אני עברית מינוסגם אני גיחכתי קלות :banghead:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני עברית מינוסגם אני גיחכתי קלות :banghead:
א. אני לומד בבית ספר פרטי של 16 אלף בשנה ואני רואה את ההבדלים בין בית ספר ציבורי לרגיל
בסך הכל החומר הנלמד לבגרות הוא אותו דבר, זה לא משנה כל כך איך המורה מעביר אותו אלא מה אתהאני לומד בבית ספר פרטי של 16 אלף בשנה ואני רואה את ההבדלים בין בית ספר ציבורי לרגיל
אני אשמח אם תביא לי את הדוח..אני לא זוכר איפה ראיתי את זה אבל לפני שבוע-שבועיים פורסם דוח שמראה שאין הבדל בין התוצאות (בבגרויות) בין בתי ספר פרטיים לבין ציבוריים ובנוסף שרמת ההצלחה (מבחינה כלכלית) לאחר הלימודים זהה בין שתי בתי הספר.
אומנם אין ספק שהרבה יותר נוח ללמוד בבית ספר פרטי..
העלו כבר את הכתבה לאתר שלהם ?הכתבה תשודר עוד חצי שעה : http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1007599
סטטוס (של דאנס-בר תל אביבי) בעקבות סדרת הכתבות :
רק היום - כל השתיה והאוכל, צ'ייסרים, בירות, וודקה, רוסטביף, סלט יווני - 5 שקל בלבד. סתם, נו. מחירים רגילים. לא מתאים לכם? תעברו לגור בברלין. כי אתם כאלה מסכנים. ממש תל אביבים מסכנים שהגיעו עד פת לחם. מתים מרעב, נטולי עבודה, נטולי עתיד, נטולי נדל"ן. איזה דור אבוד ומקולל. באמת, רחמנות עליכם. תבואו, נוציא את הכינור הקטן מהמגירה וננגן לכם את הרקוויאם לתל אביבי הבכיין - אלוהים, רחם על התל אביבי \ רחם, רחם עליו \ הוא נוסע רק פעמיים בשנה לחו"ל (לא כולל יוון) \ ומבזבז רק 400 שקל לילה בבלוק (לא כולל אם.די) \ רחם, רחם, אלוהים, על התל אביבי \ ההורים שלו עדיין לא מתו, הירושה תגיע עוד הרבה הרבה שנים \ אלוהים, רחם על התל אביבי \ תן לו מנוחה נכונה \ סבתא כבר לא מסכימה להכניס לו כסף לחשבון \ כי נגמרה לה הסבלנות, אלוהים \ התל אביבי, אין לו אוכל במקרר \ בטיב טעם כבר לא מביאים את המוצרלה האיכותית ההיא מקאמפאניה \ אלוהים, הצל את נשמתו של התל אביבי האומלל \ הבוס כבר לא מסכים שהוא יעבוד מהבית בעריכת תוכן \ ואין כרגע דרישה ליועצי מדיה חברתית \ והידיים, הידיים שלו, אלוהים, התלכלכו קצת כשהוא יצא מהבית \ וסחב שני רמקולים כבדים \ כי הוא הקים להקת אינדי מהורהרת עם קטע קצת יותר דאנסיבילי\ ולהקות אינדי מהורהרות עם קטע דאנסיבילי לא מקנות זכאות לפנסיה \ אתה ידעת את זה אלוהים? \ איך ננגן בלהקות האינדי המהורהרות עם הקטע הדאנסיבילי בלי פנסיה ובלי קביעות \ אלוהים, שמור נא על התל אביבי \ המצב שלו ממש קשה \ הו אלוהים, אנא מצא מנוחה נכונה לתל אביבי \ שמזלו הרע הביא אותו לדירת שני חדרים וחצי ברחוב מלצ'ט (החצי הוא מרפסת סגורה, אלוהים) \ וגם הסטרימר לא עובד \ כי חיבור ה-HDMI נדפק, אלוהים \ אלוהים, כל כך הרבה סבל \ רחם, רחם, אלוהים, על התל אביבי שנידון לסבול \ כי עשו לו ספוילר ל"ברייקינג בד" \ אלוהים, רחם, רחם על התל אביבי \ זה לא מגיע לו \ שמע את תפילתו \ רחם, רחם על התל אביבי, אלוהים, רחם על התל אביבי .
כן. כי רק תל אביבניקים הם אלה שלא גומרים את החודש, ורק הם אלה שלא מצליחים לקנות דירה ולגדל ילדים בו זמנית. פוסט אידוטיסטטוס (של דאנס-בר תל אביבי) בעקבות סדרת הכתבות :
רק היום - כל השתיה והאוכל, צ'ייסרים, בירות, וודקה, רוסטביף, סלט יווני - 5 שקל בלבד. סתם, נו. מחירים רגילים. לא מתאים לכם? תעברו לגור בברלין. כי אתם כאלה מסכנים. ממש תל אביבים מסכנים שהגיעו עד פת לחם. מתים מרעב, נטולי עבודה, נטולי עתיד, נטולי נדל"ן. איזה דור אבוד ומקולל. באמת, רחמנות עליכם. תבואו, נוציא את הכינור הקטן מהמגירה וננגן לכם את הרקוויאם לתל אביבי הבכיין - אלוהים, רחם על התל אביבי \ רחם, רחם עליו \ הוא נוסע רק פעמיים בשנה לחו"ל (לא כולל יוון) \ ומבזבז רק 400 שקל לילה בבלוק (לא כולל אם.די) \ רחם, רחם, אלוהים, על התל אביבי \ ההורים שלו עדיין לא מתו, הירושה תגיע עוד הרבה הרבה שנים \ אלוהים, רחם על התל אביבי \ תן לו מנוחה נכונה \ סבתא כבר לא מסכימה להכניס לו כסף לחשבון \ כי נגמרה לה הסבלנות, אלוהים \ התל אביבי, אין לו אוכל במקרר \ בטיב טעם כבר לא מביאים את המוצרלה האיכותית ההיא מקאמפאניה \ אלוהים, הצל את נשמתו של התל אביבי האומלל \ הבוס כבר לא מסכים שהוא יעבוד מהבית בעריכת תוכן \ ואין כרגע דרישה ליועצי מדיה חברתית \ והידיים, הידיים שלו, אלוהים, התלכלכו קצת כשהוא יצא מהבית \ וסחב שני רמקולים כבדים \ כי הוא הקים להקת אינדי מהורהרת עם קטע קצת יותר דאנסיבילי\ ולהקות אינדי מהורהרות עם קטע דאנסיבילי לא מקנות זכאות לפנסיה \ אתה ידעת את זה אלוהים? \ איך ננגן בלהקות האינדי המהורהרות עם הקטע הדאנסיבילי בלי פנסיה ובלי קביעות \ אלוהים, שמור נא על התל אביבי \ המצב שלו ממש קשה \ הו אלוהים, אנא מצא מנוחה נכונה לתל אביבי \ שמזלו הרע הביא אותו לדירת שני חדרים וחצי ברחוב מלצ'ט (החצי הוא מרפסת סגורה, אלוהים) \ וגם הסטרימר לא עובד \ כי חיבור ה-HDMI נדפק, אלוהים \ אלוהים, כל כך הרבה סבל \ רחם, רחם, אלוהים, על התל אביבי שנידון לסבול \ כי עשו לו ספוילר ל"ברייקינג בד" \ אלוהים, רחם, רחם על התל אביבי \ זה לא מגיע לו \ שמע את תפילתו \ רחם, רחם על התל אביבי, אלוהים, רחם על התל אביבי .
https://www.facebook.com/africa.telavivמה השם של המקום? שאדע לא ללכת לשם אף פעם.
אם אתה לא יודע גרמנית יהיה לך מאוד קשה (אלא אם מדובר בתוכנית בינלאומית שעולה הון). למה דווקא בברלין?
תיהיה בטוח שבלי תואר ועבודה טובה תחזור לארץ עם הזנב בין הרגליםכן ,
בישראל כולם עובדים (טוב לא כולם 90%) בשביל לגמור את החודש/השנה/ ו/או חוסכים/שומרים כסף לתקופה שיצטרכו (ויצטרכו) למטרות שונות .
אני יודע שאם אתה נוסע לחו"ל פתאום ה-2 שקל שלך לא נהפכים ל-2000 שקל אבל יש מקומות שבהם יש לך מותרות גם אם הן מינימליסטיות זה עדיין עדיף על לחיות פה. (בית זול יותר , אוכל זול יותר , רוב המוצרים בכללי זולים יותר וכל זה כשההכנסה גבוהה יותר במידה לעבודות שוות ערך בארץ).
בכל זאת אני בן 15 כמו @aloniman ויש לי לפחות 6 שנים עד הרגע שאוכל בכלל לחשוב על לעזוב את הארץ וגם זה יצריך מאמצים מסוימים אחרת כולם היו עושים זאת 😃
ברורתיהיה בטוח שבלי תואר ועבודה טובה תחזור לארץ עם הזנב בין הרגלים