תמונה השינוי שעשיתי בשנתיים האחרונות

kostashredded

משתמש מתחיל
21
3
נק' מוניטין:
30
21
3
התמונה השמאלית נלקחה לפני כשנתיים אז שקלתי כ60 קילוגרמים על גובה 1.86 ומימין זו התמונה הכי עדכנית שלי 85 קילו כבר בחודש וחצי מסה.

קבצים מצורפים

• before.png
    before.png
    KB 569.3 · צפיות: 729
התמונה השמאלית נלקחה לפני כשנתיים אז שקלתי כ60 קילוגרמים על גובה 1.86 ומימין זו התמונה הכי עדכנית שלי 85 קילו כבר בחודש וחצי מסה.
מרוב שמתחת את התמונה של פעם המחשב שלך שם מרובע אי אפשר לדעת ממש איך הייתי לפני ככה אבל עכשיו נראה טוב

• פותח/ת השרשור
מתוקן* אני אנסה למצוא תמונה קצת יותר ברורה

קבצים מצורפים

• Untitled.png
    Untitled.png
    KB 390.7 · צפיות: 332
תוך כמה זמן עלית 25 קילו
תרשום יותר נתונים ... תפריט /תוכנית אימונים וכו'

סך הכל שינוי ממש טוב !

נראה כאילו זה שינוי מטורף
אבל קשה לומר כי אין תמונה של לפני ..
אבל בכללי. נכון לעכשיו יש לך גוף מעולה..תמשיך ככה!

כל הכבוד! נראה טוב תמשיך ככה... איך המשקלי עבודה?

• פותח/ת השרשור
תוך כמה זמן עלית 25 קילו
תרשום יותר נתונים ... תפריט /תוכנית אימונים וכו'

סך הכל שינוי ממש טוב !
תוכנית האימונים היא ab בסיסית 4 פעמים בשבוע, כל מה שאני משנה עם הזמן זה את עצימות האימון. אין לי תפריט קבועה במסה אני רק מתמיד לאכול בריא(לא תמיד) והמון.. לא אכפת לי להשמין כי תקופת החיטוב זה החלק הקל בשבילי.

לא יודע איך הפוסט הזה לא זכה ליותר תגובות.

תסכים איתי שיש כאן כמה דברים מוזרים:
א. התמונה שלפני ואחרי יכולה (לא אומר שזה באמת קרה, אבל זה אפשרי) להצטלם באותו היום בדיוק. הרי גם עכשיו הוא לא גדול. אם הוא שם את אותה החולצה ויושב באותה הפוזיציה, הוא נראה קרוב לוודאי אותו דבר פחות או יותר.
ב. הוא שוקל כמו הגובה שלו עם גוף קטן להפליא, אז או שהוא משקר או שיש לו רגליים כמו לדני שובבני.
ג. השינוי במשקל כנראה נבע מעלייה של 20 ס״מ בגובה כי אני לא רואה אותו מעלה 25 קילו שריר בשנתיים (הוא על אחוז שומן מאוד נמוך אז וכיום).
ד. בנוסף לכל הוא לא יודע להתאמן.

מסקנה שלי: השינוי כאן הוא מזערי ולכן הוא לא גורר כמות תגובות ראויה.

תסכים איתי שיש כאן כמה דברים מוזרים:
א. התמונה שלפני ואחרי יכולה (לא אומר שזה באמת קרה, אבל זה אפשרי) להצטלם באותו היום בדיוק. הרי גם עכשיו הוא לא גדול. אם הוא שם את אותה החולצה ויושב באותה הפוזיציה, הוא נראה קרוב לוודאי אותו דבר פחות או יותר.
ב. הוא שוקל כמו הגובה שלו עם גוף קטן להפליא, אז או שהוא משקר או שיש לו רגליים כמו לדני שובבני.
ג. השינוי במשקל כנראה נבע מעלייה של 20 ס״מ בגובה כי אני לא רואה אותו מעלה 25 קילו שריר בשנתיים (הוא על אחוז שומן מאוד נמוך אז וכיום).
ד. בנוסף לכל הוא לא יודע להתאמן.

מסקנה שלי: השינוי כאן הוא מזערי ולכן הוא לא גורר כמות תגובות ראויה.
ראיתי כבר הרבה פעמים אנשים שמגיבים תגובות מזלזלות של
בשנתים הייתה יכול הרבה יותר , ל שנה זה כלום וכאלה
בדרך כלל הם מתאמנים חודש חודשים וחושבים שאחרי שנה של אימון תיראה כמו גירסא קטנה של הענק הירוק או לפחות איזה שרירן שיעלה על במה בקרוב

ראיתי כבר הרבה פעמים אנשים שמגיבים תגובות מזלזלות של
בשנתים הייתה יכול הרבה יותר , ל שנה זה כלום וכאלה
בדרך כלל הם מתאמנים חודש חודשים וחושבים שאחרי שנה של אימון תיראה כמו גירסא קטנה של הענק הירוק או לפחות איזה שרירן שיעלה על במה בקרוב

אני יודע שתוך שנתיים אני לא איראה כמו הענק הירוק! מה אתה דפוק?! הענק הירוק על חומרים! למה אתה חושב שהוא ירוק?!

אני יודע שתוך שנתיים אני לא איראה כמו הענק הירוק! מה אתה דפוק?! הענק הירוק על חומרים! למה אתה חושב שהוא ירוק?!
מה פתאום הוא ירוק כי הוא אוכל מלא ביצים וחזה עוף ביום וזה יותר תגובה כימית של שחיקת הכולסטרול שמשפיעה על תאי הדם האדומים וגורם לשינוי הצבע
הוא אמר שהוא טבעי

אחלה שינוי
אבל את האמת ממש לא נראה 85 קילו
מה הגובה שלך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית