הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אין כמו בבית - SQT 200X5 , DL 230X5

Satan-Shor

משתמש פעיל
883
3
נק' מוניטין:
11,406
883
3
Satan-Shor`s Lair
האימונים בחדר הזוועות שלי נושאים פרי, אני חוזר לעצמי, והשכנים חוזרים למקום אחר 😈.
סקוואט 180 3 סטים של 8.

באחרון, הבכי לא (רק) שלי - הילדה שלנו 👶 התחילה לצרוח כי קלטה מה מצפה לה שתגדל

דדליפט 230X5, לשכנים שלום.

סקוואט 200X5 + תצפית נדירה על התחת שלי 😛

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עוד לא חזרתי להתאמן כוח. אני עושה אירובי (הליכות מהירות) בין הנקות לצרחות של התינוקת, כשהיא ישנה.
אני מקווה שאחרי שיעברו שישה שבועות אחרי הלידה ("משכב לידה") אני אתחיל להתאמן ולחזור לעצמי לאט לאט. לפני כן לא מומלץ להתאמן כבד, ממה שהבנתי, בגלל הורמון הרילקסין שמופרש בזמן הריון ומגמיש את המפרקים - וגם זה בהנחה שהגוף יצא בסדר אחרי לידה, בלי קרעים וחתכים - שאז בכלל כואב לזוז. אחרי שישה שבועות הגוף פחות או יותר אמור לחזור למאזן ההורמונלי (בנוסף, הנקה גורמת לשריפת קלוריות נוספת).
אבל זה גם תלוי המון בהתנהגות של הילדה. כרגע אין לה הרבה שעות שקטות - ואני גם צריכה לישון מדי פעם.
יש לציין גם, שבערך באמצע הריון הפסקתי להתאמן בגלל חוסר זמן, ולכן אני ממש לא בכושר עכשיו, וחבל :(
מצד שני, בזמן הריון עליתי מ-64 ק''ג ל-86, ועכשיו אני כבר על 73 (5 שבועות אחרי לידה) ויורדת.
כמה זמן לא ראיתי אישה בפורום, ובמיוחד אישה חזקה (לפחות לשעבר). 😲

עוד לא חזרתי להתאמן כוח. אני עושה אירובי (הליכות מהירות) בין הנקות לצרחות של התינוקת, כשהיא ישנה.
אני מקווה שאחרי שיעברו שישה שבועות אחרי הלידה ("משכב לידה") אני אתחיל להתאמן ולחזור לעצמי לאט לאט. לפני כן לא מומלץ להתאמן כבד, ממה שהבנתי, בגלל הורמון הרילקסין שמופרש בזמן הריון ומגמיש את המפרקים - וגם זה בהנחה שהגוף יצא בסדר אחרי לידה, בלי קרעים וחתכים - שאז בכלל כואב לזוז. אחרי שישה שבועות הגוף פחות או יותר אמור לחזור למאזן ההורמונלי (בנוסף, הנקה גורמת לשריפת קלוריות נוספת).
אבל זה גם תלוי המון בהתנהגות של הילדה. כרגע אין לה הרבה שעות שקטות - ואני גם צריכה לישון מדי פעם.
יש לציין גם, שבערך באמצע הריון הפסקתי להתאמן בגלל חוסר זמן, ולכן אני ממש לא בכושר עכשיו, וחבל :(
מצד שני, בזמן הריון עליתי מ-64 ק''ג ל-86, ועכשיו אני כבר על 73 (5 שבועות אחרי לידה) ויורדת.

מצפה לראות מתישהוא בעתיד סרטונים שלך בפעולה, מקווה שקוסטה תומך מהצד וקצת עוזר 😃

מצפה לראות מתישהוא בעתיד סרטונים שלך בפעולה, מקווה שקוסטה תומך מהצד וקצת עוזר 😃
בטוח יהיו סרטונים. אני כבר מתה להתאמן עם הציוד שלנו.
קוסטה תומך מאד, אבל הכיף האמיתי מצפה לו כשחופשת הלידה שלי תיגמר 😈

- - - עידכון הודעה - - -

MINIMONSTER זו האמא ושטן שור זה האבא.
אני מחכה לראות שיאי עולם לפחות מהילדים שלכם
הסבתות אמרו שהיא תהיה בלרינה (דווקא לנו). אבל בהתחשב בגנים, זה לא יקרה, אלא אם כן יתחיל ביקוש לבלרינות נמוכות ורחבות 😃))
אנחנו נשתדל לתת דוגמא טובה.

אל תחבק את הילדה לפני האימון זה מוריד תרמות טסט!

מכובד מאוד! רק חבל על הרצועת אחיזה בדדליפט , תפטר מההרגל המגונה הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית