הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אנדוקרינולוג

• פותח/ת השרשור Pauchok
  • פורסם בתאריך

Pauchok

משתמש מתחיל
252
113
נק' מוניטין:
177
252
113
קאנטרי קלאב ההסתדרות ראשל"צ
יש לי רמות טסט נמוכות מאוד באופן טבעי, 8.22 NMOL\L שזה 236.8 ng/dL. הייתי כבר אצל 3 רופאים אנדוקרינולוגים מטעם הקופ"ח שלי וכולם אמרו שזה בסדר ואין לי מה לדאוג. ברור לי שאני יצתרך בשלב מסויים לעשות TRT אם בגיל 22 זה הרמת טסט שלי, שכבר עכשיו נחשבת מתחת למינימום ובהרבה מקומות מקנה טיפול מיידי מתחת ל-8.5 נמול. השאלה שלי האם יש למישהו רופא אנדוקרינולוג פרטי שהוא יכול להמליץ לי עליו? זאת בעצם הפעם האחרונה שאני מוכן ללכת לנסות לקבל טיפול מטעם רופא כלשהו לפני שאני עושה משהו בעצמי.

• פותח/ת השרשור
תגיד לרופא שאתה רוצה PCT מסודר !

סתם , קבלתי את ההורמון הזה כשהייתי בן 13 , זריקה כל חודש למשך 3 חודשים (צפיפות עצם איחרה בכ4 שנים).

תרגיש טוב.

כן, גם אצלי היתה צפיפות עצם נמוכה בהרבה מהרגיל, מצב של פרה-אוסטאופורוזיס בגיל 17. מאז כל מה שהציעו לי זה לתסף בוויטמין D, שעד היום נמצא ב-Defficiency. לגבי ה-PCT, כן... מקודם הייתי אצל ברו-פסור אחר שהציע לי בשביל המצב לקחת סוסטנון 250 פעמיים בשבוע, יחד עם ד-בול לאפקט מקסימלי. ו-PCT של פרוברון בלבד שבועיים לפני סיום הסייקל... משהו הזוי.
אגב מיקרו, הרגשת שינויים כלשהם בזמן שלקחת את זה?

קיבלת מינון נמוך. המינון המקובל זה בן שבועיים לשלוש. עדיף לקבל ג'ל יומי טסטומקס 50 מג מקבלים רמות יותר יציבות.

• פותח/ת השרשור
קיבלת מינון נמוך. המינון המקובל זה בן שבועיים לשלוש. עדיף לקבל ג'ל יומי טסטומקס 50 מג מקבלים רמות יותר יציבות.

בעיקרון אני עושה עכשיו בדיקות נוספות, הרופא אמר שהוא יכול להביא לי גם ניבידו אבל קודם אני צריך ללכת לבדיקת צפיפות עצם, ולאחר הזריקה השניה לעשות בדיקות דם + לאנדוקרינולוג להבחנה נוספת (את הטסט קיבלתי מאורולוג).

כן, גם אצלי היתה צפיפות עצם נמוכה בהרבה מהרגיל, מצב של פרה-אוסטאופורוזיס בגיל 17. מאז כל מה שהציעו לי זה לתסף בוויטמין D, שעד היום נמצא ב-Defficiency. לגבי ה-PCT, כן... מקודם הייתי אצל ברו-פסור אחר שהציע לי בשביל המצב לקחת סוסטנון 250 פעמיים בשבוע, יחד עם ד-בול לאפקט מקסימלי. ו-PCT של פרוברון בלבד שבועיים לפני סיום הסייקל... משהו הזוי.
אגב מיקרו, הרגשת שינויים כלשהם בזמן שלקחת את זה?

את האמת , הייתי ילד שמנמן כך שלא ייחסתי לזה חשיבות - מה שכן תהיתי לעצמי כשהרופאה שברה את האמפולה של הטסט ותמיד היה נשאר קצת, הייתי שואל למה היא כבר לא מכניסה את הכל וזורקת את מה שנשאר לפח?!

כמובן שלא ידעתי שזה לפי מינון מדוייק ..
בכל אופן לא הרגשתי הבדל , בהתחשבות שאני אוטוטו מתחיל סייקל שהמינון יוצא בחודש 2400מג טסט לעומת 200 שקבלתי אחת לחודש בהיותי ילד.

נערך לאחרונה:
זאת היתה המטרה, אני לא מתכנן יחד עם זה סייקל של עוד דברים. אפילו שאני כן מאמין שעם טסט גבוה יותר זה יעזור לי באימונים, לא?
בכל מקרה עשיתי עכשיו את הזריקה הראשונה, 250 מג' טסט Enanthate של Bayer Schering.
לא 250 מג לחודש זה לא ידגדג לביצה בתכלס המינון שהוא נתן לך הוא לא מסתדר לי , זמן החיים של אננטט הוא שבועיים , הוא היה צריך לתת לך סוסטנון 250 4 אסטרימים שהדקנואט הוא הארוך זמן החיים שלו חודש וזמן החיים של אננטט הוא שבועיים מה הטעם לתת פעם בחודש אם אחרי שבועיים יירד לך הטסט חזרה לנורמה כשהטיפול הוא לעלות מעט את רמות הטסט שלך למצב תקין

לא 250 מג לחודש זה לא ידגדג לביצה בתכלס המינון שהוא נתן לך הוא לא מסתדר לי , זמן החיים של אננטט הוא שבועיים , הוא היה צריך לתת לך סוסטנון 250 4 אסטרימים שהדקנואט הוא הארוך זמן החיים שלו חודש וזמן החיים של אננטט הוא שבועיים מה הטעם לתת פעם בחודש אם אחרי שבועיים יירד לך הטסט חזרה לנורמה כשהטיפול הוא לעלות מעט את רמות הטסט שלך למצב תקין

זה כי אתה טועה.
מחצית החיים של אנטט של באייר לפי הצהרות החברה עומד על כ8 ימים.
מה שאומר שבערך כל 3 שב' יהיה זמן טוב בכדי ליצור רמות יציבות נורמליות.

זאת היתה המטרה, אני לא מתכנן יחד עם זה סייקל של עוד דברים. אפילו שאני כן מאמין שעם טסט גבוה יותר זה יעזור לי באימונים, לא?
בכל מקרה עשיתי עכשיו את הזריקה הראשונה, 250 מג' טסט Enanthate של Bayer Schering.

זה יעזור לך קצת בהחלט.
לא סייקל זה תהיה בטוח - אבל עצם העלאת הרמות יעזור לך להרגיש יותר טוב אחרי אימון ולראות יותר תוצאות בגלל התאוששות יותר טובה.

זה כי אתה טועה.

וואלה , ובמה שונה הטסט אנטט של באייר משאר סוגי האנטט ? הם מצהירים שזה 8 ימים אבל בפועל זה 4.5 ימים

וואלה , ובמה שונה הטסט אנטט של באייר משאר סוגי האנטט ? הם מצהירים שזה 8 ימים אבל בפועל זה 4.5 ימים

למה קבעת שאנטט זה 4.5.
אם כבר זה איפשהוא באיזור ה5.25 .
ותתפלא אבל בין אנטטים שונים יש הבדלים שונים בכמות הפחמנים שמשנים קצת את גודל האסטר.
אני מניח שאפשר לסמוך על הגרמנים היקים כשהם אומרים שהתרכובת שלהם היא 8 ימים מחצית החיים.
במיוחד כשהם מבססים את זה על סמך בדיקות שהם ביצעו בדם.

למה קבעת שאנטט זה 4.5.
אם כבר זה איפשהוא באיזור ה5.25 .
ותתפלא אבל בין אנטטים שונים יש הבדלים שונים בכמות הפחמנים שמשנים קצת את גודל האסטר.
אני מניח שאפשר לסמוך על הגרמנים היקים כשהם אומרים שהתרכובת שלהם היא 8 ימים מחצית החיים.
במיוחד כשהם מבססים את זה על סמך בדיקות שהם ביצעו בדם.
חח אוקיי אם אתה אומר , אני לא קבעתי את העובדות האלו אני מסתמך על פורומים באינטרנט ובספרים של william , הטסט של באייר יותר קרוב לספיונט מאשר אנטט , אבל שיהיה .

• פותח/ת השרשור
חח אוקיי אם אתה אומר , אני לא קבעתי את העובדות האלו אני מסתמך על פורומים באינטרנט ובספרים של william , הטסט של באייר יותר קרוב לספיונט מאשר אנטט , אבל שיהיה .

זה גם מה שאני קראתי, אבל על הקופסא היה רשום שזה 250 אנטט בלבד.
בכל מקרה דיברתי היום עם מישהו שדי מבין בעניין הזה, ונאמר לי שאם כבר אני לוקח את ה-250 בחודש זה פוגע בכל מקרה ביצור הטבעי של הטסט בגוף אז עדיף לי כבר להריץ עם זה סייקלים ופשוט לא לרדת. יש משהו בזה?

בכל מקרה דיברתי היום עם מישהו שדי מבין בעניין הזה, ונאמר לי שאם כבר אני לוקח את ה-250 בחודש זה פוגע בכל מקרה ביצור הטבעי של הטסט בגוף אז עדיף לי כבר להריץ עם זה סייקלים ופשוט לא לרדת. יש משהו בזה?
אם הרופא שלך נתן לך מינון 250 מג ל3-4 שבועות זה לא יישתק לך את הטסט כי הטסט שלך מתחת לנורמה וטיפול הורמונלי לזה הוא נועד . אם זה שמבין אמר לך שהטיפול הזה יישתק לך תטסט הטבעי כנראה שהוא מנסה להרוויח עליך סייקלים , בכל אופן אם אתה רוצה לעשות סייקל פשוט תעשה אבל תקרא הרבה ותבין כל דבר פשוט כניסה לסייקל יציאה פיסיטי תזונה
לא הבנתי את הכוונה שלך שלא לרדת מסייקלים ? אחי אל תעשה סייקלים ארוכים לא ממליץ לך שיטות כמו cruise and blast

כן, יש בזה משהו. הרבה בולשיט.
על איזה טסט טבעי אתה מדבר - אתה בקושי מייצר בכלל בטבעי..

הבעיה שלך שאתה לא מבין דבר פשוט - יש הבדל בריאותי ופיזי ניכר בין לקיחת מינוני TRT (טיפול הורמונלי תחליפי) לבין מינוני סייקל.
וקל לך להשתכנע שעדיף סייקל כי בנינו בוא נודה בזה - אתה מת לעשות סייקל ואתה רק מחפש שנאשר לך שזה בסדר.

אז אני כבר אומר לך מראש - אם אתה חושב שלסייקלים בטווח הארוך אין השפעות בריאותיות על תפקודי כבד, לב, ריאות, מערכת הדם, רבייה ועוד
אתה טועה טעות מרה.
אלו סיכונים שרוב האנשים חיים איתם מכמה סיבות עיקריות:
1. בורות - חוסר ידע מוחלט בכל מה שקשור לתהליכים ביולוגיים שמתרחשים
2. חוסר אכפתיות - וזה מתייחס לאנשים שרואים פיתוח גוף כספורט ומקדישים לכך את הבריאות שלהם וסתם חמורים כמוני שמעלימים עין.

אין דבר כזה שימוש ממושך במינונים כאלה ללא נזקים בריאותיים.
ושלא תחשוב שאם אתה רואה אנשים שמרגישים מצויין ונראים מצויין - זה באמת מה שהולך להם בפנים.

הטסטווירון הזה של באייר זה מה שאני לוקח עכשיו בסייקל...אני לוקח 500 מג כל שבוע...ואני בשבוע החמישי ועוד לא מרגיש כלום,חוץ מהכאבים במקום הזריקות...!

הטסטווירון הזה של באייר זה מה שאני לוקח עכשיו בסייקל...אני לוקח 500 מג כל שבוע...ואני בשבוע החמישי ועוד לא מרגיש כלום,חוץ מהכאבים במקום הזריקות...!
היית אמור להרגיש אחרי שבועיים עם אננטט , אבל בגלל שהטסט הזה דומה יותר לספיונט אז אני מאמין שאתה תתחיל להרגיש כבר השבוע
ספיונט בדרך כלל מרגישים מהשבוע החמישי

היית אמור להרגיש אחרי שבועיים עם אננטט , אבל בגלל שהטסט הזה דומה יותר לספיונט אז אני מאמין שאתה תתחיל להרגיש כבר השבוע
ספיונט בדרך כלל מרגישים מהשבוע החמישי
אבל זה אנטט..
כתוב טסטווירון דיפו
ומתחת לזה,טסטסטרון אננטט...חששתי מג׳ינו...כי היה לי קצת לפני הסייקל,הג׳ינו הזה נעלם!!,צילמתי את עצמי לפני הסייקל ואני רואה את השינוי לא שאני בסרט,עליה בכוח יש...נוזלים...חוץ מזה כלום

אבל זה אנטט..
כתוב טסטווירון דיפו
ומתחת לזה,טסטסטרון אננטט...חששתי מג׳ינו...כי היה לי קצת לפני הסייקל,הג׳ינו הזה נעלם!!,צילמתי את עצמי לפני הסייקל ואני רואה את השינוי לא שאני בסרט,עליה בכוח יש...נוזלים...חוץ מזה כלום
אתה אמור להיות חרמן טילים חכה עוד כמה ימים

• פותח/ת השרשור

קיבלתי עד עכשיו רק זריקה אחת ואני יכול להגיד שהשבועיים וחצי הראשונים הרגשתי פשוט שינוי מטורף בין אם זה באימונים, במצב רוח, באנרגיה ובליבידו. שבוע הבא אני סוף סוף עושה את הבדיקת דם השלישית שאמרו לי לעשות כחודש אחרי הזריקה הראשונה + בדיקות צפיפות עצם נוספות והולך לעוד רופא אנדו להמשך הטיפול. ב-10 לחודש הזריקה השניה ובחיים לא חיכיתי למשהו כמו שאני מחכה לזה. אבל פעם בחודש זה באמת סבל, כל ההיי של זה כבר נפל ועכשיו אני שוב מרגיש חרא.

קיבלתי עד עכשיו רק זריקה אחת ואני יכול להגיד שהשבועיים וחצי הראשונים הרגשתי פשוט שינוי מטורף בין אם זה באימונים, במצב רוח, באנרגיה ובליבידו. שבוע הבא אני סוף סוף עושה את הבדיקת דם השלישית שאמרו לי לעשות כחודש אחרי הזריקה הראשונה + בדיקות צפיפות עצם נוספות והולך לעוד רופא אנדו להמשך הטיפול. ב-10 לחודש הזריקה השניה ובחיים לא חיכיתי למשהו כמו שאני מחכה לזה. אבל פעם בחודש זה באמת סבל, כל ההיי של זה כבר נפל ועכשיו אני שוב מרגיש חרא.
אתה רואה לזה התכוונתי זמן החיים שלו כשבוע וחצי שבועיים ויש ירידה , בגלל זה יש סוסטנון 250 מ״ג , 4 אסטרימים של טסט שהקצרים משתחררים מהר תוך יומיים שלוש אתה מרגיש שינוי וטסט דקנואט שנמשך חודש

בתאוריה זה נשמע טוב, אבל:
1. הג׳ל יותר יקר
2. צריך להתעסק עם הג׳ל כל יום ולהקפיד לא להיות במגע עם ילדים או נשים כמה שעות לאחר מריחת הג׳ל ( זה גם נדבק לחולצה בדרך)
3. להרבה אנשים יש גירוי בעור באזור המריחה והם צריכים לעבור בין חברות ג׳ל שונות או לעבור לזריקות
4. חלק מהאנשים לא סופג את הג׳ל באופן יעיל או בכלל
5. רוב האנשים שמתחילים עם ג׳ל, תוך כמה שנים (2-4) יעברו לזריקות במילא מאחר ויש דעיחה בספיגה עם הזמן. כנראה עניין של רצפטורים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית