ייעוץ חיטוב אחרי ss

metzger

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
שלום לכולם, בקרוב מסיים מסה אחרי שלושה וחצי חודשים ss.

עלייה של כמעט 9 קילו, מרגיש שמיציתי.

רציתי לדעת מה האלטרנטיבות לחיטוב, המשך ss עם תפריט מאזן שלילי? או חזרה לab פימפומים? או משהו אחר בכלל?
תודה לעונים!

השאלה כמה מהר אתה רוצה להתחטב...אני הורדתי בPSMF
7 קילו ב3 שבועות וחצי בערך....אבל איבדתי הרבה כח שלקח לי זמן להחזיר אותו...
מצד שני עשיתי גם פעם חיטוב עם אימוני כח ועם מאזן קלורי נייטרלי לBMR שלי וירדתי לאט אבל שמרתי כמעט במלואם את הRM שלי
בכל התרגילים ואפילו בדדליפט שברתי שיאים...
אני יודע שספרינטים מאוד טובים לחיטוב בעיקר בעליה אז הייתי ממליץ פעמיים שלוש בשבוע לעשות כמה מקצים של 50-60 מטר אפילו

מה המשקלי עבודה שאתה "מרגיש שמיצית את ss"? כמה רעסטים עברת ובמה? אתה לא מסוגל להתקדם עוד? פעממים בשבוע? עם סקוואט קל באמצע?

תראה העיקרון הוא פשוט, אתה צריך תוכנית פחות תובענית שתרשה לך להתאושש כמו שצריך בזמן חיטוב.
SS מאוד תובענית וזה כולנו יודעים. יש כמה אלטרנטיבות, מדקאו במידה ואתה מעוניין להתמקד ב- BIG 3.
אפשר FBW וכו'

הילד רוצה לחטב, מה אתה רוצה ממנו?
אני רוצה למגר את התופעה של ליצנים שחושבים ש"סיימו SS" כשהסקוואט שלהם הוא 100.
אם הוא רוצה לחטב, שיהיו לו בכיף, רק שלא יגיד שהוא "סיים SS".

אפשר לסיים SS גם על 100 קילו סקוואט וזה בסדר, כל אחד ומטרותיו שלו. הילד לא רוצה כנראה לעלות עוד במשקל והוא ייקח בחשבון שההשלכות של זה הם משקלי עבודה נמוכים אבל זאת בחירה שלו. הוא רשם שהוא "סיים מאסה" והוא הרגיש שהוא מיצה את התוכנית, על זה שבטח הוא יכול להתקדם יותר בתוכנית אין ויכוח אבל אם לא בא לו יותר להיות בתקופת מאסה והוא מוכן לוותר על משקלי עבודה בשביל זה, שיבושם לו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית