הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך פותרים הייפר אקסטנשיין בסקוואט?

TheHulk

משתמש פעיל
806
49
נק' מוניטין:
849
806
49
יש לי בסקוואט גמישות יתר בגב, איך אני יכול לפתור את זה?
הגב שלי ממש גמיש וקשה לי להפעיל את שריר הבטן כי הם ממש חלשים,
עד כדי כך שבעמידה ישרה אני בקושי מצליח להפעיל אותם.

מה לעשות?

אתה צריך מישהו שיצעק עליך מהצד.

• פותח/ת השרשור
אשמח לתגובה יותר רצינית ממישהו

אשמח לתגובה יותר רצינית ממישהו

Rasmalo ענה לך, זה אמנם נשמע מצחיק אבל אם יהיו מישהו מהצד שיצעק עליך "תכווץ את שרירי הבטן!" ברגע שהוא רואה שאתה בהיפר-אקסטנשין אתה תתקן את זה.
אם אני אומר לך שאני עומד לתת לך אגרוף בבטן, אתה לא תצליח לעשות שריר בשביל להתכונן לפגיעה? אז זה בדיוק מה שאתה צריך לעשות לפני שאתה יורד למטה, בשילוב עם נשימה עמוקה ועצירה של האוויר בפנים (וולסלבה).

• פותח/ת השרשור
Rasmalo ענה לך, זה אמנם נשמע מצחיק אבל אם יהיו מישהו מהצד שיצעק עליך "תכווץ את שרירי הבטן!" ברגע שהוא רואה שאתה בהיפר-אקסטנשין אתה תתקן את זה.
אם אני אומר לך שאני עומד לתת לך אגרוף בבטן, אתה לא תצליח לעשות שריר בשביל להתכונן לפגיעה? אז זה בדיוק מה שאתה צריך לעשות לפני שאתה יורד למטה, בשילוב עם נשימה עמוקה ועצירה של האוויר בפנים (וולסלבה).

אם אני עכשיו עומד זקוף ומנסה לעשות שריר בבטן, לא משנה כמה חזק אני רוצה, אני בקושי מצליח.
זה לא שאני לא "רוצה" לכווץ אותם, אני פשוט לא מצליח, כנראה כי הם חלשים מידי.

ענית לעצמך על התשובה. תחזק את שרירי הבטן. תתחיל מזה שתעבוד בתרגילים המורכבים עם משקלים קצת יותר נמוכים אבל תדאג לכווץ את הבטן ולעבוד עליה איזומטרית כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
ענית לעצמך על התשובה. תחזק את שרירי הבטן. תתחיל מזה שתעבוד בתרגילים המורכבים עם משקלים קצת יותר נמוכים אבל תדאג לכווץ את הבטן ולעבוד עליה איזומטרית כמו שצריך

סבבה.
הבנתי ששרירי הבטן הם שרירים שמתאוששים במהירות (לא מקור כל כך אמין, אבל שיהיה..), זה נכון?
אם כן- להוסיף אימוני בטן לכל אחד מהאימונים (AB)?

סבבה.
הבנתי ששרירי הבטן הם שרירים שמתאוששים במהירות (לא מקור כל כך אמין, אבל שיהיה..), זה נכון?
אם כן- להוסיף אימוני בטן לכל אחד מהאימונים (AB)?

מבחינה עקרונית , כן, כי הם מכילים בעיקר סיבים אדומים. אבל אל תסיק מזה שהם לא צריכים מנוחה, אז לשאלה שלך, לא, אל תעבוד עליהם כל אימון.

• פותח/ת השרשור
מבחינה עקרונית , כן, כי הם מכילים בעיקר סיבים אדומים. אבל אל תסיק מזה שהם לא צריכים מנוחה, אז לשאלה שלך, לא, אל תעבוד עליהם כל אימון.
אם כך אז איך אני מתמודד עם הייפר אקסטנשיין בינתיים (עד שהם יתחזקו)?
להוריד משקל?

כן תוריד משקל אבל אתה עדיין צריך להיות בגרף התקדמות במשקלים מאימון לאימון.

Back
למעלה תחתית