נק' מוניטין:
30
- 21
- 3
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מרוב שמתחת את התמונה של פעם המחשב שלך שם מרובע אי אפשר לדעת ממש איך הייתי לפני ככה אבל עכשיו נראה טובהתמונה השמאלית נלקחה לפני כשנתיים אז שקלתי כ60 קילוגרמים על גובה 1.86 ומימין זו התמונה הכי עדכנית שלי 85 קילו כבר בחודש וחצי מסה.
תוכנית האימונים היא ab בסיסית 4 פעמים בשבוע, כל מה שאני משנה עם הזמן זה את עצימות האימון. אין לי תפריט קבועה במסה אני רק מתמיד לאכול בריא(לא תמיד) והמון.. לא אכפת לי להשמין כי תקופת החיטוב זה החלק הקל בשבילי.תוך כמה זמן עלית 25 קילו
תרשום יותר נתונים ... תפריט /תוכנית אימונים וכו'
סך הכל שינוי ממש טוב !
לא יודע איך הפוסט הזה לא זכה ליותר תגובות.
ראיתי כבר הרבה פעמים אנשים שמגיבים תגובות מזלזלות שלתסכים איתי שיש כאן כמה דברים מוזרים:
א. התמונה שלפני ואחרי יכולה (לא אומר שזה באמת קרה, אבל זה אפשרי) להצטלם באותו היום בדיוק. הרי גם עכשיו הוא לא גדול. אם הוא שם את אותה החולצה ויושב באותה הפוזיציה, הוא נראה קרוב לוודאי אותו דבר פחות או יותר.
ב. הוא שוקל כמו הגובה שלו עם גוף קטן להפליא, אז או שהוא משקר או שיש לו רגליים כמו לדני שובבני.
ג. השינוי במשקל כנראה נבע מעלייה של 20 ס״מ בגובה כי אני לא רואה אותו מעלה 25 קילו שריר בשנתיים (הוא על אחוז שומן מאוד נמוך אז וכיום).
ד. בנוסף לכל הוא לא יודע להתאמן.
מסקנה שלי: השינוי כאן הוא מזערי ולכן הוא לא גורר כמות תגובות ראויה.
ראיתי כבר הרבה פעמים אנשים שמגיבים תגובות מזלזלות של
בשנתים הייתה יכול הרבה יותר , ל שנה זה כלום וכאלה
בדרך כלל הם מתאמנים חודש חודשים וחושבים שאחרי שנה של אימון תיראה כמו גירסא קטנה של הענק הירוק או לפחות איזה שרירן שיעלה על במה בקרוב
מה פתאום הוא ירוק כי הוא אוכל מלא ביצים וחזה עוף ביום וזה יותר תגובה כימית של שחיקת הכולסטרול שמשפיעה על תאי הדם האדומים וגורם לשינוי הצבעאני יודע שתוך שנתיים אני לא איראה כמו הענק הירוק! מה אתה דפוק?! הענק הירוק על חומרים! למה אתה חושב שהוא ירוק?!
1.85-86 ידיים לא מרשימות במיוחד היקף 40 בחיטוב