הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Soviet Method

Ynet שווה לתחת, כנ"ל לגבי מחקרים ישראליות, תמיד מחפפים.

Ynet שווה לתחת, כנ"ל לגבי מחקרים ישראליות, תמיד מחפפים.

מסכים איתך שיש כתבים מטומטמים בYNET, אבל להכליל ולהגיד שמחקרים ישראלים שווים לתחת ושמחפפים? למה אתה קראת את המחקר? למה יש לך תואר דוקטור? אתה השתתפת במחקר שעשו שאתה יודע שחיפפו? תעשה לי טובה איזה מין תגובה זאת YNET שווה לתחת אבל מחקרים ישראלים גילו הרבה דברים..

ועוד אחד שסותר את הקטע בCBL של לדלג על ארוחת בוקר גם מYNET אבל תתייחסו למחקר ולא לאתר שהוא מפורסם בו.
(בכללי ראיתי מלא מחקרים שמראים יתרונות בלאכול ארוחת בוקר גם שמשה פרסם פה באתר)
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4293859,00.html

נערך לאחרונה:
אני רק חייב להגיד משהו אחד. אני כבר במשך חודש (משהו כזה) שותה ר-ק קפה בבוקר שכולל חלב קוקוס וחמאה , אוכל ארוחה ראשונה ב11-12 ושניה ב3-4(בלי כמעט פחמימה אם בכלל) שייק קטן או יוגורט לפני אימון - בננה ושייק אחרי ואז טוחן פחמימה (אבל לא ברמה גבוהה מידי משהו כ200 גרם פחמימה אולי קצת יותר) אני עולה במשקלים, אני מתאמן הכי קשה שהתאמנתי בחיים שלי , אני לא עולה במשקל ונראה כאילו אני אפילו נהיה חטוב יותר(במבחן המראה)! עברתי הרבה תזונות בחיים שלי אבל זאת עושה לי הכי טוב.
אז מחקרים\ לא מחקרים, איך הבילדרים אומרים? עליי אישית זה עובד....

עידכון בקשר למחקר הישראלי - פשפשתי קצת באינטרנט וראיתי שהיה מחקר דומה למחקר הישראלי רק מספרד, קבוצה אחת אכלה את רוב הקלוריות בבוקר וקבוצה שנייה את רוב הקלוריות בערב וכן גם במחקר הזה הקבוצה שאכלה את רוב הקלוריות בבוקר הורידה יותר משקל, בקיצור מצאתי ציטוט של keifer על המחקר הספרדי -

I wasn’t acussing those Spanish scholars is completely lying, in fact they are in line with what Carb Backloading taught. It is true that the other group is losing more weight. Here’s the hint “weight” they are not telling you a complete story here of what really is happening.
The first group is losing lean muscles. Significant loss there, that is the “weight”. Exactly what Carb Backloading taught. The other group in the other hand are exclusively losing fats and preserved muscle.

כל הספר של KEIFER מבוסס על מחקרים. כל פרק יש הפצצת מחקרים (כל המחקרים מצורפים בסוף כמובן).
לא פעם קרה שמחקר סתר מחקר, אבל בכל מקרה-
לייל תותח ואני מעריץ אותו, אבל מה שרואים כאן זה שכל מי שעושה CBL רואה תוצאות.
זה לא משנה שהדעות חלוקות, כי מבחינת תוצאות כולם רואים תוצאות. ע1נס, איש הלילה, קובה, אני (למרות שזה לא התאים לי ב-100%), רן (MOO) וכו'.
וויכוחים זה טוב, אבל מה שרואים כאן זה תוצאות ואין סיבה להתווכח על משהו שנמצא יעיל...

עידכוני ברכיים-
עשיתי היום רנטגן, וחוץ מזה שמי שצילם אותי שם אותי בתנוחות של חשפנית וזה די מלחיץ במיוחד מאחר והצילום חודר בגדים (ציניות כמובן) אמורות להיות תוצאות היום בערב באתר של מכבי.
אם ניתן להבין משהו מהתוצאות שם אני אעדכן, במידה ולא (ואני מעריך שכך יהיה) ביום ראשון יש לי תור לאורטופד שיפענח את הבדיקות.
יש לי פלטפוס קל (לא יודע אם ציינתי כבר) ואני אלך השבוע (כנראה רביעי או חמישי) לעשות מדרסים, סיבה הגיונית שזה קורה.
יש לציין שאתמול הברך עברה מהמצב הכי גרועה שלה שהיה לפני כמה ימים למצב הכי טוב שלה- כמעט בלי כאב והצלחתי להצמיד עקב לישבן. היום המצב הדרדר טיפה.
האורטופד רשם על האבחנה שלו דבר כזה- מבחנים מניסקלים שלילים. רגישות קלה על גיד הקווד.
נחכה ונראה מה עם הרנטגן ומה עם המדרסים.

עידכון משקל-
74.6 ק"ג, עלייה של 1.3 ק"ג מאתמול 😳
עליתי 2 ק"ג מהתחלת התזונה הזו כש-1.3 ק"ג מהם באותו יום.
אני אשקל מחר ומחרתיים, אם אני אשאר עם משקל כזה גבוה אני אוריד בערך 300 קלוריות.

אימון אתמול-
BP 3X5X60PR
ה-60 זה לפי פלטות (15 2.5 1.25 1.25 בכל צד), אבל תהיו מודעים שלפי שקילה של המוט והפלטות זה יוצא 58.6 ולא פלטה.
יום חמישי אם יצא לי אני אבצע בנץ' של 3X5 עם פלטה בכל צד וזה יהיה 60PR גם.
PU 5XBW
אני לא יודע מה הולך לקרות עם התרגיל בקרוב, עשיתי מבדק בשביל להתחיל את 50PULLUPS אבל אני לא יודע מה אני אתחיל ביום חמישי אז אני אעדכן באותו יום.

יום חמישי צפו להפתעות ולאכזבות, התוכנית שלי ככול הנראה תשתנה 180 מעלות, ב-25.9 אני הולך בכלל לעשות הפצצות שאין לכם מושג באיזה סדר גודל הן יהיו.
כל המידע החסר אשלים לך מחר בערב או בשישי בבוקר.

משקל- 74.3KG, עלייה של 1 ק"ג בשבוע

אימון אתמול-
BP 3X5X60PR
ה-60 זה לפי פלטות (15 2.5 1.25 1.25 בכל צד), אבל תהיו מודעים שלפי שקילה של המוט והפלטות זה יוצא 58.6 ולא פלטה.
יום חמישי אם יצא לי אני אבצע בנץ' של 3X5 עם פלטה בכל צד וזה יהיה 60PR גם.
PU 5XBW
אני לא יודע מה הולך לקרות עם התרגיל בקרוב, עשיתי מבדק בשביל להתחיל את 50PULLUPS אבל אני לא יודע מה אני אתחיל ביום חמישי אז אני אעדכן באותו יום.

יום חמישי צפו להפתעות ולאכזבות, התוכנית שלי ככול הנראה תשתנה 180 מעלות, ב-25.9 אני הולך בכלל לעשות הפצצות שאין לכם מושג באיזה סדר גודל הן יהיו.
כל המידע החסר אשלים לך מחר בערב או בשישי בבוקר.

משקל- 74.3KG, עלייה של 1 ק"ג בשבוע
אני מקווה שתתחיל SS שכבר לא תהיה לך תפציעה של הסקוואט ולא תעשה איזו תוכנית שלא לרמה שלך שלא תקדם אותך

אני מקווה שתתחיל SS שכבר לא תהיה לך תפציעה של הסקוואט ולא תעשה איזו תוכנית שלא לרמה שלך שלא תקדם אותך
הפציעה של הסקוואט יש מצב שיהיה לי פיתרון ביום חמישי שבוע הבא, אולי אחרי.
אני חוזר לעבוד רגליים, אני אמור לשפר את הלחיצות, ואחרי זה ב-25.9 יש לי הפצצה שאף אחד פה לא מתאר לעצמו.
כל הפרטים מחר, אני לא יכול ולא רוצה לתת את הפרטים היום.

א. למה פשוט לא שמת פלטה?
ב. אתה רציני ששקלת את הפלטות והמוט?
א. אם נתייחס להנחה שהמוט אמור לשקול 20 ק"ג ונחשב לפי זה את הפלטות עשיתי אימון לפני 57.5. בפועל, עשיתי 55.6 כי המוט שוקל 17.
פלטה של 20 = 21.5, ואז יוצא שיש לי מוט של 17 ופלטות של 43 וזה יוצא בול 60- קפיצה של 5 ק"ג באימון בלחיצות זה יותר מדי. להוסיף עוד 1.25 בכל צד יביא לי 58.4 שזו קפיצה של 2.8 ק"ג, זה כבר הגיוני. מובן?
ב. ואת החגורה של המתח. ואת הסוגרים. ואת 3 המוטות האחרים. ואת הדאמבלים. והמוט W, המוט טרייספס, מוט דאמבלים (מוט קצרצר שמרכיבים עליו פלטות) וכל מוט אחר שקיים במכון.

א. אם נתייחס להנחה שהמוט אמור לשקול 20 ק"ג ונחשב לפי זה את הפלטות עשיתי אימון לפני 57.5. בפועל, עשיתי 55.6 כי המוט שוקל 17.
פלטה של 20 = 21.5, ואז יוצא שיש לי מוט של 17 ופלטות של 43 וזה יוצא בול 60- קפיצה של 5 ק"ג באימון בלחיצות זה יותר מדי. להוסיף עוד 1.25 בכל צד יביא לי 58.4 שזו קפיצה של 2.8 ק"ג, זה כבר הגיוני. מובן?
ב. ואת החגורה של המתח. ואת הסוגרים. ואת 3 המוטות האחרים. ואת הדאמבלים. והמוט W, המוט טרייספס, מוט דאמבלים (מוט קצרצר שמרכיבים עליו פלטות) וכל מוט אחר שקיים במכון.
רק שיהיה ברור, פלטות של 20 שוקלות 21.5?

לא מזלזל או משהו אבל זה טוב וחשוב לעלות במשקל כל עוד אתה מתקדם כשאתה סתם עומד במקום ולא עושה הרבה או כמעט כלום אתה סתם משמין

התכנון זה סוף מסה על 90-100, אולי גם 105.

דיברת על משקל גוף? אם כן כדאי לך להשקיע יותר זמן בלאכול ולדאוג שזה יקרה (למרות שזה לא ריאלי וגם אם כן תגיע ל30 א.ש),
ופחות זמן בדיבורים על זה שזה יקרה ביום מן הימים.

אני לא מצליח להבין את החשיבה שלך, אתה כמעט ולא מתאמן כרגע ואוכל במאזן חיובי ועולה במשקל.
הרי ברור שמשקל שתעלה יהיה שומן ולא שריר, אז למה להמשיך עם התזונה הזאת?!

לא מזלזל או משהו אבל זה טוב וחשוב לעלות במשקל כל עוד אתה מתקדם כשאתה סתם עומד במקום ולא עושה הרבה או כמעט כלום אתה סתם משמין
אני מתקדם פלג גוף עליון.
בכל מקרה היום אחזור לתחתון, אני כבר אעדכן איך (דברים ספציפיים סטייל GHR, או פשוט קלינים, סנאצ'ים, דדליפט, סומו דדליפט, האק סקוואט, לג פרס, סקוואט משהו יהיה לי לרגליים).
דיברת על משקל גוף? אם כן כדאי לך להשקיע יותר זמן בלאכול ולדאוג שזה יקרה (למרות שזה לא ריאלי וגם אם כן תגיע ל30 א.ש),
ופחות זמן בדיבורים על זה שזה יקרה ביום מן הימים.
כן, זה משקל גוף. אני אוכל בכמות טובה מאד, קילו בשבוע, אבל אני אוריד לקחצב של חצי קילו בשבוע בשביל לעלות מתון יותר בא.ש.
אני לא מצליח להבין את החשיבה שלך, אתה כמעט ולא מתאמן כרגע ואוכל במאזן חיובי ועולה במשקל.
הרי ברור שמשקל שתעלה יהיה שומן ולא שריר, אז למה להמשיך עם התזונה הזאת?!
אני עושה בנץ' מתח ופרס.
בכל מקרה אני עובר לתוכנית עם רגליים אז אני חוזר להתאמן. היום.

אני אעדכן היום בערב הכל, אולי מחר.
אני מאמין שתהיה הפצצה.

למרות שאתה כבר לא עושה CBL - סיימתי היום לקרוא את הספר,לימד אותי המון סידר לי מלא דברים בראש ובאמת התאהבתי בתוכנית הזאת, אני הולך לחיות ככה עד שיצאו מחקרים שמוכיחים שיש שיטה יותר אפקטיבית לעלייה בשריר ושריפת שומן. אני חייב לציין שהוא חידש לי הרבה מאוד דברים בהתחלה הייתי סקפטי גם כי הרבה דברים שהוא כותב בספר סותרים הרבה דברים שנאמרים פה בLBS על בסיס קבוע וגם את המאמרים מהפורטל (חלון הזדמנויות למשל שעד עכשיו חשבתי שזה חרטא בגלל המאמר בפורטל אבל section V בספר שינה לי תדעה לגמרי) היו גם דברים שאמרתי אין מצב אז בדקתי תרפרנסים בעצמי ולא הצלחתי למצוא הרבה חורים במחקרים שהוא מתבסס עליהם למרות שאני לא איזה מבין גדול.

בשבילך להגיע ל100 קילו מ"ג, זה פשוט חסר תכלית . לא חושב שאתה צריך להגיע בSS ליותר מ90 ק"ג , אלא אם אתה תהנה להיות 30+ א"ש , ולעשות דיאטה מפרכת .

למרות שאתה כבר לא עושה CBL - סיימתי היום לקרוא את הספר,לימד אותי המון סידר לי מלא דברים בראש ובאמת התאהבתי בתוכנית הזאת, אני הולך לחיות ככה עד שיצאו מחקרים שמוכיחים שיש שיטה יותר אפקטיבית לעלייה בשריר ושריפת שומן. אני חייב לציין שהוא חידש לי הרבה מאוד דברים בהתחלה הייתי סקפטי גם כי הרבה דברים שהוא כותב בספר סותרים הרבה דברים שנאמרים פה בLBS על בסיס קבוע וגם את המאמרים מהפורטל (חלון הזדמנויות למשל שעד עכשיו חשבתי שזה חרטא בגלל המאמר בפורטל אבל section V בספר שינה לי תדעה לגמרי) היו גם דברים שאמרתי אין מצב אז בדקתי תרפרנסים בעצמי ולא הצלחתי למצוא הרבה חורים במחקרים שהוא מתבסס עליהם למרות שאני לא איזה מבין גדול.
הוא אומר שטויות לפעמים, אל תתייחס אליו ב-100%. אם בפורטל רשום אחרת, לך עם הפורטל.
בכל מקרה בהצלחה, גם אני אהבתי את השיטה 😃
בשבילך להגיע ל100 קילו מ"ג, זה פשוט חסר תכלית . לא חושב שאתה צריך להגיע בSS ליותר מ90 ק"ג , אלא אם אתה תהנה להיות 30+ א"ש , ולעשות דיאטה מפרכת .
נראה כבר, אולי 90. אני לא מצפה להיות דובון, אני רק מצפה להגיע למשקל גבוה, לא מפחד מזה.

בכל מקרה העידכון הפ33תי:
נתחיל מזה שעברתי רשמית למכון הארדק1ר.
GHR, דאמבלים עד 50 ק"ג (יש 170 דאמבלים), 10 טון פלטות, המון פלטות של 50, מלא באמפר פלייטס, מדריך שיודע קלינים סנאצ'ים וכו'.
כל הפלטות אליקו ואיכותיות, מוטות נורמליים (לא 17 כמו במכון הקודם)- יש 20-22.5. מ
וטות מיוחדים כמו טראפ באר דדליפט וסייפטי באר לסקבט.
המאמן ברמה ממש גבוהה, הוא מאפשר לי להמשיך עם SS, אבל הוא הציע לעשות לי כמה תוספות שלדעתו לא יזיקו, אני אראה מה יש לו להציע ואקח לצומת ליבי.
האימונים בתקופה הקרובה (3-4 אימונים) מאולתרים כי אני רוצה לבדוק את ה-SQ + DL ולהתנסות בדאמבלים ובמוטות המיוחדים, זה פשוט ס1ס. גם בבנץ' אני אנסה שרשראות וכו'.

האימון ההפ33תי מאתמול:
DL 50KG 70KG 90KG (5) 95KG (2)
SQ 20KG 50KG 60KG 70KG (5) 75KG (3X3)
P 20KG 30KG 35KG (5) 40KG (1)
הגעתי גמור אחרי החימום, הדדליפט וסקוואט לפרס ולא שרדתי גם 2.5 ק"ג פחות מה-PR, לא נורא.
בסך הכל הסקוואט נפגע הכי חזק, מ-100X4 ל-75X3X3, אולי בגלל הדדליפט הכבד לפני, החימום המעייף או שאני צריך להתרגל טיפה לסקוואט.
היום יש לי דומס בנזונה בקוואדס, ב-SS אף פעם לא מצאתי את עצמי אם דומס בקוואדס או בכל איבר אחר אחרי סקוואט ודדליפט, כנראה שהספגטי צדק- יש לי קוואדס חלש וזה יכול להיות גורם הכאב.
אמשיך עם סקוואט, סומו סקוואט וכו' להרגיל את הרגל לעומסים.

אני אתחיל לשלב PC בקרוב, ובהמשך גם סנאצ'ים. החלום שלי היה הנפות אולימפיות אז אני מת לשלב את זה פעם ב... במהלך SS.

והחלק הכי הארדק1ר של האימון:
ב-25.9, סרגיי פיניאצ'ב, אלוף עולם, אלוף אירופה ב-PL, אלוף ישראל בגרירת משאיות, הולך להתחיל לאמן אותי.
אני בטוח שעם סרגיי אקפוץ במשקלים יותר מב-SS או TM, במיוחד אם יצור ששוקל 120+, משהו כמו מטר תשעים, עם 340+ סקוואט ו-270+ בנץ' יצרח עליי תסגור או יתן לי כאפות בגב 😛
מחכה להתחיל להתאמן איתו, זה כבוד מטורף שהמאמן שלך הוא כזו מפלצת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית