נק' מוניטין:
327
- 590
- 209
למה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למיטב זכרוני, ראיתי זריקת חצים.
ההחלטה לשדר משהו או לא, זה רווח והפסד. אם אפשר למכור פרסומות ישדרו אחרת לא.
אתה צפית פעם בשידור של תחרות פאוורליפטינג?
למיטב זכרוני, ראיתי זריקת חצים
תחפש בגוגל Eurosport darts לעומת Eurosport powerliftingצפיתי בביצועים של אנשים ספציפיים שעניינו אותי כחלק מהשתתפות שלהם בתחרות פוורליפטינג.
במאמר מוסגר,פעם שני חברה חזקים מאוד עם דם רע ביניהם עשו תחרות דדליפט במכון. כל המכון צפה. אפילו אימהות שבאות למכון כדי להתאוורר ולצפות בנטפליקס בהליכון.
במחילה, אבל אם יורוספורט לא משדרים באופן עקבי זריקת חצים, אין בטענה שלך כלום.
אצלי פאוורליפטינג יותר מעניין מזריקות וויטליפטינג, לא סקייטבורד ושחיה.אני שם לב שההגדרות שלך ושאר האנשים למעניין הן שונות.
של שאר האנשים- סקייטבורד, ווויטליפטינג, זריקת חפצים, ריצה, וכו וכו.
שלך- פאוורליפטינג.
עכשיו שלא תבין אותי לא נכון, אני בהכי בעד הענף ואני מת שנכנס לאולימפיאדה, רק אני מודע שאנשים אחרים לא אוהבים את. מה שאני אוהב. אם אנחנו רוצים שהענף יכנס, אין ברירה, צריך לה
זה משהו שאשכרה אנשים נהנים לצפות בו, גם אם אתה לא. פאוורליפטינג אנשים לא נהנים.
זה לא נכון, זריקת כדור דומה מידי לזריקת דיסק ומקל, וריצת 100 מטר דומה ל400.פאוורליפטינג נופל קרוב מדי ל weight lifting שהוא ענף עם הרבה יותר מסורת וכמו שכתבו, לא הצליחו לארגן איגוד אחד עם חוקים שמקובלים על כולם שכולל אליפויות מדינה / יבשת / עולם
סימום לא קשור, בכל ספורט יש סימום מחוץ לאולימפיאדה.תדמית בעייתית מבחינת סימום אז זה לא בדיוק חומר אולימפ
תחפש בגוגל Eurosport darts לעומת Eurosport powerlifting
ותמצא את התשובה, רמז אין כלום על pl, יש מעט על זריקת חיצים. אבל לא ממש ברור למה בחרת להשוות בין 2 הענפים
טיפוס נכנס לאולימפיאדה בזכות תקנה שמאפשרת למדינה המארחת להוסיף ענפים חדשים, היפנים בחרו טיפוס וסקייטבורד. אולי ב 2032 בבריסבן יבחרו pl.אצלי פאוורליפטינג יותר מעניין מזריקות וויטליפטינג, לא סקייטבורד ושחיה.
ולדעתי רוב האנשים יסכימו שלהרים חצי טון יותר מעניין מלזרוק כדור, דיסק או מקל מרחק מסוים.
זה לא נכון, זריקת כדור דומה מידי לזריקת דיסק ומקל, וריצת 100 מטר דומה ל400.
ובקלות קובעים כללים, כמו שעושים לכל ספורט חדש כמו טיפוס, תוך מעט זמן יש שופטים וחוקים ברורים לאולימפיאדה.
סימום לא קשור, בכל ספורט יש סימום מחוץ לאולימפיאדה.
זריקת חצים - darts לא באולימפיאדה , חץ וקשת באולימפיאדה וזה אחד הענפים המובילים בקוריאה / אסיה, אין בכלל מקום להשוואה מבחינת פופולריותהוצעה טענה שמבקשת להציג את חוסר העניין שבפוורליפטינג כסיבה לכך שהוא לא באולימפיאדה. ניסיתי לטעון שיש ענפים נוספים שהעניין בהם הוא מזערי (כדוגמת זריקת חצים) והם כן באולימפיאדה.
זריקת חצים - darts לא באולימפיאדה , חץ וקשת באולימפיאדה וזה אחד הענפים המובילים בקוריאה / אסיה, אין בכלל מקום להשוואה מבחינת פופולריות
אין לי מושג. כאמור להכניס ענף חדש יותר מורכב מלהשאיר ענף קיים בתחרויותקיבלת, מה לגבי מרתון של הליכה מהירה? מי צופה בזה?
כשיניב פרסם את התחרות שלו, אם מישהו זוכר, העלנו הצעות לשיפור השיווק של הענף (בין אם זה פרקטי לתחרות הקרובה או לא), ומי שזוכר אני הצעתי לעשות תחרויות ראש בראש. הרבה יותר מעניין.במאמר מוסגר,פעם שני חברה חזקים מאוד עם דם רע ביניהם עשו תחרות דדליפט במכון. כל המכון צפה. אפילו אימהות שבאות למכון כדי להתאוורר ולצפות בנטפליקס בהליכון.
איך בדיוק?כשיניב פרסם את התחרות שלו, אם מישהו זוכר, העלנו הצעות לשיפור השיווק של הענף (בין אם זה פרקטי לתחרות הקרובה או לא), ומי שזוכר אני הצעתי לעשות תחרויות ראש בראש. הרבה יותר מעניין.
בדיוק פאנצ'ים כאלה זה מה שמושך קהל, ופאוורליפטרים ממשיכים להיות נגד זה. חבל.
גם בג'ימנסטיקס יש כמה מקצות שונים שממש דומים.הדיפת כדור ברזל ודיסקוס , 100/200 מטר אכן מקצועות דומים, אבל הם ענפים עם מסורות שלא מוציאים. זה שונה בהשוואה להוסיף ענף
הלוואי.אולי ב 2032 בבריסבן יבחרו pl.
אני בעד תחרויות ראש בראש, אבל זה רק יסחוף קהל אחרי שהתחום מוכר.כשיניב פרסם את התחרות שלו, אם מישהו זוכר, העלנו הצעות לשיפור השיווק של הענף (בין אם זה פרקטי לתחרות הקרובה או לא), ומי שזוכר אני הצעתי לעשות תחרויות ראש בראש. הרבה יותר מעניין.
בדיוק פאנצ'ים כאלה זה מה שמושך קהל, ופאוורליפטרים ממשיכים להיות נגד זה. חבל.
לאו דווקא. על שניהם.אבל זה רק יסחוף קהל אחרי שהתחום מוכר.
וכמובן שזה לא רלוונטי לאולימפיאדה
אז יאללה, תתכנן לנו תחרות כזאת.לאו דווקא. על שניהם.
יש הרבה סיבות שבגללן פווארליפטינג לא באולימפיאדה, פשוט לטעון שזה מחוסר עניין כשיש המון ענפי ספורט מאד לא מעניינים באולימפיאדה זה טפשי. זה כל מה שטענתי.קרלינג זה ספורט חורף ואכן ענף מוזר אך פופולרי
בדמינטון זה ענף עם כמות צופים מטורפת בסין / הודו
פאוורליפטינג נופל קרוב מדי ל weight lifting שהוא ענף עם הרבה יותר מסורת וכמו שכתבו, לא הצליחו לארגן איגוד אחד עם חוקים שמקובלים על כולם שכולל אליפויות מדינה / יבשת / עולם
אז מה הסיבותיש הרבה סיבות שבגללן פווארליפטינג לא באולימפיאדה, פשוט לטעון שזה מחוסר עניין כשיש המון ענפי ספורט מאד לא מעניינים באולימפיאדה זה טפשי. זה כל מה שטענתי.
תקרא את זה,אז מה הסיבות
חוסר באחידות בין האיגודים השונים, העובדה שהספורט משתנה לחלוטין כל כמות קטנה של שנים (התחלנו בraw, עברנו לסינגל פליי, מולטיפליי, והיום רואו שגם מתחלק לרצועות ובלי רצועות כאשר הטרנד הולך יותר ויותר לכיוון של בלי רצועות היום אבל עדיין יש הרבה עם), העובדה שברוב המוחלט של התחרויות אין בדיקות סמים, העובדה שגם כשיש בדיקות סמים הרבה מאד משתמשים בסמים, הדמיון לווייטליפטינג שבגלל בעיות סמים יש סיכוי לא רע שיוציאו אותו מהאולימפיאדה אז אין סיבה שיהיה משהו שונה עם פווארליפטינג, פופולריות יחסית נמוכה של הספורט - למרות שדווקא הפופולריות הולכת ועולה עם הזמן, סטנדרט שיפוט שיותר קשה לצופה הממוצע להבין - למרות שאני לא בטוח כמה זה בהכרח קשה יותר מענפי ספורט אחרים באולימפיאדה.אז מה הסיבות
זה דווקא משהו שהייתי רוצה להתייחס אליו, כי יש בנצ' כספורט פאראלימפי, ומעולם לא מצאתי מישהו שמבין את הסטנדרט השיפוטי שם שהזוי בכל קנה מידה, אז לדעתי דווקא שם פאוורליפטינג לא יפולסטנדרט שיפוט שיותר קשה לצופה הממוצע להבין - למרות שאני לא בטוח כמה זה בהכרח קשה יותר מענפי ספורט אחרים באולימפיאדה.
קראתי עכשיו ברפרוף את החוקים שלהם. לא ראיתי משהו חריג במיוחד. רוצה לציין משהו ספציפי?זה דווקא משהו שהייתי רוצה להתייחס אליו, כי יש בנצ' כספורט פאראלימפי, ומעולם לא מצאתי מישהו שמבין את הסטנדרט השיפוטי שם שהזוי בכל קנה מידה, אז לדעתי דווקא שם פאוורליפטינג לא יפול
אם תסתכל על תחרויות אתה תראה סטנדרט הזוי, הרמות שאפשר להגדיר רק כ-RPE 5 מקבלות אדומים, אני לא חושב שנתקלתי בהרמה משמעותית שקיבלה רק לבנים.קראתי עכשיו ברפרוף את החוקים שלהם. לא ראיתי משהו חריג במיוחד. רוצה לציין משהו ספציפי?