הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה אין פווארליפטימג באולימפיאדה

הייתי מגדיר מרחק מינימום שהמוט צריך לעבור גם בבנץ׳ וגם בדדליפט.

ההקשתה בבנץ׳ והפיסוק בדדליפט מייצרים ביצוע תרגילים שנראה מגוחך.
על אף שזה עדיין מאמץ כביר לבצע את זה
ואיך תגדיר את המרחק מינימום הזה ? כל אינדוודואל יש את הגובה שלו, משקל ואפילו אורך ידיים ורגליים שונים (גם באותו הגובה).

ואיך תגדיר את המרחק מינימום הזה ? כל אינדוודואל יש את הגובה שלו, משקל ואפילו אורך ידיים ורגליים שונים (גם באותו הגובה).
אני חושב שאפשר למצוא נקודה,שתטייב עם בחור גבוה וכנל בחור נמוך כמובן גם אורך הזרועות.

אני חושב שאפשר למצוא נקודה,שתטייב עם בחור גבוה וכנל בחור נמוך כמובן גם אורך הזרועות.
יותר מידי משתנים שיכול להטיב לאינדוודואל ספציפי. אתה תרצה שזה יהיה כללי ככל הניתן על מנת למנוע אופטימליות למבנה גוף מסויים.

יותר מידי משתנים שיכול להטיב לאינדוודואל ספציפי. אתה תרצה שזה יהיה כללי ככל הניתן על מנת למנוע אופטימליות למבנה גוף מסויים.
בענף האופניים יש תחרות רכיבה שמכונה ״נגד שעון״, יש 60 עמודים של תקנות לגבי מבנה האופניים בשקלול גובה הרוכב וכד׳

אפשר למצוא את הפתרון הטכני.

אפשר גם להגביל רוחב פיסוק ביחס לגובה/אורך רגליים שיסומן על הבמה.

יש יותר מדי הרמות שאתה רואה ובמקום להעריך את ההישג אתה אומר wtf קרה פה

גם שיטת הטוטאל לא ממש הגיונית, בקרב 10 מקבלים ניקוד לפי רמת ההישג ואז מקבלים שקלול נכון יותר של המנצח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית