עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נכשל בחמישיתנכשלת בחמישית או שסגרת 5 ואז כשל?
מי קורס בשנייה הראשונה של העלייה? חח אני עומד מוכן להיכנס ולפני שהתחלת כבר נפלת
בכל מקרה אין סיכוי שהייתי מצליח להציל לך דבר כזה, סקוואט של 160 להוציא מהנקודה הכי נמוכה של הסקוואט כשאני פצוע... הפלתי כבר משקלים שכבדים מזה ב50 קילו, אתה ילד גדול אני בטוח שאתה יכול להתגבר על זה 😃כי נכנס בי השד ודחף אותי לריצפה
בספין פלוס לא מפילים משקלים כאלה 😁בכל מקרה אין סיכוי שהייתי מצליח להציל לך דבר כזה, סקוואט של 160 להוציא מהנקודה הכי נמוכה של הסקוואט כשאני פצוע... הפלתי כבר משקלים שכבדים מזה ב50 קילו, אתה ילד גדול אני בטוח שאתה יכול להתגבר על זה 😃
יעשו לי בעיות אם אני אפיל שם? כי תכננתי להתחיל בקרוב לבוא לשם כשאני אצטרך להתאמן בשבתות.... אין תאמין לי תאכלס אין כמו ספורטלייף הרעוע והטוב שלנו 😃בספין פלוס לא מפילים משקלים כאלה 😁
אם תפיל על המוטות ביטחון לא יגידו לך כלום... אם תפיל על הרצפה יגידו לך... ואם לא יגידו אז מתאמנים ילכו להתלונן... דדליפט אין בעיהיעשו לי בעיות אם אני אפיל שם? כי תכננתי להתחיל בקרוב לבוא לשם כשאני אצטרך להתאמן בשבתות.... אין תאמין לי תאכלס אין כמו ספורטלייף הרעוע והטוב שלנו 😃
סבבה 😃אם תפיל על המוטות ביטחון לא יגידו לך כלום... אם תפיל על הרצפה יגידו לך... ואם לא יגידו אז מתאמנים ילכו להתלונן... דדליפט אין בעיה
דרך אגב, יש פה כניסה חד פעמית ב30 ש"ח לחיילים לא יודע אם אמרו לך.. אם זה מעניין אותךסבבה 😃
אבל מה עם מקרבי ומרחיקי ירך? 😲היה שם Leg Press 4x15
שכחתי לרשום 🙄
טרפזים ותאומים אל תשכח...זה היום, יש לי אימון ירכיים ובייספס
אמרו לי זה ממש זול 😃 מעכשיו אימוני שבת אני אעשה באוק אקיבעדרך אגב, יש פה כניסה חד פעמית ב30 ש"ח לחיילים לא יודע אם אמרו לך.. אם זה מעניין אותך
אבל מה עם מקרבי ומרחיקי ירך? 😲