נק' מוניטין:
24
- 610
- 8
במקבילים בשביל החזה עד איפה לרדת ? הבנתי שמתחת ל 90 מעלות אבל כמה מתחת ? אני דיי גמיש בקטע הזה אז אני יכול יחסית הרבה למטה (ד"א אני עושה עם משקל דיי גדול מחובר אלי אז קחו בחשבון)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כאילו ככל שאתה יורד יותר עמוק זה יותר טוב לחזה? האמת ככל שאתה נשען יותר קדימה יותר קל לרדת יותר עמוק ואני נשען ממש הרבה קדימהעד כמה שהגמישות של הכתפיים מאפשרת לך - רוב האנשים ירגישו שהשכמות "נצמדות" אחת לשנייה. כמה אתה קושר על עצמך לא רלוונטי, אם אתה לא עובד בטווח תנועה מלא כל חזרה, אז תוריד משקל עד שתגיע למשקל שאתה יכול לעבוד איתו בטווח תנועה מלא.
אם אתה יורד ואתה מרגיש שהתנועה טבעית/אין כאבים או "מתיחה" בכתף סביר להניח שאתה עובד בסדר והטווח תנועה לא מוגזם
הכתפיים ישר יסמנו לך אם אתה עושה משהו לא נכון
בגדול לא צריך לרדת הרבה מתחת למקביל, הטווח המלא של השרירים המעורבים הם באזור המקביל בערך או טיפה מתחת.
אל תתחיל לקצץ לטווחים נמוכים רק.
רשמתי לך כבר שאפשר לרדת בבטחה כל עוד לא מרגישים כאב.
2-3 ס"מ מתחת למקביל זה מספיק
חבר שלי עשה מקבילים עם משקל ושבר צלע.
כך שאם אתה מרגיש כאבים אל תמשיך, או תנסה לשנות קצת את הטכניקה.
רשמתי לך כבר שאפשר לרדת בבטחה כל עוד לא מרגישים כאב.
נחש אפשר בבקשה את תגובך ? ככה זה יותר מידי למטה ? בחלק מהחזרות הוא יורד יותר עמוק #!רשמתי לך כבר שאפשר לרדת בבטחה כל עוד לא מרגישים כאב.
אם אתה רוצה לשמור על הכתפיים שלך והמרפקים תרד קצת פחות ממגביל ואל תנעל מרפקים בעליה .
זה לא עמוק מדי זה נראה בסדר/הוא לא מאבד מתח וצונח למטה באף חזרה