הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[בעיה] אני מתאמן 3 חודשים ולא רואה תוצאות..

Skyfall

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
טוב אז קודם כל אני חדש כאן,בן 16 ,153 ,משקל 69 (אני כל הזמן עולה ויורד)
הקטע זה:
אני מתאמן כבר 3 חודשים עם תוכנית אימונים(הראשונה הייתה לחודש וקצת -על כל הגוף משהו בקטנה) ואז לפני חודשיים החלפתי לתוכנית A+B של שלוש-ארבע פעמים בשבוע..
הקטע הוא שאני בכלל לא רואה שום תוצאות..אני לא מצפה שינויים ענקיים בחודשיים אבל בכל זאת היד שלי בכלל לא התנפחה ,יש לי קרס קטנה וההיקפים בבטן קצת ירדו..ממש טיפה.אני גם לא עולה במשקלים במכשירים אני כל הזמן נשאר על אותו גבול..
את התוכנית הרכיב לי המאמן בחדר כושר היא בנויה הכל ממכשירים, חוץ מלחיצת חזה שזה אני עושה עם המוט..
ואני אוכל די טוב..כאילו אני אוכל בבוקר גרנולה ולבת ספר אני לוקח סנדביץ עם חביתות\קוטג וכאלה בצהריים בשר ומדי פעם יוגורטים..ואחרי אימון אני ישר שותה שייק חלבונים.
עכשיו תכלס אני יגיד לכם, בכל הנושאים של כושר והכל אני לא מבין בשיט אני התחלתי לקרוא כאן מאמרים והכל..אבל עדיין לא מבין את כל המושגים האלה SS סקוואט וכל מיני facepalm
:🙁
אז בגלל זה אני שואל אותכם ,יכול להיות שאני עדיין לא אמור לראות שום תוצאה?? אין לי מושג אז אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נחמד מאוד 😃
תודה רבה 😃

תיקרא את המאמר על מושגים בסיסים באימון זה יעזור לך

http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/
http://www.kilogram.co.il/1113/מושגים-בסיסיים-בתכנון-אימונים/

תתחיל מזה. אחרי זה תקרא עוד מאמרים בלי קשר בפורטל (כל פעם מה שבא לך עד שבסוף תקרא את הכל). אני ממליץ במקום לקרוא את המאמר על SS בפורטל תקרא את הספר עצמו (אפשר להוריד ברשת בחינם), הוא מפוצץ במידע. אחרי זה אני מאמין שתתמצא ולא תסתבך עם מאמרים, וגם תבין מה לעשות.

אני מעריך שאתה:
1. לא אוכל נכון
2. לא ישן מספיק
3. לא מתאמן טוב
לפחות אחד מהם בדגש על תזונה ואימונים.

ו... בהצלחה! ✌️

• פותח/ת השרשור
תתחיל מזה. אחרי זה תקרא עוד מאמרים בלי קשר בפורטל (כל פעם מה שבא לך עד שבסוף תקרא את הכל). אני ממליץ במקום לקרוא את המאמר על SS בפורטל תקרא את הספר עצמו (אפשר להוריד ברשת בחינם), הוא מפוצץ במידע. אחרי זה אני מאמין שתתמצא ולא תסתבך עם מאמרים, וגם תבין מה לעשות.

אני מעריך שאתה:
1. לא אוכל נכון
2. לא ישן מספיק
3. לא מתאמן טוב

ו... בהצלחה! ✌️[/QUOTE]

קודם כל..תודה רבה!! התחלתי לקרוא עכשיו,נראלי טיפה קשה להתחיל להתאמן בצורה שונה לגמרי (כל הסקוואט,דדליפט זה דברים שלא עשיתי בחיים)
לגבי שלושת הדברים שציינת ,יכול להיות שאחד מהם מהווה את הבעיה למרות שאני מקפיד על שלושתם באופן מסודר.. :(

אבל תודה רבה!! אשמח לעוד דעות...

פשוט אני ישאל את השאלה המרכזית : בתוכנית AB ,אי אפשר להתפתח?

נערך לאחרונה:

אני מעריך שאתה:
1. לא אוכל נכון
2. לא ישן מספיק
3. לא מתאמן טוב

ו... בהצלחה! ✌️

קודם כל..תודה רבה!! התחלתי לקרוא עכשיו,נראלי טיפה קשה להתחיל להתאמן בצורה שונה לגמרי (כל הסקוואט,דדליפט זה דברים שלא עשיתי בחיים)
לגבי שלושת הדברים שציינת ,יכול להיות שאחד מהם מהווה את הבעיה למרות שאני מקפיד על שלושתם באופן מסודר.. :(

פשוט אני ישאל את השאלה המרכזית : בתוכנית AB ,אי אפשר להתפתח?[/QUOTE]

1. זו לא בעיה, רק טיפה ללמוד טכניקה וזהו.
אפשר בקלות. אבל ביחס ל-ss קשה למצוא ab ברמה דומה. תוכניות של מאמנים זו חרטא גרועה, וחבל לחפש את הזהב במקום אחר כשמגישים לך אותו. תתחיל SS, תראה איך תגדל. בכל תוכנית טובה צריכים להיות סקוואט דדליפט ובנץ ככה שאם זו הבעיה ab לא תעזור.

האם אתה נמצא במאזן קלורית חיובי? האם יש לך תפריט עם ערכים מסודרים? האם אתה מנסה להרים כל שבוע קצת יותר 3 חודשים זה לא מעט זמן, אבל לדעתי צריך לראות שינוי מסויים. יכול להיות שאתה לא רואה שינוי כי הציפיות שלך מוגזמות.

• פותח/ת השרשור
האם אתה נמצא במאזן קלורית חיובי? האם יש לך תפריט עם ערכים מסודרים? האם אתה מנסה להרים כל שבוע קצת יותר 3 חודשים זה לא מעט זמן, אבל לדעתי צריך לראות שינוי מסויים. יכול להיות שאתה לא רואה שינוי כי הציפיות שלך מוגזמות.

תפריט אין לי,לא ידעתי איך להרכיב לעצמי אז מצאתי אחד באינטרנט והשתמשתי בו..טיפה קשה לי להתמיד בתפריט מסויים בעיקר כי כל יום השעות שלי משתנות (בת ספר ודברים מסביב) אבל כעיקרון אני מקפיד על אוכל שרווי בחלבונים וגם פחמימות וכל מה שצריך.שבוע הבא אני אמור ללכת לרופא לקבוע תור לתזונאי ואני מקווה שהוא יבנה תפריט נורמאלי ואני ינסה לשמור עליו כמה שיותר..
נכון אתה צודק ב100 אחוז,אני לא מצפה לשינויי של שמיים וארץ אבל כמעט כל מי ששמה התחיל להתאמן באותו זמן כמוני,הגיע להישגים יותר גבוהים ממני..

אז תודה רבה לך!
😉

פשוט אני ישאל את השאלה המרכזית : בתוכנית AB ,אי אפשר להתפתח?

1. זו לא בעיה, רק טיפה ללמוד טכניקה וזהו.
אפשר בקלות. אבל ביחס ל-ss קשה למצוא ab ברמה דומה. תוכניות של מאמנים זו חרטא גרועה, וחבל לחפש את הזהב במקום אחר כשמגישים לך אותו. תתחיל SS, תראה איך תגדל. בכל תוכנית טובה צריכים להיות סקוואט דדליפט ובנץ ככה שאם זו הבעיה ab לא תעזור.[/QUOTE]

כן אני יודע שSS זה יותר אפקטיבי ,הבעיה אצלי היא לא שאני לא רוצה לעשות את הדברים האלה,אני דווקא ממש רוצה..
אבל הבעיה שלי היא שאת הדברים האלה אני לא יכול לעשות מדעת עצמי כי אני לא יודע איך לעשות אותם..ראיתי מדריכים ביוטיוב וקראתי כאן אבל בכל זאת אני צריך שמישהו ידגים לי..המאמן לא שמה כמעט..רק פעם בחודש חודש וחצי אני רואה אותו כל שאר הזמן זה סתם מדריכות שלא מבינות כלום מהחיים שלהם..
אני הולך לחדר כושר לבד ושאר החברים שלי הולכים לחדר כושר השני שיש בעיר..אז יצא מצב שכל התוכנית AB שלי בנוייה רק ממכשירים חוץ מהלחיצת חזה..

תודה רבה גם לך
!😃

הנה כמה טיפים:
תראה סרטונים של ריפטו. הוא ממש מסביר מצויין (MARK RIPPETOE + שם התרגיל באנגלית ביוטיוב). כדאי שתקרא את ההסבר בספר, יעזור להבין. תצלם את עצמך מהצד באימון ותעלה לפה לפורום PL/SM/WL. תתחיל בבית מאימון על מטאטא, באימון עם מוט ריק (אפשר להוסיף טיפה משקל). תוך שבועיים אתה תלמד כבר את הכל חוץ מפאוורקלין, שזה בלי מאמן לא יעבוד.

• פותח/ת השרשור
הנה כמה טיפים:
תראה סרטונים של ריפטו. הוא ממש מסביר מצויין (MARK RIPPETOE + שם התרגיל באנגלית ביוטיוב). כדאי שתקרא את ההסבר בספר, יעזור להבין. תצלם את עצמך מהצד באימון ותעלה לפה לפורום PL/SM/WL. תתחיל בבית מאימון על מטאטא, באימון עם מוט ריק (אפשר להוסיף טיפה משקל). תוך שבועיים אתה תלמד כבר את הכל חוץ מפאוורקלין, שזה בלי מאמן לא יעבוד.

אוקי אז מה שלנסות בעצם זה
סקוואט, דדליפט ובנץ?? ועוד שאלה קטנה..לאן אני מכניס כל אחד מהם באימון?? כאילו איזה מהם לעשות ביום A ואיזה ביום B??
אני חושב שלצלם יהיה טיפה קשה כי אני לא מכיר שמה אפאחד וכולם שמה בני 30 חחח אבל אני ינסה 😃
ותודה רבה רבה!! מעריך את זה מאוד!!.

וכמובן שאלה אחרונה...נגיד הבנתי מהסרטונים (עוד לא בדקתי) והתאמנתי עם המטאטא ,באימון הראשון שאני עושה..לעשות פשוט עם המוט לבד בלי משקל בצדדים???כי מה שהבנתי אצלנו המוט בסביבות ה15-20 קילו

שהתרגילים המרכזיים שלך בתכרנית יהיו תרגילים מורכבים: בנץ' , סקוואט ,דדליפט, פרס , חתירה . טווח חזרות נמוך(5-8) ודגש על התקדמות במשקל מאימון לאימון ותזונה נכונה עם 500 קלוריות מעל המאזן הנייטרלי שלך ,להכניס כמות חלבון מספיקה, שינה טובה , למידה טובה של הטכניקה ויש לך יופי של תוצאות ,SS היא מאוד מתאימה ונוחה ומביאה תוצאות יפות מכל הבחינות בשלב המתאמן המתחיל אבל אתה גם יכול לעשות AB אם אתה רוצה, רק מומלץ לפי העקרונות שכתבתי למעלה כי כל השטויות עם המכונות וההרבה חזרות לא יעזרו לך יותר מדיי בשלב הזה
הכי חשוב כדי להתקדם זה במטבח תתרכז בתזונה שלך ותכניס מספיק אוכל כדי שלא תשאר באותו משקל ולא יותר מדיי בהגזמה כדי שלא תשמין יותר מדיי.
ממליץ לך לקרוא מאמרים בסיסיים בפורטל כמו המדריך למאסה וחיטוב כדי שתבין מושגי בסיס חשובים
למאסה
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
לחיטוב
- http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

• פותח/ת השרשור
שהתרגילים המרכזיים שלך בתכרנית יהיו תרגילים מורכבים: בנץ' , סקוואט ,דדליפט, פרס , חתירה . טווח חזרות נמוך(5-8) ודגש על התקדמות במשקל מאימון לאימון ותזונה נכונה עם 500 קלוריות מעל המאזן הנייטרלי שלך ,להכניס כמות חלבון מספיקה, שינה טובה , למידה טובה של הטכניקה ויש לך יופי של תוצאות ,SS היא מאוד מתאימה ונוחה ומביאה תוצאות יפות מכל הבחינות בשלב המתאמן המתחיל אבל אתה גם יכול לעשות AB אם אתה רוצה, רק מומלץ לפי העקרונות שכתבתי למעלה כי כל השטויות עם המכונות וההרבה חזרות לא יעזרו לך יותר מדיי בשלב הזה
הכי חשוב כדי להתקדם זה במטבח תתרכז בתזונה שלך ותכניס מספיק אוכל כדי שלא תשאר באותו משקל ולא יותר מדיי בהגזמה כדי שלא תשמין יותר מדיי.
ממליץ לך לקרוא מאמרים בסיסיים בפורטל כמו המדריך למאסה וחיטוב כדי שתבין מושגי בסיס חשובים
למאסה
לחיטוב
-

כן הבנתי שאני אמור איכשהו לשלב את התרגילים האלו באימון..שוב אין לי מושג איך חחח אבל ננסה להסתדר.
לגבי האכילה -אני מנסה לאכול כמה שיותר..קשה לי לאכול כל כך הרבה ביום ..אני פשוט לא בבית וגם כשאני בבית אני חי כאן עם טבעונית ובשר לא נכנס הרבה הביתה..
בגלל זה אני שותה את השייק חלבונים חחח ...
לגבי השעות שינה...כמה אני אמור לישון??? אני יושן בערך 8 שעות כל לילה חוץ מסופשים כמובן..זה מספיק?

וכמובן תודה רבה לך!! 😃

תתחיל לקרוא מאמרים באתר, אתה מבזבז את הזמן שלך.

תזונה זה 80% מהתוצאות כנראה אתה לא אוכל מספיק חלבון
יש לך 40 דקות אחרי כל אימון להכניס כמה שיותר חלבון

• פותח/ת השרשור

בשנייה שאני יוצא מהאימון אני שותה שייק של 2 כפות שאני חושב זה 60 גרם??

למה אתה מטעה אותו? חלון ההזדמנויות זה מיתוס העיקר שיגיע לערכים הסופים שלו ביום

BITCH PLEASE ..... 🤡🤡🤡🤡🤡🤡:nono::nono::nono:😵😵😵:nono:

אחי תקרא קצת לפני שאתה מטעה אחרים ...

כן הבנתי שאני אמור איכשהו לשלב את התרגילים האלו באימון..שוב אין לי מושג איך חחח אבל ננסה להסתדר.
לגבי האכילה -אני מנסה לאכול כמה שיותר..קשה לי לאכול כל כך הרבה ביום ..אני פשוט לא בבית וגם כשאני בבית אני חי כאן עם טבעונית ובשר לא נכנס הרבה הביתה..
בגלל זה אני שותה את השייק חלבונים חחח ...
לגבי השעות שינה...כמה אני אמור לישון??? אני יושן בערך 8 שעות כל לילה חוץ מסופשים כמובן..זה מספיק?

וכמובן תודה רבה לך!! 😃

זה חברה טבעונית או אמא שלך לא הבנתי ?
בכל מקרה תתחיל לאט לאט להוסיף ארוחות כל שבוע שבועיים תוסיף עוד ארוחה ביום

• פותח/ת השרשור
זה חברה טבעונית או אמא שלך לא הבנתי ?
בכל מקרה תתחיל לאט לאט להוסיף ארוחות כל שבוע שבועיים תוסיף עוד ארוחה ביום

חחחחחחחח אני בן 16..אחותי טבעונית.
אז יוצא שיש פה המון בשר אבל טופו..ואין הרבה בהם חלבונים .בכל יחידה אחת מהם יש איזה 9 גרם של חלבונים ..
וכן לא הבנתי למה הוא רשם 40 דקות חחח אני הבנתי שצריך לאכול עד שעתיים אחרי האימון לא?

BITCH PLEASE ..... 🤡🤡🤡🤡🤡🤡:nono::nono::nono:😵😵😵:nono:

אחי תקרא קצת לפני שאתה מטעה אחרים ...

טעות ? אני התאמנתי כל כך הרבה שנים ובדקתי את זה לעומק עלי אז
IDIOT PLEASE .............. 👋
אני לא חושב שאני מטעה פה אף אחד ...
"מיתוס" אם אתה אומר כנראה שיש לך תעודה של מדריך חדר כושר או תואר ראשון ?

לפני שאתה אומר שאני מטעה תבדוק את עצמך ...

טעות ? אני התאמנתי כל כך הרבה שנים ובדקתי את זה לעומק עלי אז
IDIOT PLEASE .............. 👋
אני לא חושב שאני מטעה פה אף אחד ...
"מיתוס" אם אתה אומר כנראה שיש לך תעודה של מדריך חדר כושר או תואר ראשון ?

לפני שאתה אומר שאני מטעה תבדוק את עצמך ...
שוב, נא לא לדבר שטויות, תודה.

Back
למעלה תחתית