עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע מה איתך - אבל גם בגיל 16 יש עבודות יותר נקיות מלנקות גגות מחרא של יונים.
אני לא מוצא :/מה הבעיה למצוא עבודה במלצרות או עבודה שמקבלים יומית, יום יומיים ויש לך תקציב...
אבל בשום עבודה לא תקבל הרבה כסף בכל כך קצת שעותלא יודע מה איתך - אבל גם בגיל 16 יש עבודות יותר נקיות מלנקות גגות מחרא של יונים.
אבל בשום עבודה לא תקבל הרבה כסף בכל כך קצת שעות
תראה לי מסעדה אחת שמקבלים בה ~1500 שקל על עבודה שלוקחת 5-6 שעותחוץ ממלצרות ועבודה במועדונים,שם מקבלים 100 שקל יותר.
לנושא אל תוותר על התחרות בגלל כסף,תעבוד יום יומיים וזה אמור להספיק
תראה לי מסעדה אחת שמקבלים בה ~1500 שקל על עבודה שלוקחת 5-6 שעות
פעם עשית את זה בעצמך? ואיך לעזעזל אתה מוצא מי שישלם כל כך הרבה על לנקות חרא של ציפורים? לי אישית אם אני אמצא עבודה לא משנה לי מה אני יעבוד אבל פשוט אין.תראה לי מסעדה אחת שמקבלים בה ~1500 שקל על עבודה שלוקחת 5-6 שעות
בבניין שלי חיפשו מי שינקה, שאלתי כמה מוכנים לשלם אמרו באזור ה2000, הייתי עושה את זה אבל ההורים לא הרשו. בסוף קיבלו ניקוי חינם כי גם החליפו דודי שמש.פעם עשית את זה בעצמך? ואיך לעזעזל אתה מוצא מי שישלם כל כך הרבה על לנקות חרא של ציפורים? לי אישית אם אני אמצא עבודה לא משנה לי מה אני יעבוד אבל פשוט אין.
אף אחד שפוי לא ישלם לך 2000 שקל כשאפשר להביא תאילנדי ב200-300בבניין שלי חיפשו מי שינקה, שאלתי כמה מוכנים לשלם אמרו באזור ה2000, הייתי עושה את זה אבל ההורים לא הרשו. בסוף קיבלו ניקוי חינם כי גם החליפו דודי שמש.
http://www.xn----2hckcocbc1dxdep.co.il/article/785/ניקוי-גגות.htmlאף אחד שפוי לא ישלם לך 2000 שקל כשאפשר להביא תאילנדי ב200-300