הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחילים לחזור לעניינים

• פותח/ת השרשור lidors
  • פורסם בתאריך

lidors

משתמש פעיל
396
0
נק' מוניטין:
2,001
396
0
כפר המכביה
השחרור כבר קרוב (עוד 3 חודשים) ובתקופה האחרונה אני בבסיס שיש בו מכון ואני יכול להתאמן בתדירות גבוהה ולאכול סבבה (גם תקופה של כ-3 חודשים כבר)
השבוע גם נרשמתי מחדש למכון בבית מה שנתן לי עוד קצת פוש לחזור להתאמן בתדירות גבוהה יותר ולהגיע להישגים חדשים.

רקע:
כשבוע לפני הגיוס שקלתי בערך 86-88 על גובה 1.87 לדעתי והשיאים לזמנו היו להלן-
סקוואט 170 RM1
דדליפט 200 RM1
בנץ' 110 RM1
במהלך הצבא ירדתי כעשר קילו עד למשקל של 77-78 שחיף טרור, הבנתי שאין מצב להתאמן ולגדול במסגרות שהייתי בהן לכן עכשיו שהגעתי לנחלה כפי שאומרים אני לוקח את זה ברצינות ומנצל את מה שיש.

תכנית עבודה נוכחית
בנץ 3X8-10
דחיקה בשיפוע עליון משקולות חופשיות 3X10-12
מתח 3X12-15
חתירה במכונה 3X10
הנפות לצדדים 2X10
יד אחורית/מקבילים 2X10
יד קדמית2X10

פעם בשבוע מוסיף דדליפט תלוי בהרגשה הכללית ובאיך שהאימונים מסתדרים באותו שבוע.

מתחיל פה את הלוג כדי לעקוב אחר ההתקדמות לאורך זמן מקווה לראות שיפור משמעותי בעיקר בפלג גוף עליון

משקל נוכחי 85 קילו (עם מעט כרס עודפת יחסית לתקופה שבה שקלתי 85 בעבר תודות לחגים)
משקלים כבודה נוכחיים בנץ' 100 RM6 שזה הישג בשבילי כי בעבר הבנץ' היה חלש משמעותית ועכשיו אני משתפר בו מאימון לאימון וכבר חזרתי למשקלי עבר אז אני מבסוט.
דדליפט הגעתי כבר ל150 RM5. ההתקדמות במשקלים הייתה כך (הכוונה מאימון לאימון) התחלתי ב150-140-130-120-120-100-80

אימון אחרון :
בנץ' 100 קילו 6-5-5 ועוד סט של 11 עם 80 קילו
שיפוע עליון 31 קילו משקולות חופשיות
מתח 12-12-12
חתירה לא זוכר משקל 3 סטים
דדליפט 150 5 חזרות סט אחד היה קשה
הנפות לצדדים 10 קילו 2 סטים משתדל לא להזיז את הגוף לקבלת תנופה
מקבילים 2 סטים של 12

• פותח/ת השרשור
הכרתי עוד כמה שהרזו ככה וחלק אף יותר + אני תימני ככה שזה לא כזה קשה בשבילי להרזות מה נעשה. (לא שאני אומר שכולם מרזים בצבא הכל תלוי איפה אתה משובץ ומה הגנטיקה שלך וגם רמת השביזות שלך)

היום חזרתי לאפטר לאירוע בבית אז דחפתי אימון זריז הרגשתי חלש ועייף אז לא הלך משהו
דחיקה 100 5
95 6
95 6
80 8

דחיקה במשקולות חופשיות של 32 קילו 3X8
דדליפט 155 4 חזרות היה כבד מדי ודי מיהרתי אז לא הלך משהו.

קיצר לא אימון טוב מקווה שלהבא יהיה יותר טוב

• פותח/ת השרשור
שבוע קצת חלש ולא מסודר מבחינת האימונים
לפני יומיים עשיתי קצת כח בבסיס (מתח מקבילים וכו) כי חשבתי שלא יהיה לי אימון יום אחרי ובסוף כן היה אז זה הרסה קצת
דחיקה 95 8-6-6
80 9

משקולות 32 קילו 3 סטים
עוד מתח 3 סטים
חתירה 3 סטים
הנפות לצדדים
פשיטת מרפקים
בטן
פשיטות גב...

מת להשתחרר ולהתחיל לעבוד יותר מסודר

• פותח/ת השרשור
אני במוד"ש... אחרי שרוב השירות שלי יצאתי שו"שים עכשיו אני ב"תפקיד פז"ם" רס"פ של פלוגת תצפיתניות בגזרת עזה - לא תפקיד חיי אבל די נח, יוצא שבת לשלוש

אתה עושה פאוורליפטינג או משקולנות?
למה השיאים שלך מפאוור ואתה דוחק ומניף?

• פותח/ת השרשור
אני לא משקולן התכוונתי ללחיצת חזה והנפת משקולות לצדדים
פעם הבאה אדייק יותר

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב לא יצא לי להתאמן כמעט שבועיים עקב המצב הנוכחי, והאימון האחרון לא היה טוב בגלל הכאבים בכתף אז לא נתתי 100%
לחיצת חזה 90 10-9 ו6 עם 95
לחיצה עם משקולות חופשיות 8-8-8 עם 32
מתח 12-12-12
דדליפט 150 5 ואז סט של 3 עם החזקה בסוף הסט של איזה עשר שניות לשיפור האחיזה.

מיהרתי נורא באימון והיה עמוד אז הוא לא היה הכי טוב שלי אבל מקווה שאימון הבא יהיה כבר נורמלי

• פותח/ת השרשור
טוב היו לי בעיות זמן וגישה לאינטרנט ולא עדכנתי את הלוג אבל להלן הנתונים המקסימליים האחרונים שלי

לחיצה חזה 100KG 7-6-6
לחיצה עם משקולות חופשיות 32KG 8-8-8
מתח עובד על חזרות בשליטה מלאה ובלי יותר מדי תנועה 12-12-11
חתירה עליתי במשקל (זה במכונה אז לא זוכר)
דדליפט 160 5 חזרות זה מה שעשיתי באימון האחרון, היה ממש לא קל חזרה אחרונה דרשה הפסקה יחסית ארוכה של מעל 10 שניות

משקל גוף 86 לדעתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית