הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פואם רולר

Alon123

משתמש קבוע
1,301
131
נק' מוניטין:
2,337
1,301
131
יום חמישי האחרון קיבלתי את הפואם רולר שהזמנתי מסוג RUMBLE ויש לי כמה בעיות איתו, אני עובד בעיקר לפי הסרטונים שפורסמו פה http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=39648&p=502420&viewfull=1#post502420

כשאני עובד על הIT BAND זה מאוד כואב, הרבה יותר מאשר כל שריר אחר, יש איזה דרך להפחית את הלחץ?
בנוסף בזמן תרגילי הגמישות החולייתית ותרגילי הגב בפואם רולר יוצאים לי די הרבה קליקים מהthoracic spine ולאחר מכן האזור מורגש ומציק לי במשך היום, מה יכולה להיות הסיבה לכך?

הIT BAND הוא גהנום גם אם עוברים עליו בכל יום, אבל הוא משתפר.
גם לי יוצאים מלא קליקים בגב העליון, וזה תענוג. זה אומר שאתה מזין לחוליות תנועה שהם לא רגילים לעשות.

גם לי יוצאים מלא קליקים בגב העליון, וזה תענוג. זה אומר שאתה מזין לחוליות תנועה שהם לא רגילים לעשות.
זה לא מחליש את המפרקים או משהו כזה?

עד כמה פאם רולר מועיל?
איך זה בא לידי ביטוי?

• פותח/ת השרשור

אז אין סיבה לדאוג לגבי הגב? אחלה 😃
כמה פעמים אתה עובד איתו בשבוע?

זה לא מחליש את המפרקים או משהו כזה?
לא. זה לא קליק של אצבעות. זה ממש קליק כשמשהו משתחרר ופתאום הוא יכול לזוז בחופשיות.

אז אין סיבה לדאוג לגבי הגב? אחלה 😃
כמה פעמים אתה עובד איתו בשבוע?
גב כל יום אחרי הלימודים, כי הוא כואב לי מישיבה ממושכת. שאר הגוף 2-3.

אני חושב שITB והלאטיסימוס זה הנקודות הכי כואבות שיש בפואם רולר אז עם ראמבל שלא נדבר בכלל...

הקליקים שיוצאים לך זה דבר טבעי לכל מי שעושה פום רולר...
זה דבר מצויין ולדעתי חובה לכל ספורטאי תשקיע לפחות 30 דקות פעם- פעמים בשבוע זה יעזור לך פלאים

אגב מאיפה הזמנת?

• פותח/ת השרשור
אני חושב שITB והלאטיסימוס זה הנקודות הכי כואבות שיש בפואם רולר אז עם ראמבל שלא נדבר בכלל...

הקליקים שיוצאים לך זה דבר טבעי לכל מי שעושה פום רולר...
זה דבר מצויין ולדעתי חובה לכל ספורטאי תשקיע לפחות 30 דקות פעם- פעמים בשבוע זה יעזור לך פלאים

אגב מאיפה הזמנת?

http://www.ebay.com/itm/110968392309

זה נישמע טוב . אבל אם זה כואב מדיי ואתה מרגיש שזה מפריע לך בהמשך היום . אני מציע שאו שתחליף לבינתיים לפואם עדיין יותר או שתפעיל פחות משקל גוף.

זה אמור לכאוב אבל זה לא אמור לעשות נזק . שים לב ואהיה קשוב לגוף.

דבר שני : אני גם רוצה להזמין את הפואם הזה אבל אני מפחד שזה קטן מדיי ...
איך אתה מסתדר עם הגודל שלו ?

• פותח/ת השרשור
זה נישמע טוב . אבל אם זה כואב מדיי ואתה מרגיש שזה מפריע לך בהמשך היום . אני מציע שאו שתחליף לבינתיים לפואם עדיין יותר או שתפעיל פחות משקל גוף.

זה אמור לכאוב אבל זה לא אמור לעשות נזק . שים לב ואהיה קשוב לגוף.

דבר שני : אני גם רוצה להזמין את הפואם הזה אבל אני מפחד שזה קטן מדיי ...
איך אתה מסתדר עם הגודל שלו ?

זה לא כואב, האזור סתם מורגש במהלך היום
הגודל סבבה לי אם יש לך גב גדול אז מקסימום תפצל ברחב גבי לצד ימין ושמאל

יש לך סרטונים+רוטינה לכל הגוף שפירטתי בלוג שלי בעמוד הראשון או השני, תציץ...
אני עושה פואם רולינג פעמיים בשבוע, בערך 40 דקות לכל הגוף
IT BAND כואב לי גם אחרי שנה עם פואם רולר

• פותח/ת השרשור
מתלבט בין השחור לכחול,אם היית צריך לבחור מה היית לוקח עכשיו?

האמת שלא יודע, יש לי את הכחול כבר חודשיים וחצי ותוך שבועיים בערך הוא כבר לא הכאיב לי אבל עדיין ממשיך לעזור מאוד. אולי מישהו שניסה את שניהם יכול לומר
(אגב ההודעה הזאת מטרידה מאוד בלי ההקשר המקורי חח)

מאיפה בא הטרנד של הFOAM ROLLER? השמשתי בו קצת, גם לי כאב בIT BAND, גם לי היה נחמד בגב תחתון, על מה ההתלהבות ולמה זה תורם?

מאיפה בא הטרנד של הFOAM ROLLER? השמשתי בו קצת, גם לי כאב בIT BAND, גם לי היה נחמד בגב תחתון, על מה ההתלהבות ולמה זה תורם?

תריץ חיפוש myofasical release ותקרא באיזה דף שבא לך.
מדובר בעיסוי לפאשיה ולמיופסיקל, מבוסס על שיטת עיסוי של trigger point לרוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית