הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עד איפה לרדת במקבילים לחזה ?

Harl3mShake

משתמש פעיל
610
8
נק' מוניטין:
24
610
8
במקבילים בשביל החזה עד איפה לרדת ? הבנתי שמתחת ל 90 מעלות אבל כמה מתחת ? אני דיי גמיש בקטע הזה אז אני יכול יחסית הרבה למטה (ד"א אני עושה עם משקל דיי גדול מחובר אלי אז קחו בחשבון)

עד כמה שהגמישות של הכתפיים מאפשרת לך - רוב האנשים ירגישו שהשכמות "נצמדות" אחת לשנייה. כמה אתה קושר על עצמך לא רלוונטי, אם אתה לא עובד בטווח תנועה מלא כל חזרה, אז תוריד משקל עד שתגיע למשקל שאתה יכול לעבוד איתו בטווח תנועה מלא.

• פותח/ת השרשור
עד כמה שהגמישות של הכתפיים מאפשרת לך - רוב האנשים ירגישו שהשכמות "נצמדות" אחת לשנייה. כמה אתה קושר על עצמך לא רלוונטי, אם אתה לא עובד בטווח תנועה מלא כל חזרה, אז תוריד משקל עד שתגיע למשקל שאתה יכול לעבוד איתו בטווח תנועה מלא.
כאילו ככל שאתה יורד יותר עמוק זה יותר טוב לחזה? האמת ככל שאתה נשען יותר קדימה יותר קל לרדת יותר עמוק ואני נשען ממש הרבה קדימה

אם אתה יורד ואתה מרגיש שהתנועה טבעית/אין כאבים או "מתיחה" בכתף סביר להניח שאתה עובד בסדר והטווח תנועה לא מוגזם
הכתפיים ישר יסמנו לך אם אתה עושה משהו לא נכון

• פותח/ת השרשור
אם אתה יורד ואתה מרגיש שהתנועה טבעית/אין כאבים או "מתיחה" בכתף סביר להניח שאתה עובד בסדר והטווח תנועה לא מוגזם
הכתפיים ישר יסמנו לך אם אתה עושה משהו לא נכון

הכתפיים לא כואבות , אני יודע על איזה כאב אתה מדבר פעם היה לי אותו כנראה פיתחתי גמישות בכתפיים , בכל מקרה אם לא כואב זה טוב לרדת כמה שיותר עמוק ?

כן, העומק מתחת למקביל יהיה מוגבל לפי המבנה שלך, אם זה מרגיש טוב כנראה אתה עובד טוב

זה תלוי בכתף שלך..
לדוגמה אצלי אני יורד עד 90 מעלות ואז יש לי כאבי מתיחה בכתף.

• פותח/ת השרשור
היום ירדתי יותר עמוק מברגיל , במקום 20 קילו חברתי אלי 17.5 :S מה עדיף לרדת קצת מתחת למקביל או הכי עמוק שאפשר ? בקצת מתחת למקביל אני יכול לעשות עם יותר משקל ... (= יותר היפוטרפיה ? )

בגדול לא צריך לרדת הרבה מתחת למקביל, הטווח המלא של השרירים המעורבים הם באזור המקביל בערך או טיפה מתחת.
אל תתחיל לקצץ לטווחים נמוכים רק.

• פותח/ת השרשור
בגדול לא צריך לרדת הרבה מתחת למקביל, הטווח המלא של השרירים המעורבים הם באזור המקביל בערך או טיפה מתחת.
אל תתחיל לקצץ לטווחים נמוכים רק.

סבבה תודה , אז אתה אומר טיפה מתחת למקביל מספיק ? 10 מעלות ככה ? היום ירדתי נמוך בהגזמה :S האמת בתרגילי כתפיים הרגשתי קצת כאב חד ולא את השריר עובד

רשמתי לך כבר שאפשר לרדת בבטחה כל עוד לא מרגישים כאב.
2-3 ס"מ מתחת למקביל זה מספיק

• פותח/ת השרשור

חחח סליחה על החפירה אבל יש מצב לקישור ליוטיוב למישהו שמבצע את זה טוב ? כי ראיתי חלק יורדים ממש עמוק וחלק יורדים עד למקביל

חבר שלי עשה מקבילים עם משקל ושבר צלע.
כך שאם אתה מרגיש כאבים אל תמשיך, או תנסה לשנות קצת את הטכניקה.

• פותח/ת השרשור
חבר שלי עשה מקבילים עם משקל ושבר צלע.
כך שאם אתה מרגיש כאבים אל תמשיך, או תנסה לשנות קצת את הטכניקה.

שבע צלע ? WTF איך זה קשור לצלע

- - - עידכון הודעה - - -

ככה זה יותר מידי למטה ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
נחש אפשר בבקשה את תגובך ? ככה זה יותר מידי למטה ? בחלק מהחזרות הוא יורד יותר עמוק #!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה לא עמוק מדי זה נראה בסדר/הוא לא מאבד מתח וצונח למטה באף חזרה

אם אתה רוצה לשמור על הכתפיים שלך והמרפקים תרד קצת פחות ממגביל ואל תנעל מרפקים בעליה .

עד שאתה מרגיש מתיחה בחזה שלך.

אם אתה רוצה לשמור על הכתפיים שלך והמרפקים תרד קצת פחות ממגביל ואל תנעל מרפקים בעליה .

בוא ספר לי מה הבעיה בכתף שיורדת לגובה מקביל או מעט מתחת.
בנוסף תסביר מה הבעיה בנעילת מרפקים/טווח תנועה מלא.

רמז: כל מה שתאמר לא יהיה נכון, כי זה מידע מבוסס על מיתוסים/שטויות.

Back
למעלה תחתית