עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם כבר באותו נושא- הרבה מדברים על זה שכולוסטרול מהתזונה לא מעלה את הכולוסטרול בדם וזה בסדר ומגובה במחקרים, מצד שני יש כאלה שטוענים שכולוסטרול כן גורם למחלות לב ומחלות כאלה ואחרות בלי התייחסות למדדים שעולים בבדיקות(הטענה שהרבה מאלה שחולים נמצא אצלם רמה כביכול תקינה של כולוסטרול בבדיקות וכולוסטרול הוא בכל זאת הגורם)
הרבה ממה שאמרתי מבוסס על
אני לא מביע דעה לכאן או לכאן בפוסט, רק מנסה להבין את התשובות של אלה שתומכים בדעה שכולוסטרול זה בסדר נטו מתוך עניין לנושא ופיתוח הדיון
למען הפרוטוקול- אני אוכל 2 ביצים שלמות כל יום וגבינה צהובה כמעט כל יום
האיש הזה ידוע בתור אחד שתומך בטבעונות, משמע האינטרס עצום.
הטבעונים יעשו הכל בשביל שעוד כמה פרות יחיו, עובדה שהאדם הקדמון ניזון מחיות ולא ידע מזה דגנים בכלל אז תחליט אתה איפה יש היגיון.
אין ספק, חברה תומכת בטבעונות (מטעמי בריאות, לא אידיאולוגיה) הראתה לי את הסרטון וממש לא התרשמתי, סה"כ אוסף של טענות שבסרטון לפחות לא מגובות בשום צורה ובכל זאת מאחורי זה כן עומדים מחקרים כאלה ואחרים, מדויקים יותר ומדויקים פחות שתומכים בטענות(יש קישור אליהם בתיאור ביוטיוב)- ואני שואל האם יש מחקרים או טענות נגדיים ? שמראים שלאו דווקא כולוסטרול גורם למחלות אלו ואחרות.
אני יחדד - הטענה שכולוסטרול מהתזונה לא מעלה את הכולוסטרול בדם אצל אנשים בריאים - סגורה וחתומה מבחינתי.
הטענה שכולוסטרול מהתזונה יכול לגרום למחלות אלו ואחרות בלי קשר לרמת הכולוסטרול בדם(גם עם רמות תקינות) - זאת שאלה פתוחה מבחינתי, האינטואיציה אומרת שאין קשר ולכן אני ממשיך לאכול כרגיל, מתוך עניין בנושא הייתי שמח לראות מחקר (וחיפשתי הרבה..) שסותר את הטענה או לפחות למה המחקרים שאומרים שיש קשר לא מדויקים/לא נכונים.