עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קראתי פחות או יותר הכל וטוב לראות שיש דיון נורמאלי פה - לגבי מה שכתבת למעלה אני עושה SS ועדיין יוצא לפעמים לריצות ולגבי מתאמני תכניות כח שותים מעשנים וכל זה זה הכל תלוי במטרה שלך אתה יכול לעשות תכנית כח ולאכול כמו חזיר לשתות ולעשן ובסוף אתה תהיה חזק עם מאסה אבל אתה תראה כמו פח זבל שאחרי החיטוב אתה תאבד המון שריר מכיוון שתצטרך חיטוב ארוך - מנסיון אישי אם עושים תכנית כח כמו SS ושומרים על תפריט נכון אתה תתקדם במאסה אפילו יותר מעבודה בפיצוליםב 3X5 איזה מספיק גירוי לקבוצת שריר ,זה עובדה , תשאל את מי שבאלך.
זה שיש אנשים שעושים מיליון ו אחת תרגילים וחושבים שיותר טוב יותר חזק זה משהוא אחר.
גם בתוכנית פיצולים יש עבודה כמעט בלי חופשי, מה שנותן יותר תמיכה לגב, וגם אם אתה נגיד שובר חיים כדי להגיע לR8 זה לא בהרכח ישבור לך טכניקה, כמו בסקוואט 3X5 ואחריו דדליפט רצחני של 1X5 + 10 קילו מאימון קודם.
עזוב רגע AB או SS...
אתה באמת מאמין שבנאדם שלא עושה סקוואט ולא עושה דדליפט יתחזק מלחיצת רגליים ותרגילי מכונות?? יש בכלל מקום להשוואה?
מה זה בדיוק אומר משיכת אגן והאם אין דרך להימנע מיזה?בתור מתאמן מתחיל הרגליים שלך יגדלו גם מריצה. השאלה היא כמה, ובכמה זמן. סקוואט ודדליפט הם התרגילים הכי טובים למטרה. לג פרס יכול בהרבה מאוד מקרים לגרום לכאבי גב יותר חזקים משניהם (זה מה שקורה אצלי) בגלל משיכת האגן שהוא מייצר.
אם אני לא אעשה SS אז זה בגלל התרגילים האלה 😲לג פרס פחות טוב מסקוואט בכמעט כל מובן. כדי לעבוד בטכניקה נכונה, הדבר האחרון שאתה צריך לעשות זה להעלות את טווח החזרות ל-10. תתחיל ממשקלים קלים, תעלה לכאן סרטונים, כדי שנתקן אותך. אתה לא חייב לעשות SS, אבל התרגילים האלה צריכים להיות בכל תכנית שמכבדת את עצמה.
אם באמת תקרא את הספר ותראה את הDVD של SS אז בוודאות תהיה לך טכניקה מינימלית ותוכל לעמוד ב"עומס" של סקוואט עם 40 קילו ודדליפט עם 60 קילו.אם אני לא אעשה SS אז זה בגלל התרגילים האלה 😲
על זה כל הדיון פה האם זה בסדר לעשות אותם בלי השגחה או לא