הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית AB

amitmelamed

משתמש מתחיל
215
11
נק' מוניטין:
11
215
11
גיל 16
גובה 172
משקל 61
א"ש 10 -11 ככה
מטרה מסה

תוכנית AB 3-4 פעמים בשבוע אני עושה לסירוגין את הAB
A-חזה כתפיים יד קידמית
B-רגליים גב יד אחורית
חזה:
בנץ פרס 4*8
בנץ פרס שיפוע חיובי 4*8
תרגיל כזה עם דאבמלים שעובד על הצד של החזה 4*8

כתפיים:
מילטרי פרס עם דאמבלים 3* 8
הזזה לצדדים עם דאמבלים 3*8
אני מחזיק דאמבל ומרים תכתפיים 3*8

יד קידמית:
כפיפת מרפקים במוט W 4*8
פטישים 3*8

רגליים
סקואט 4*8 מוט חופשי
כפיפת ברקיים במכונה 3*12
משו כזה שעובד על התאומים 8*3

גב
מתח 3*MAX
פול עליון 3*12
מתקן כזה שדומה בעיקרון למתח 4*10

יד אחורית:
סופר סט לחיצה צרפתית 8 חזרות ואז ישר עובר לדחיקה ברוחב צמוד*3
החבלים האלה שמושכים למטה במכונה12*4

בטן אני עושה כל אימון עם משקל במכונה כזאת 12*3 ויש לי 2 אימוני גוגיטסו בשבוע אני עובד 8 דקות בטן שמה
איך התוכנית?

תרגיל שעובד על הצד של החזה? תסביר
כתפיים מספיק שני תרגילים.. מה זה מחזיק דאמבל ומרים את הכתפיים? אתה מתכוון לעבור על הטרפזים? אם כן תוריד את זה ותחליף בהרחקה אופקית בשכיבה
יד קדמית ויד אחורית תוריד סט אחד מכל אחד מהם.. במתח תוסיף משקל ותעבוד על מספר חזרות מסוים ותדאג שיהיה מתח רחב.. פולי עליון תעשה אחיזה צרה באחיזת מיד או סופינציה... תוסיף דדליפט סט אחד בשבוע... בטן מספיק 3 פעמים בשבוע לא צריך יותר

• פותח/ת השרשור
תרגיל שעובד על הצד של החזה? תסביר
כתפיים מספיק שני תרגילים.. מה זה מחזיק דאמבל ומרים את הכתפיים? אתה מתכוון לעבור על הטרפזים? אם כן תוריד את זה ותחליף בהרחקה אופקית בשכיבה
יד קדמית ויד אחורית תוריד סט אחד מכל אחד מהם.. במתח תוסיף משקל ותעבוד על מספר חזרות מסוים ותדאג שיהיה מתח רחב.. פולי עליון תעשה אחיזה צרה באחיזת מיד או סופינציה... תוסיף דדליפט סט אחד בשבוע... בטן מספיק 3 פעמים בשבוע לא צריך יותר
אני חושב שזה פרפר אני לא בטוח איך קוראים לזה ותודה אחי

אני חושב שזה פרפר אני לא בטוח איך קוראים לזה ותודה אחי
אז הייתי מחליף את הפרפר הזה, בפרפר בפולי עליון באלכסון לכיוון מטה, או מקבילים באחיזה רחבה

Back
למעלה תחתית