הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

עדכון מצב: האצבע

אז אולי תשכתב את הערך "אבולוציה" בויקיפדיה אם לדעתך הוא כ"כ שגוי?
אבולוציה היא גם הסתגלות, בדיוק כמו שדוב קוטב הסתגל לקור ולשלג; בגלל זה אמרתי שאצלי זו אומנם לא אבולוציה גנטית אבל זו אבולוציה הסתגלותית, שהגוף שלי מתחזק מכל מה שאני עושה לו ויכול לספוג הרבה.

אתה סתם אוהב לחפש טעויות מינוריות אצל אנשים כדי לצאת חכם, זו תכונה שמאוד מאפיינת משתמשי LBS.

הייתי משנה, אבל אפילו בויקיפדיה רשום בדיוק מה שרשמתי:

Evolution is the change in the inherited characteristics of biological populations over successive generations.

דווקא העשים והחזזיות הם דוגמא קלאסית לאבולוציה ,היתה שם ברירה טבעית מאוד חזקה הלוך וחזור.

אני לא יודע מה הקשר של עשים וחזזיות לאבולוציה. הגבתי על התהליך שהוא הציג ורשמתי שאין לו קשר לאבולוציה - כי באמת אין לו קשר לאבולוציה.

הייתי משנה, אבל אפילו בויקיפדיה רשום בדיוק מה שרשמתי:

אני לא יודע מה הקשר של עשים וחזזיות לאבולוציה. הגבתי על התהליך שהוא הציג ורשמתי שאין לו קשר לאבולוציה - כי באמת אין לו קשר לאבולוציה.
Lamarckism

המהפכה התעשייתית-> בגלל הזיהום החזזיות מתות-> העצים שהיו מכוסים בהן השחירו->פחות הסוואה על העצים-> עשים בהירים היו חשופים לציפורים ונטרפו->תוך מספר מצומצם של דורות כל העשים היו שחורים בגלל הסלקציה(זמן הדור של עש הוא קצר מאוד אז זה התרחש ממש מהר).

היה גם את הבחזרה כשבריטניה הוציאה תקנות להקטנת הזיהום והחזזיות חזרו והעשים הבהירים חזרו.

לגבי לאמרקיזם ,כבר כתבתי את זה פה מתישהוא ,בגוף של אדם בריא יש יותר תאים של ""טפילים"": חיידקים ,פטריות וכיוצא בזה ,מאשר תאים אנושיים ,היצורים הללו משפיעים עלינו בהרבה תחומים למשל הקוליפורמים שנמצאים במערכת העיכול ועוזרים לעבד מזון או פטריות שחיות בצורה טבעית על העור ובאברי המין ושומרות שמינים אחרים מזיקים לא יתיישבו במקומן. כשתינוק נולד האם מעבירה אליו חלק מהפלורה שלה ממערכת העיכול. הבעיה שבימנו עם האנטיביוטיקות כשהתינוק מגיע למעון והוא חוטף מחלה ונותנים לו אנטיביוטיקה ואז גם רוב החיידקים שהוא קיבל מהאם בלידה מתים ,כך שהרבה מהפלורה שלנו בעצם תלוייה במה שאכלנו במהלך החיים ולא במה שאמא אכלה.

החיידקים מתרבים בטיל עוברים אבולוציה על בסיס יומי ושעתי ומושפעים מהתזונה שלך ואתה לא יכול לבטל את זה שההורשה שלהם תשפיע בצורות שונות ומשונות על הילוד. חלק גדול מהמחקרים החדשים על למארקיזם קשורים להרגלי אכילה ותכונות של עיבוד מזון שעברו מהאם לילוד וזה לא צירוף מקרים כי מערכת העיכול היא מושבת חיידקים ענקית. (זו אגב אולי הטענה הכי חזקה לדעתי נגד החברה של הפליאו והטענות שלהם בעד תפריט שמבוסס על תפריט הלקטים)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תגיד מאור, מה אתה עושה בחיים אחי?(סקרנות נטו).
עבדתי במפעל לאבטחה בתור מחתים במשך 8 חודשים [שים לב שעל כל מוצר שיש לך יש לוגו מוחתם של החברה, אני זה שהייתי עושה את זה], אחר כך טסתי לקנדה, לא הכניסו אותי, משם טסתי לגרמניה ושהיתי שם שבוע, ואז עברתי להולנד וגרתי שם שלושה חודשים; חזרתי לארץ, עבדתי עוד קצת במפעל הזה אבל הגעתי לבית חולים [לא משנה איך, אתם במילא עושים סיפור מכל דבר שאני אומר] וישבתי שלושה חודשים בבית, והיום אני "שלום! מדבר ממאור ממכון המחקר "מותגים", אנחנו עורכים סקר ארצי קצרצר בנושא טיפולים אסתטיים לגוף ולפנים, תוכל להקדיש כמה דקות מזמנך אדוני?".

יש לך טראומה מלראות בחורה מאוננת?
בוא נגיד רק שהלוואי שזאת היתה בחורה 😵
בצ'אט רולט יש אנשים חולי נפש נשבע לך אנשים שמתפשטים ,מאוננים ,מראים את האיבר שלהם,מראים תחת , חותכים יבלת באצבע עם סכין לתוך הכיור......... קיצור מלא משוגעים אחי 😛
חחחחחח סתם צוחק אחי אני דווקא מאלה שאוהבים תשריטות שלך :D הכל בצחוק 😃

• פותח/ת השרשור
בוא נגיד רק שהלוואי שזאת היתה בחורה 😵
בצ'אט רולט יש אנשים חולי נפש נשבע לך אנשים שמתפשטים ,מאוננים ,מראים את האיבר שלהם,מראים תחת , חותכים יבלת באצבע עם סכין לתוך הכיור......... קיצור מלא משוגעים אחי 😛
חחחחחח סתם צוחק אחי אני דווקא מאלה שאוהבים תשריטות שלך :D הכל בצחוק 😃
גם אני פעם הייתי מהמשוגעים של הצ'אט רולט, מזל שאף אחד פה לא פגש אותי!

החיידקים מתרבים בטיל עוברים אבולוציה על בסיס יומי ושעתי ומושפעים מהתזונה שלך ואתה לא יכול לבטל את זה שההורשה שלהם תשפיע בצורות שונות ומשונות על הילוד. חלק גדול מהמחקרים החדשים על למארקיזם קשורים להרגלי אכילה ותכונות של עיבוד מזון שעברו מהאם לילוד וזה לא צירוף מקרים כי מערכת העיכול היא מושבת חיידקים ענקית. (זו אגב אולי הטענה הכי חזקה לדעתי נגד החברה של הפליאו והטענות שלהם בעד תפריט שמבוסס על תפריט הלקטים)

אני לא בטוח שהבנתי מה אתה מנסה לומר כאן בהקשר לטענה נגד הפליאו.

אחת מהטענות של הפליאוליסטים היא שאנחנו עדיין מותאמים לתזונת ציידים-לקטים בגלל שלא עבר הרבה זמן אבולוציוני יחסית מאז שהיינו כאלה. נעזוב רגע את זה שלדעתי גם החלק הזה לא נכון ,אתה לא יודע איך נראתה אוכלוסיית חיידקי המעיים של האדם הקדמון ואיך היא השתנתה עד היום ,יכול להיות שהאוכל שהם אכלו אז עבר תהליכים שונים מאוד מזה שאנחנו אוכלים היום כי החיידקים היו שונים.

בנוסף ,סביר לדעתי שאם תיקח תאומים זהים שהתרגלו במהלך חייהם לתזונה שונה ושנחשפו בצורה שונה לאנטיביוטיקה ,הם יגיבו בצורה שונה לאותו התפריט ,בין היתר בגלל שהאוכלוסיות במעיים שלהם יהיו שונות מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית