הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה אין פווארליפטימג באולימפיאדה

יש יותר מידי איגודים שונים עם חוקים ודעות שונות שלא אפשרי לאחד את כולם תחת חוק אחד.

בסקוואט כולם אותו דבר פחות או יותר
בבנץ יש שומות במנח הרגליים, מנח הצוואר (אסור להרים את הראש)
דדליפט אותו דבר

שפשוט ירשו להשתמש רק בחגורה וברכיות לסקוואט וזהו

לפי איזה חוקים תלך? אולי הבדלי החוקים הם קטנים יחסית, אבל ברגע שהאולימפיאדה נכנסת לתמונה זה יצריך יישור קו אחיד וזה הרבה מאוד איגודים שיצטרכו לשנות את החוקים שלהם.
גם איך תלך? על raw? קלאסיק? עם ציוד או בלי?
גם בסופו של דבר זה ספורט די נישה, לא בטוח שיש לו מספיק צופים, אבל בינתיים עושים ניסוי, הכניסו את הפאוורליפטינג לערוץ האולימפי, אז תחרויות בינלאומיות אפשר לצפות בהן דרך שם, והם בודקים את הביקוש לספורט

לפי איזה חוקים תלך? אולי הבדלי החוקים הם קטנים יחסית, אבל ברגע שהאולימפיאדה נכנסת לתמונה זה יצריך יישור קו אחיד וזה הרבה מאוד איגודים שיצטרכו לשנות את החוקים שלהם.
גם בסופו של דבר זה ספורט די נישה, לא בטוח שיש לו מספיק צופים, אבל בינתיים עושים ניסוי, הכניסו את הפאוורליפטינג לערוץ האולימפי, אז תחרויות בינלאומיות אפשר לצפות בהן דרך שם, והם בודקים את הביקוש לספורט
הטענה של צופים חסרת פואנטה, יש המון ענפי ספורט הרבה יותר נישתיים, אפילו יותר משעממים מפווארליפטינג שכן נמצאים באולימפיאדה כמו קרלינג או בדמינטון.

הטענה של צופים חסרת פואנטה, יש המון ענפי ספורט הרבה יותר נישתיים, אפילו יותר משעממים מפווארליפטינג שכן נמצאים באולימפיאדה כמו קרלינג או בדמינטון.
אבל גם אם הם יותר נישתיים, הם עדיין נותנים קצת יותר שואו, פאוורליפטינג פחות

זה הכל פוליטיקה, הכניסו סקייטבורד ועוד דברים לאולימפיאדה, עם קצת מחשבה קובעים כללים בלי להתחשב באף אחד, ומי שרוצה יבוא להתחרות.

יהיה לו יותר צופים מווייטליפטינג זה בטוח, ומזריקת החפצים השונים. לי אישית יותר מעניין ג'ימנסטיקס, שחיה וריצה, גם קפיצות. אבל לא מוציאים תחומים פחות מעניינים מהאולימפיאדה, כדוגמת זריקת חפצים שכל כך דומים שמי בכלל מבחין בהבדל? חוץ מזה, מי מבחין בהבדל בין ריצת 100 מטר ל400?

לדעתי פאוורליפטינג מזמן צריך להיות שם, וזה הכל עניין של פוליטיקה.

זה הכל פוליטיקה, הכניסו סקייטבורד ועוד דברים לאולימפיאדה, עם קצת מחשבה קובעים כללים בלי להתחשב באף אחד, ומי שרוצה יבוא להתחרות.

יהיה לו יותר צופים מווייטליפטינג זה בטוח, ומזריקת החפצים השונים. לי אישית יותר מעניין ג'ימנסטיקס, שחיה וריצה, גם קפיצות. אבל לא מוציאים תחומים פחות מעניינים מהאולימפיאדה, כדוגמת זריקת חפצים שכל כך דומים שמי בכלל מבחין בהבדל? חוץ מזה, מי מבחין בהבדל בין ריצת 100 מטר ל400?

לדעתי פאוורליפטינג מזמן צריך להיות שם, וזה הכל עניין של פוליטיקה.
זה לא פוליטיקה, ווויטליפטינג לא יקבל פחות צפיות. תסתכל אפילו על הביצוע של שני הענפים: בוויט המתחרה מתכופף וקופץ בהתפרצות, הוא מסיים בעמידה מול הקהל, וכו וכו. בפאוור פשוט מזיזים את המשקל מנקודה לנקודה, זה משעמם. מה גם שזה לא משווק טוב בכלל, יש נטייה לפאוורליפטרים להגיד "זה ספורט מעניין, ואם נעשה שיפוט טוב וציוד טוב אנשים יבואו."
צריכים להבין שכמו כל דבר צריך שיווק נכון, וצריך עניין מסביב.

*הכותב אוהב מאוד פאוורליפטינג ומתאמן בזה בעצמו.

נ.ב: מה משעמם בסקייטבורד, לא פגשתי במציאות (לא דרך האינטרנט אז אל תגיד אני) אדם אחד שזה לא מעניין אותו. זה פשוט ענף מעניין, אנשים מסתכלים עליו מרותקים, הוא מגניב ומסוכן, והכי חשוב- הצורת ביצוע שלו מתבצעת בצורה מעניינת ולא מידי טכנית.

זה לא פוליטיקה, ווויטליפטינג לא יקבל פחות צפיות. תסתכל אפילו על הביצוע של שני הענפים: בוויט המתחרה מתכופף וקופץ בהתפרצות, הוא מסיים בעמידה מול הקהל, וכו וכו. בפאוור פשוט מזיזים את המשקל מנקודה לנקודה, זה משעמם. מה גם שזה לא משווק טוב בכלל, יש נטייה לפאוורליפטרים להגיד "זה ספורט מעניין, ואם נעשה שיפוט טוב וציוד טוב אנשים יבואו."

נ.ב: מה משעמם בסקייטבורד, לא פגשתי במציאות (לא דרך האינטרנט אז אל תגיד אני) אדם אחד שזה לא מעניין אותו. זה פשוט ענף מעניין, אנשים מסתכלים עליו מרותקים, הוא מגניב ומסוכן, והכי חשוב- הצורת ביצוע שלו מתבצעת בצורה מעניינת ולא מידי טכנית.

מחזק, רק מי שעוסק בפוורליפטינג נהנה לצפות בו.
תכלס למי שלא בתחום זה פשוט משעמם כמו נעל.

תעשה לי טובה, ההופעות של לאשה בוויטליפטינג עם ההנפות של כמעט 300 ק"ג זה מחזה מטורף, אין לדעתי אף אדם שלא מתרגש מזה. וגם אלו שבמשקל נמוך יותר שמניפים משקלים מכובדים, זה מעניין מאוד לדעתי. אבל בוא נעצור שניה ונשווה אותם לתרגילים של פאוורליפטינג, אדם מושך 500 ק"ג מהריצפה, שזה חצי טון, עוצר ומחזיק את המשקל לקול צרחות הקהל המתרגש, בנץ' 800 פאונד, סקוואט 500 ק"ג זה לא פחות מעניין ומרתק.
ממש לא שמעמם, זה שיא המרתק, אבל זה ספורט שישבו וקבעו כללים והלכו על זה, גם בפאוורליפטינג אפשר.
מחזק, רק מי שעוסק בפוורליפטינג נהנה לצפות בו.
תכלס למי שלא בתחום זה פשוט משעמם כמו נעל.
ומה עם וויטליפטינג? זריקת חפצים?
האולימפיאדה לא רק בוחרת בספורט מעניין.

ומה עם וויטליפטינג? זריקת חפצים?
האולימפיאדה לא רק בוחרת בספורט מעניין

מסכים ב100%
גם ככה יש מלא ענפים לא מעניינים. לפני שעה ראיתי שיש זריקת חץ למטרה - או שהזורק פוגע ב100 או שהוא פוגע ב100. ומה התרחיש הכי מופרע - מישהו יזרוק חץ שיפגע ב80 או שבאופן חסר תקדים יצא לו זריקה לא טובה.

להגיד ״פוורליפטינג לא מאוד ימשוך את הצופה הממוצע ולכן הוא לא באולימפיאדה זו לא טענה.

ספורט מעניין
אני שם לב שההגדרות שלך ושאר האנשים למעניין הן שונות.
של שאר האנשים- סקייטבורד, ווויטליפטינג, זריקת חפצים, ריצה, וכו וכו.
שלך- פאוורליפטינג.
עכשיו שלא תבין אותי לא נכון, אני בהכי בעד הענף ואני מת שנכנס לאולימפיאדה, רק אני מודע שאנשים אחרים לא אוהבים את. מה שאני אוהב. אם אנחנו רוצים שהענף יכנס, אין ברירה, צריך לה
זריקת חץ למטרה
זה משהו שאשכרה אנשים נהנים לצפות בו, גם אם אתה לא. פאוורליפטינג אנשים לא נהנים.

קרלינג זה ספורט חורף ואכן ענף מוזר אך פופולרי

בדמינטון זה ענף עם כמות צופים מטורפת בסין / הודו

פאוורליפטינג נופל קרוב מדי ל weight lifting שהוא ענף עם הרבה יותר מסורת וכמו שכתבו, לא הצליחו לארגן איגוד אחד עם חוקים שמקובלים על כולם שכולל אליפויות מדינה / יבשת / עולם

זה משהו שאשכרה אנשים נהנים לצפות בו, גם אם אתה לא. פאוורליפטינג אנשים לא נהנים.

תוכל לטעון את הטענה כזאת ברגע שגם פוורליפטינג וגם זריקת חץ יהיו באולימפיאדה, ובאופן עקבי זריקת חץ יקבל רייטינג גבוה יותר.

תוכל לטעון את הטענה כזאת ברגע שגם פוורליפטינג וגם זריקת חץ יהיו באולימפיאדה, ובאופן עקבי זריקת חץ יקבל רייטינג גבוה יותר.
לא צריך שזה יהיה באולימפיאדה כדי לטעון את זה. עובדה שיורוספורט מעולם לא שידרו פאוורליפטינג ומשדרים עשרות ענפים אחרים.
אם זה היה פופולארי או רווחי, בטוח שהיו משדרים.

הענף בעייתי, בעיקר בגלל שהוא לא מאורגן מספיק. על זה תוסיף מבנה תחרות שקשה לשדר בגלל אורך התחרות, תדמית בעייתית מבחינת סימום אז זה לא בדיוק חומר אולימפי

לא צריך שזה יהיה באולימפיאדה כדי לטעון את זה. עובדה שיורוספורט מעולם לא שידרו פאוורליפטינג ומשדרים עשרות ענפים אחרים.
אם זה היה פופולארי או רווחי, בטוח שהיו משדרים.

יורוספורט משדרים זריקת חצים? והאם עולה כסף לשדר פוורליפטינג - אולי לא שווה להם לשלם את הסכום שהאיגוד דורש.

יורוספורט משדרים זריקת חצים? והאם עולה כסף לשדר פוורליפטינג - אולי לא שווה להם לשלם את הסכום שהאיגוד דורש.
למיטב זכרוני, ראיתי זריקת חצים.

ההחלטה לשדר משהו או לא, זה רווח והפסד. אם אפשר למכור פרסומות ישדרו אחרת לא.

אתה צפית פעם בשידור של תחרות פאוורליפטינג?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית