הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ביצים

idoamsallem

משתמש פעיל
333
3
נק' מוניטין:
10
333
3
אני אוכל הרבה ביצים ולאחרונה הבנתי שיש בהם הרבה OMEGA 6
מישהו יודע באיזה סוג יש הכי פחות איזה חברה ? תודה

שאלתי את את השאלה הזאת פעם בקבוצה של paleo israel
התשובה שקיבלתי היא שאין בעיה עם ביצים, כל עוד מתנזרים משמנים לא בריאים שעתירים באומגה 6 (קנולה, תירס, סויה, חמניות).

אם אני לא טועה הכמות אומגה 3 שבביצה ה"עשירה באומגה 3" היא זניחה בטירוף..
מה שכן.תמיד מחשיד אותי איך בדיוק מעשירים את הביצים האלו..לכן אני לא אקנה אותם

חברות לביצים? לא יודע מה איתכם אני הולך ללול וקונה ישר מהבעלים חחח, לא מועשר ולא כלום.

אין על הביצים המפוקחות 0 הכי זולות וככהאפשר לצרוך כמות גדולה מהן.

אם אני לא טועה הכמות אומגה 3 שבביצה ה"עשירה באומגה 3" היא זניחה בטירוף..
מה שכן.תמיד מחשיד אותי איך בדיוק מעשירים את הביצים האלו..לכן אני לא אקנה אותם

זה תלוי מה נותנים להם לאכול.

לא חבל להוריד את החלק הכי בריא???
אפשר לאכול גם 8 ביום והכל יהיה בסדר
פתחת פה ויכוח בפוטנציאל שאני כבר אומר..במידה והוא מגיע ל3 עמודים אני סוגר את הפוסט...
רק אומר...

אמנם כולסטרול לא מזיק ברמה כמו שחשבו פעם(עד ביצה ביום) אבל אם אתה אוכל גם גבינות חלב בשר עוף ,אם תאכל יותר משתי ביצים ביום, ייצא לך יותר מדי כולסטרול, ושומן רווי, לא תמות, אבל יהיה לזה נזק בריאותי בעתיד, עדיף שהשומן יהיה ממקורות מגוונים..

אמנם כולסטרול לא מזיק ברמה כמו שחשבו פעם(עד ביצה ביום) אבל אם אתה אוכל גם גבינות חלב בשר עוף ,אם תאכל יותר משתי ביצים ביום, ייצא לך יותר מדי כולסטרול, ושומן רווי, לא תמות, אבל יהיה לזה נזק בריאותי בעתיד, עדיף שהשומן יהיה ממקורות מגוונים..

קרא את המאמר על כולסטרול שהעלתי לא מזמן, אין שום בעיה לצרוך כמה כולסטרול שרוצים מבחוץ, זה לא באמת משפיע על רמות הכולסטרול, בכל אופן גם רמות גבוהות לא בהכרח מזיקות, זה הכל שאלה של חלקיק גדול או קטן(הקטן מזיק)

מעניין מאוד. אני אוכל כ10-8 ביצים שלמות ביום (כ שלושה חודשים) בדיאטה שלי ובבדיקות דם הכולסטרול שלי והLDL ירדו חזק למטה (15%-20) לעומת מצב שלפני הדיאטה שלא אכלתי ביצה אחת ליום.

אבל טוב זה רק אני.

מעניין מאוד. אני אוכל כ10-8 ביצים שלמות ביום (כ שלושה חודשים) בדיאטה שלי ובבדיקות דם הכולסטרול שלי והLDL ירדו חזק למטה (15%-20) לעומת מצב שלפני הדיאטה שלא אכלתי ביצה אחת ליום.

אבל טוב זה רק אני.
איזה דיאטה אתה עושה עכשיו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית