עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל אשכול שלי ככה חחחחאיזה תיבת פנדורה פתחת פה מאור
אז אולי תשכתב את הערך "אבולוציה" בויקיפדיה אם לדעתך הוא כ"כ שגוי?
אבולוציה היא גם הסתגלות, בדיוק כמו שדוב קוטב הסתגל לקור ולשלג; בגלל זה אמרתי שאצלי זו אומנם לא אבולוציה גנטית אבל זו אבולוציה הסתגלותית, שהגוף שלי מתחזק מכל מה שאני עושה לו ויכול לספוג הרבה.
אתה סתם אוהב לחפש טעויות מינוריות אצל אנשים כדי לצאת חכם, זו תכונה שמאוד מאפיינת משתמשי LBS.
Evolution is the change in the inherited characteristics of biological populations over successive generations.
דווקא העשים והחזזיות הם דוגמא קלאסית לאבולוציה ,היתה שם ברירה טבעית מאוד חזקה הלוך וחזור.
חחחחחחחח התמונה והתנוחה שלך הרגו אותי נראה כמו איזה מישהי שעומדת לדחוף לעצמה אצבע ומראה לכולם בר לי
Lamarckismהייתי משנה, אבל אפילו בויקיפדיה רשום בדיוק מה שרשמתי:
אני לא יודע מה הקשר של עשים וחזזיות לאבולוציה. הגבתי על התהליך שהוא הציג ורשמתי שאין לו קשר לאבולוציה - כי באמת אין לו קשר לאבולוציה.
זה היה רק פעם אחת עם חברים בשעת שיעמום ומאז אנחנו בטראומה ממה שראינו שמה .......👉👌 (דומה לסמיילי הזה רק בלי האישה מלפנים) ;gasgאתה גולש יותר מדי בצאט רולט
המהפכה התעשייתית-> בגלל הזיהום החזזיות מתות-> העצים שהיו מכוסים בהן השחירו->פחות הסוואה על העצים-> עשים בהירים היו חשופים לציפורים ונטרפו->תוך מספר מצומצם של דורות כל העשים היו שחורים בגלל הסלקציה(זמן הדור של עש הוא קצר מאוד אז זה התרחש ממש מהר).אני לא יודע מה הקשר של עשים וחזזיות לאבולוציה. הגבתי על התהליך שהוא הציג ורשמתי שאין לו קשר לאבולוציה - כי באמת אין לו קשר לאבולוציה.
יש לך טראומה מלראות בחורה מאוננת?זה היה רק פעם אחת עם חברים בשעת שיעמום ומאז אנחנו בטראומה ממה שראינו שמה .......👉👌 (דומה לסמיילי הזה רק בלי האישה מלפנים) ;gasg
עבדתי במפעל לאבטחה בתור מחתים במשך 8 חודשים [שים לב שעל כל מוצר שיש לך יש לוגו מוחתם של החברה, אני זה שהייתי עושה את זה], אחר כך טסתי לקנדה, לא הכניסו אותי, משם טסתי לגרמניה ושהיתי שם שבוע, ואז עברתי להולנד וגרתי שם שלושה חודשים; חזרתי לארץ, עבדתי עוד קצת במפעל הזה אבל הגעתי לבית חולים [לא משנה איך, אתם במילא עושים סיפור מכל דבר שאני אומר] וישבתי שלושה חודשים בבית, והיום אני "שלום! מדבר ממאור ממכון המחקר "מותגים", אנחנו עורכים סקר ארצי קצרצר בנושא טיפולים אסתטיים לגוף ולפנים, תוכל להקדיש כמה דקות מזמנך אדוני?".תגיד מאור, מה אתה עושה בחיים אחי?(סקרנות נטו).
בוא נגיד רק שהלוואי שזאת היתה בחורה 😵יש לך טראומה מלראות בחורה מאוננת?
גם אני פעם הייתי מהמשוגעים של הצ'אט רולט, מזל שאף אחד פה לא פגש אותי!בוא נגיד רק שהלוואי שזאת היתה בחורה 😵
בצ'אט רולט יש אנשים חולי נפש נשבע לך אנשים שמתפשטים ,מאוננים ,מראים את האיבר שלהם,מראים תחת , חותכים יבלת באצבע עם סכין לתוך הכיור......... קיצור מלא משוגעים אחי 😛
חחחחחח סתם צוחק אחי אני דווקא מאלה שאוהבים תשריטות שלך :D הכל בצחוק 😃
החיידקים מתרבים בטיל עוברים אבולוציה על בסיס יומי ושעתי ומושפעים מהתזונה שלך ואתה לא יכול לבטל את זה שההורשה שלהם תשפיע בצורות שונות ומשונות על הילוד. חלק גדול מהמחקרים החדשים על למארקיזם קשורים להרגלי אכילה ותכונות של עיבוד מזון שעברו מהאם לילוד וזה לא צירוף מקרים כי מערכת העיכול היא מושבת חיידקים ענקית. (זו אגב אולי הטענה הכי חזקה לדעתי נגד החברה של הפליאו והטענות שלהם בעד תפריט שמבוסס על תפריט הלקטים)