הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילי עזר בSS

amitmelamed

משתמש מתחיל
215
11
נק' מוניטין:
11
215
11
שלום אני עושה את הSS בפורטל אבל אני עושה את התוכנית של המתח ולא הקלין כי אין לי עדיין שליטה מוחלטת בדדליפט, עכשיו אני רוצה לדעת ברגע שאני יהיה מוכן לתרגילי עזר איך אני יוסיף אותם? כי כבר יש לי מתח בתוכנית.

איזה תרגילים אתה מתכוון להוסיף?
אני מוסיף אותם בסוף, כדי לא להתעייף לפני התרגילים החשובים יותר.

• פותח/ת השרשור
איזה תרגילים אתה מתכוון להוסיף?
אני מוסיף אותם בסוף, כדי לא להתעייף לפני התרגילים החשובים יותר.
חשבתי עד מקבילים ליד אחורית ותרגיל ליד קידמית או אותו דבר רק לא מקבילים כי במכון שלי המקבילים דיי רחבים

חשבתי עד מקבילים ליד אחורית ותרגיל ליד קידמית או אותו דבר רק לא מקבילים כי במכון שלי המקבילים דיי רחבים

מה המשקלי עבודה שלך כרגע?
אם אתה ממש בהתחלה ומצליח להתקדם במשקלים, לא הייתי מוסיף תרגילים בלי סיבה. המטרה של SS היא להתקדם במשקלים, בהתחלה - מאימון לאימון. If it's not broken, dont try to fix it

• פותח/ת השרשור
מה המשקלי עבודה שלך כרגע?
אם אתה ממש בהתחלה ומצליח להתקדם במשקלים, לא הייתי מוסיף תרגילים בלי סיבה. המטרה של SS היא להתקדם במשקלים, בהתחלה - מאימון לאימון. If it's not broken, dont try to fix it
תודה אני עוד מעלה משקלים אני בסקואט 65 דדליפט 70 בנצ 58.5 אני ממשיך עדיין להעלות אני לא יוסיף עוד תרגילים עדיין

ברגע שתרגיש נוח עם הפאורקלין תאמץ אותו, ותוריד את המתח. המתח בכל מקרה מגיע בשלב הבא, פעמיים בשבוע.
לחלופין אתה יכול להשאר עם המתח כרגע, ובשלב הבא הפאורקלין יכנס בכל מקרה.
השלב הבא אם אתה לא מכיר:
אימון 1:
סקוואט 3X5
בנץ'/פרס 3X5
מתח אחיזה עילית 3Xכשל [עד 15 חזרות לסט ללא משקל, או 5-7 חזרות עם משקל]

אימון 2:
סקוואט קדמי 3X5
בנץ'/פרס 3X5
דדליפט 1X5 / פאוורקלין 5X3

אימון 3:
סקוואט 3X5
בנץ'/פרס 3X5
מתח אחיזה תחתית 3Xכשל [עד 15 חזרות לסט ללא משקל, או 5-7 חזרות עם משקל]

לגבי תרגילי עזר כמו יד קדמית, אפילו מקבילים - מארק ריפטו לחלוטין שולל.
ממליץ לקרוא: http://startingstrength.wikia.com/wiki/FAQ:The_Program

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית