הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 9 Weeks out נושא שיתעדכן

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך
טרול אמיתי זה טרול שלא צוחק באמצע סרטון! חייב להודות שהפוזינג שלך שבר אותי מצחוק

• פותח/ת השרשור
איזה בנאדם שפוי מרים 4 קילו ואחרי כל סט דופק פוזינג?
אם זה אמיתי, אוי ואבוי
אחד שמבין שהלאטרל דלט הוא שריר בגודל של 3 אצבעות שלך והוא לא יכול להרים 10-15 קילו כמו שמרבית מתאמני החדר כושר עושים, והתוצאות בהתאם, אתה מוזמן לראות איך הכתפיים שלי היו עם מינוס חודשיים מסה.
טרול אמיתי זה טרול שלא צוחק באמצע סרטון! חייב להודות שהפוזינג שלך שבר אותי מצחוק
לא צחקתי התאמצתי.

אחד שמבין שהלאטרל דלט הוא שריר בגודל של 3 אצבעות שלך והוא לא יכול להרים 10-15 קילו כמו שמרבית מתאמני החדר כושר עושים, והתוצאות בהתאם, אתה מוזמן לראות איך הכתפיים שלי היו עם מינוס חודשיים מסה.

לא צחקתי התאמצתי.
לפחות אל תמציא שמות לשרירים, אין דבר כזה לאטרל דלטויד

זאת ההכנה... בפרק הבא האבקות בערום בסלון של דני muscle god worship.

למה לא? אנטריור-קידמי, לאטרל-אמצעי ופוסטריור-אחורי
anterior deltoid
middle doltoid
posterior deltoid

אין דבר כזה לטראל דלטויד .. בשביל שיהיה לטארל דלטויד צריך שיהיה מדיאל דלטויד, כי משהו יכול לטארלי רק אם יש משהו מדיאלי.. אז כל מי שעשה לי מוניטין שלילי, אתה בורים חסרי ידע.

anterior deltoid
middle doltoid
posterior deltoid

אין דבר כזה לטראל דלטויד .. בשביל שיהיה לטארל דלטויד צריך שיהיה מדיאל דלטויד, כי משהו יכול לטארלי רק אם יש משהו מדיאלי.. אז כל מי שעשה לי מוניטין שלילי, אתה בורים חסרי ידע.

נתנו לך לינק בתוך המוניטין. על זה אני מסתמך, אתה טוען שהאתר הזה המציא שריר?

נתנו לך לינק בתוך המוניטין. על זה אני מסתמך, אתה טוען שהאתר הזה המציא שריר?
אם אני לא טועה האתר הזה גם אומר שפול אובר מיועד לחזה תחתון למרות שהוא מיועד ללאטס והחזה התחתון רק סינרגיסט.
חלוקה של שרירים זה עניין של מיקום. אם יש אנטריור ופוסטריור אז ביניהם יהיה מידל. אם יש מדיאלי אז בצד השני יהיה לטארלי. אותו דבר דיסטלי-פרוקסימלי....
אין קשר בין לטראלי ואנטריור-פוסטריור

אם אני לא טועה האתר הזה גם אומר שפול אובר מיועד לחזה תחתון למרות שהוא מיועד ללאטס והחזה התחתון רק סינרגיסט.
חלוקה של שרירים זה עניין של מיקום. אם יש אנטריור ופוסטריור אז ביניהם יהיה מידל. אם יש מדיאלי אז בצד השני יהיה לטארלי. אותו דבר דיסטלי-פרוקסימלי....
אין קשר בין לטראלי ואנטריור-פוסטריור

יש הרבה הגיון במה שאתה אומר ואם הייתי צריך להמר, הייתי מהמר לטובתך אבל אין לי באמת מושג מה זה אומר.

• פותח/ת השרשור
תריצו חיפוש בגוגל, אין מקור שלא אומר שהראש החיצוני נקרא LATERAL

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית