עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מכיר לא מעט אנשים שחזרו מפציעות של פריצות דיסק לאימונים והגיעו שוב למשקלים עצומים , אבל שלא תחשוב על להתחרות אם גילית שפרצת דיסקפריצת דיסק היא בעצם סיום קריירה בפאוורליפטינג או שאפשר לתקן את זה ולהתחרות עוד? או אפילו "לסבול" ולהתחרות? תודה.
יש לי כאב מסויים בעמוד השדרה כבר תקופה מאוד מאוד ארוכה.. הוא לא מפריע לי ביום יום וגם לא מפריע לי להתאמן, אלך לבדוק ליתר ביטחון אבל רק אחרי התחרויות שבעוד חודשיים חחחאני מכיר לא מעט אנשים שחזרו מפציעות של פריצות דיסק לאימונים והגיעו שוב למשקלים עצומים , אבל שלא תחשוב על להתחרות אם גילית שפרצת דיסק
כשיש פריצת דיסק אפשרות לעשות דדליפט [ולסבול], או שזה פשוט מונע ממך לעשות אפילו את התנועה? אני מדבר על פריצת דיסק שלא טיפלת בה.בתור אחד שגילו אלו בעיות גב הסתכלתי על הנושא הרבה..היום המון אנשים והמון פאוורליפטירים סובלים מפריצת דיסק ופציעות גב..חלקם עברו טיפול אצל מומחים וחלקם עזרו לעצמם..אני חושב שלרוני קולמן יש 4 פריצות
כשיש לך פריצת דיסק אתה בקושי מגיע בהליכה למכוןכשיש פריצת דיסק אפשרות לעשות דדליפט [ולסבול], או שזה פשוט מונע ממך לעשות אפילו את התנועה? אני מדבר על פריצת דיסק שלא טיפלת בה.
אז לא לדאוג לגבי מה שכואב לי?כשיש לך פריצת דיסק אתה בקושי מגיע בהליכה למכון
לדאוג. יכול להיות לך בלט/בלט קל. לך לרופאאז לא לדאוג לגבי מה שכואב לי?
כואב לי בעיקר כשאני שותה/לוקח נשימות עמוקות.לדאוג. יכול להיות לך בלט/בלט קל. לך לרופא
כאבי גב יש לרוב האוכלוסייה, לא על כל דבר הולכים לרופא. לי בפרט יש יותר כאבים משאר האוכלוסייה בגלל שיש לי גמישות יתר, תאמין לי שאם הייתי הולך לרופא על כל דבר שכאב לי [ועבר תוך יום-יומיים, ככה זה] לא היה לי כסף למכון כושר.אתה שואל ברצינות? אתה בן 19, אם יש לך כאבי גב - תבדוק את זה כמה שיותר מהר. אל תתן לאגו להרוס לך את הבריאות.
אני מניח שאין לי פריצת דיסק כי כמו שאמרו, הייתי מרגיש, ובכללי רוב הזמן הלכתי לפי הספר והטכניקה שלי יחסית מאוד טובה, לא רואה סיבה שתהיה לי פריצת דיסק.אני לא יודע לגבי כל האוכלוסיה (לרובם בדר''כ שרירי גב חלשים), זה פורום לאנשים שמתאמנים ואני מתייחס ספציפית אליך. אם פתחת דיון אני מניח שמדובר בכאב חריג, לא? סבלתי בעבר גם מכאבי גב - רק שזה נפסק ברגע שהתחלתי להתאמן. ובניגוד למה שרשמו לך קודם, ברגע שאתה פורץ דיסק בגב אתה מאבד הרבה מהגמישות בגב והסיכוי שלך לפציעה חוזרת עולה באופן ניכר. ואתה רק בן 19.
אל תדבר שטויותכשיש לך פריצת דיסק אתה בקושי מגיע בהליכה למכון
סלח לי שלא עניתי לך,לא ראיתי את הציטוטכשיש פריצת דיסק אפשרות לעשות דדליפט [ולסבול], או שזה פשוט מונע ממך לעשות אפילו את התנועה? אני מדבר על פריצת דיסק שלא טיפלת בה.
זה העניין, שאני תמיד מוכן..אל תדבר שטויות
סלח לי שלא עניתי לך,לא ראיתי את הציטוט
תשמע אני אישית יכול לעשות סקוואט ובנצ'..דדליפט פשוט נורא מפחיד ויכול לגרום למצב להיות גרוע יותר שגם סקוואט ובנצ' לא תוכל לעשות
בלט לדעתי זה לא דבר שמרגישים,אנשים ברחוב יכולים להיות עם בלט 1 או אפילו 2 ולא לדעת מזה
מציע לך לחכות קצת עם הדדליפט עד שתרגיש שאתה מוכן
והדעה שלי היא כזו: אני לא עוזב את התחום הזה, ונגיד ואקח הפסקה עכשיו - במוקדם או במאוחר במילא תהיה לי פריצת דיסק, אז למה לא עכשיו? כל עוד אני בשיא של משקלי העבודה שלי ויש שתי תחרויות לפניי אני לא רואה סיבה להפסיק; אחרי התחרויות - השד גדול.תשמע הדעה שלי בנושא הוא ששום דבר לא שווה פציעה..אבל כולנו אוהבים את מה שאנחנו עושים ומותחים את הגבול כמה שאפשר
ואין הרגשה יותר חרא מלהיות פצוע ולא לעשות את מה שאתה אוהב
והדעה שלי היא כזו: אני לא עוזב את התחום הזה, ונגיד ואקח הפסקה עכשיו - במוקדם או במאוחר במילא תהיה לי פריצת דיסק, אז למה לא עכשיו? כל עוד אני בשיא של משקלי העבודה שלי ויש שתי תחרויות לפניי אני לא רואה סיבה להפסיק; אחרי התחרויות - השד גדול.