הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

שמן, רוסי, אבל יותר חזק ממך.

הוא אצלנו??

לא, היית כבר מבחין בי אם הייתי אצלכם 😃

אני יו"ר אגודת הסקוואט/בנץ/דדליפט בטכניון, מגיע יבול חדש של סטודנטים ביום ראשון - נראה אם יהיה מישהו רציני ונעשה לו מבחן קבלה.

חברי המחתרת אני מזכיר לכם את כללי הב"מ שלנו, הודלף פה מספיק מידע סודי ומסווג. נא לשמור על הבטיחות, האויב מאזין.

חברי המחתרת אני מזכיר לכם את כללי הב"מ שלנו, הודלף פה מספיק מידע סודי ומסווג. נא לשמור על הבטיחות, האויב מאזין.

מי זה האויב? 🍦
אני כבר הצטיידתי בדובשניות לחדר כושר.
מצפה לשבור PRים - כל שבוע עוד 5 ק"ג.

היום:

סקוואט (בלי חגורה): 160x2x2,170x2x2,190x2.
פרס: 100x1,103x1,90x3,95x2x2.

בכל הנוגע לפלטות קטנות (מתחת ל10 ק"ג), מותר לשים פלטה שהיא לא 5/2.5/1.25 רק לצורך נתינה בראש למישהו.

דוגמאות מאושרות ע"י הפדרציה:
סניור עושה 301 דדליפט
בלוא עושה 110.5 פווארקלין

דוגמאות לא מאושרות ע"י הפדרציה:
אלכס עושה פרס 103
יורי מתאמן

נו מצוין, כולכם קיבלתם בראש היום, לא?
אף אחד מאיתנו לא עשה 102.5 פרס ולכן לא. אם אתה כבר הrecord holder אז אתה נותן בראש לשיא הקודם (שהוא מצידו נותן בראש לאחרים, זה רקורסיבי). אבל ברגע שאתה עושה מיקרופלייטינג בלי סיבה לגיטימית אתה יוצא בץ.

אף אחד מאיתנו לא עשה 102.5 פרס ולכן לא. אם אתה כבר הrecord holder אז אתה נותן בראש לשיא הקודם (שהוא מצידו נותן בראש לאחרים, זה רקורסיבי). אבל ברגע שאתה עושה מיקרופלייטינג בלי סיבה לגיטימית אתה יוצא בץ.

לא משנה, לפי מה שאתה אמרת: הרמתי יותר ממך--> קיבלת בראש.
אתם פשוט
הייייייייייייטטטרייייייייייםםםם

שלום לך! לספר למה לכולם למה הפסדת אימון היום?

רותם את עושה את זה לא נכון:
אלכס אתה פשוט היייייייייייייטררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

נאמר לו שהשיא של המכון זה 300, אז הוא שם 301. לא יודע של מי.

אימון קל היום:

פרונט סקוואט: 140x1
בנץ׳: 110x2, 120x2, 125x2, 127.5x2
דדליפט: 200x2,220x2.

נאמר לו שהשיא של המכון זה 300, אז הוא שם 301. לא יודע של מי.

אימון קל היום:

פרונט סקוואט: 140x1
בנץ׳: 110x2, 120x2, 125x2, 127.5x2
דדליפט: 200x2,220x2.
הוא שם 300, אני הוספתי לו את הלבנות הקטנות של 0.5 ק"ג בכל צד

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית