הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מישהו זוכר אותו?

זוכר אותו עוד לפני שנתיים מתחרויות הדיפת ברזל
הוא מטורף פשוט מושלם גם כוח גם זריזות אנשים כאלה מייצרים פעם ב1000 שנה

מה נותן לי לעשות חצי תנועה (ועוד הייתי נחמד שאמרתי חצי)

להעמיס יותר משקל על הגב, זה גם שיקול
וחוץ מזה יש גישה של הבילדרים שאם אתה עושה כמעט חצי תנועה זה עובד יותר על האמסטרינג (אני לא ממש מסכים עם הגישה אבל שיהיה)

אני לא אומר שעדיף לעשות רבע תנועה, אני אומר שכל טווח הוא מחושב (ברמות של אתלט כזה)
יש עוד דוגמאות לתרגילים שמשנים את טווח התנועה בכוונה

להעמיס יותר משקל על הגב, זה גם שיקול
וחוץ מזה יש גישה של הבילדרים שאם אתה עושה כמעט חצי תנועה זה עובד יותר על האמסטרינג (אני לא ממש מסכים עם הגישה אבל שיהיה)

אני לא אומר שעדיף לעשות רבע תנועה, אני אומר שכל טווח הוא מחושב (ברמות של אתלט כזה)
יש עוד דוגמאות לתרגילים שמשנים את טווח התנועה בכוונה
אתה נותן לו ולספורטאים שלא יודעים מה הם עושים יותר מידי קרדיט ואתה יוצא מנקודת הנחה שאם הוא כל כך טוב אז הוא בהכרח מבין
אבל הקשר הוא הפוך
ככל שאתה יותר מבין ---> אתה יותר טוב
וזה עובד אך ורק ביחס לעצמך
כי מה לעשות, יש עוד כמה פרמטרים שמשפיעים על כמה טוב אתה

אה, ובחצי תנועה ההאמסטרינגס עובדים פחות, זו בדיוק הסיבה שזה מסוכן לברכיים - הקוואדס דוחפים את השוק קדימה ואין איזון ע"י משיכה מספקת של ההאמסטרינגס לאחור.

אתה נותן לו ולספורטאים שלא יודעים מה הם עושים יותר מידי קרדיט ואתה יוצא מנקודת הנחה שאם הוא כל כך טוב אז הוא בהכרח מבין
אבל הקשר הוא הפוך
ככל שאתה יותר מבין ---> אתה יותר טוב
וזה עובד אך ורק ביחס לעצמך
כי מה לעשות, יש עוד כמה פרמטרים שמשפיעים על כמה טוב אתה

אה, ובחצי תנועה ההאמסטרינגס עובדים פחות, זו בדיוק הסיבה שזה מסוכן לברכיים - הקוואדס דוחפים את השוק קדימה ואין איזון ע"י משיכה מספקת של ההאמסטרינגס לאחור.

אז ע"פ מה שאתה אומר כל אידיוט עם גנים משובחים יגיע לאולימפידה? ולמה אתה כל כך בטוח שהוא לא יודע מה הוא עושה?
מסוכן לברכיים זה נכון, אבל זה לא השיקול שלהם, זאת עובדה שבילדרים עושים חצאי סקוואטים ואם כמה שצוחקים עליהם כאן, הם ספורטאים מקצועיים..
אני מסכים איתך בקשר לזה שעדיף סקוואט מלא, אבל אני רק אומר שיש עוד שיקולים לזה ועוד גישות ללמה לא לעשות סקוואט מלא, כי עובדה שספורטאים ברמה גבוהה כן משתמשים בגישה הזאת

אז ע"פ מה שאתה אומר כל אידיוט עם גנים משובחים יגיע לאולימפידה? ולמה אתה כל כך בטוח שהוא לא יודע מה הוא עושה?
מסוכן לברכיים זה נכון, אבל זה לא השיקול שלהם, זאת עובדה שבילדרים עושים חצאי סקוואטים ואם כמה שצוחקים עליהם כאן, הם ספורטאים מקצועיים..
אני מסכים איתך בקשר לזה שעדיף סקוואט מלא, אבל אני רק אומר שיש עוד שיקולים לזה ועוד גישות ללמה לא לעשות סקוואט מלא, כי עובדה שספורטאים ברמה גבוהה כן משתמשים בגישה הזאת
אם כל אידיוט עם גנים משובחים יגיע לאולימפיאדה? לא, הוא יצטרך גם לעבוד קשה. זה לא אומר בהכרח שהוא יצטרך לעבוד בצורה האידיאלית. בשורה התחתונה הבחור בכתבה כן עובד קשה.
והגישה הזאת של "לא הגיוני שסמכות טועה" היא מקולקלת
וכן, הרוב המוחץ של הבילדרים עושים שטויות
וכן, חלק בלתי נפרד מבילדינג זה סטרואידים - כמה אתה יכול לממן, כמה אתה יכול להזריק, איך אתה מגיב לזה וכו'
וכן, בשורה התחתונה אם תשים לב מה הרבה פעמים מבדיל באימונים בין בילדרים טובים לגרועים - אתה תגלה שזה המשקלים שהם שמים על המוט בתרגילי הבסיס
ולא, בילדרים הם לא ספורטאים (וזה לא אומר שהם לא עובדים קשה)

אם כל אידיוט עם גנים משובחים יגיע לאולימפיאדה? לא, הוא יצטרך גם לעבוד קשה. זה לא אומר בהכרח שהוא יצטרך לעבוד בצורה האידיאלית. בשורה התחתונה הבחור בכתבה כן עובד קשה.
והגישה הזאת של "לא הגיוני שסמכות טועה" היא מקולקלת
וכן, הרוב המוחץ של הבילדרים עושים שטויות
וכן, חלק בלתי נפרד מבילדינג זה סטרואידים - כמה אתה יכול לממן, כמה אתה יכול להזריק, איך אתה מגיב לזה וכו'
וכן, בשורה התחתונה אם תשים לב מה הרבה פעמים מבדיל באימונים בין בילדרים טובים לגרועים - אתה תגלה שזה המשקלים שהם שמים על המוט בתרגילי הבסיס
ולא, בילדרים הם לא ספורטאים (וזה לא אומר שהם לא עובדים קשה)

למה בילדרים לא ספורטאים? ע"פ מה שאני יודע הם עוסקים בספורט וספורט תחרותי.
לא אמרתי פעם אחת ש"סמכות לא טועה" רק אמרתי שהוא לא ליצן.

ובקשר לבילדרים אם הם עושים שטויות (אני מגדיר בילדר רק כמי שהתחרה) אז איך זה שכן הם משיגים את המטרה שלהם?
הגישה הזאת של "מי שלא מתאמן בצורה X הוא ליצן" היא גישה מקולקלת.
ע"פ מה אתה קובע מי ליצן ומי לא? אם זה משרת את המטרה שלו אז הוא ממש לא ליצן...

למה בילדרים לא ספורטאים? ע"פ מה שאני יודע הם עוסקים בספורט וספורט תחרותי.
לא אמרתי פעם אחת ש"סמכות לא טועה" רק אמרתי שהוא לא ליצן.

ובקשר לבילדרים אם הם עושים שטויות (אני מגדיר בילדר רק כמי שהתחרה) אז איך זה שכן הם משיגים את המטרה שלהם?
הגישה הזאת של "מי שלא מתאמן בצורה X הוא ליצן" היא גישה מקולקלת.
ע"פ מה אתה קובע מי ליצן ומי לא? אם זה משרת את המטרה שלו אז הוא ממש לא ליצן...
בילדרים הם לא ספורטאים כי ביום המבחן שלהם הם לא נדרשים להציג ביצוע, זה שהם מתאמנים בשביל להראות כמו שהם נראים זה בעקיף. להגיד שהם ספורטאים זה כמו לקרוא לבר רפאלי ספורטאית כי היא עושה הרבה אירובי בשביל להיות חטובה. זה לא אוכל.
לא אמרת שלא הגיוני שסמכות טועה, רק יצאת מנקודת הנחה כזאת.

ובילדרים משיגים את המטרה שלהם כי... שים לב... יש עוד פרמטרים לכמה אתה טוב חוץ מכמה אתה מבין. כבר דיברנו על זה.
וזה שזה משרת את המטרה שלהם זה נכון חלקית, כי זו לא הדרך האידיאלית והם משיגים את המטרה שלהם גם בעזרת דברים אחרים, שהם לא "הבנה באימונים". בדיוק כמו עם הבחור בכתבה.

אתה סתם מתלהב מיכולות גבוהות של אנשים מוכשרים שעובדים קשה, ומכך מסיק שבהכרח כל מה שהם עושים זה הכי נכון ואידיאלי.

בילדרים הם לא ספורטאים כי ביום המבחן שלהם הם לא נדרשים להציג ביצוע, זה שהם מתאמנים בשביל להראות כמו שהם נראים זה בעקיף. להגיד שהם ספורטאים זה כמו לקרוא לבר רפאלי ספורטאית כי היא עושה הרבה אירובי בשביל להיות חטובה. זה לא אוכל.
לא אמרת שלא הגיוני שסמכות טועה, רק יצאת מנקודת הנחה כזאת.

ובילדרים משיגים את המטרה שלהם כי... שים לב... יש עוד פרמטרים לכמה אתה טוב חוץ מכמה אתה מבין. כבר דיברנו על זה.
וזה שזה משרת את המטרה שלהם זה נכון חלקית, כי זו לא הדרך האידיאלית והם משיגים את המטרה שלהם גם בעזרת דברים אחרים, שהם לא "הבנה באימונים". בדיוק כמו עם הבחור בכתבה.

אתה סתם מתלהב מיכולות גבוהות של אנשים מוכשרים שעובדים קשה, ומכך מסיק שבהכרח כל מה שהם עושים זה הכי נכון ואידיאלי.

אתה לא קורא את מה שאני כותב?
לא אמרתי פעם אחת שזה הכי אידאלי, פעם אחת לא אמרתי דבר כזה.
סך הכל אמרתי שאין לפסול כל גישה שהיא שונה משלך על הסף, כי לכל מטרה נועד סוג אימון שונה.

וזהו אתה פוסל את זה שהם ספורטאים רק ע"פ יום המבחן שלהם? מה עם כל הדרך לפני? הם לא נדרשים לביצועים?
ואין מה להשוות בילדר לבר רפאלי, בילדר מתאמן+תזונה מדוקדקת+החומרים הנכונים+זמן התאוששות מספק, אה וכן הם מתחרים
בר רפאלי לעומת זאת זה עניין של גירעון קלורי פרצוף יפה ותו לא היא לא מתחרה באף אחת בשום מקום, סך הכל יחצנות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית