תבקש ממנהל בפרטיאי אפשר לערוך את הכותרת
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תבקש ממנהל בפרטיאי אפשר לערוך את הכותרת
יותר טוב? Xd תודות לincin. חשבתי על השם הכל בעצמי!תבקש ממנהל בפרטי
צריך לשנות את שם הכותרת, במקום הSS
"לוג שיקום וגריאטריה!"
;)
יותר טוב? Xd תודות לincin. חשבתי על השם הכל בעצמי!
מחזק את דברי טל,אחרי משחק עשיתי עם הכדור טניס(קצת כאב) אבל הכאב השתחרר.שמע קניתי היום כדורי טניס, התחלתי לעשות עיסוי כזה באגן, רציתי לבכות והפסקתי באמצע מרוב כאבים חחחחח
אני מתכוון לעבוד על זה חזק..
ממליץ לך מאוד
ראיתי איזה סרטון שהוא די תאורתי אבל לדעתי אם לא יצליח לך תנסה.יום חמישי לפרוטוקול, המשקלים שבחרתי קצת כבדים מדי לעשות איתם 25 חזרות...אופס
40X3X15 היה ממש קשה, אני מוריד משקל אימון הבא ומבצע 25 חזרות. אני לא מוריד חזרות ולא מעלה משקל כי אני עדיין מרגיש את האזור מפמפם אחרי הסטים ועדיין יש לי בעיות טכניקה ברגל הימנית. חוץ מזה, מתיחות לפיריפורמיס ואיליופסואס בשילוב עם עבודה אינטנסיבית ונקודתית של הפואם רולר על האזור מעלימים כמעט לגמרי את הכאב אחרי הסטים.
תרגילי עזר.
אני אשמח אם תוכל למצוא לי את הסרטון, זה גם יכול להיות...הכל יכול להיות! אני בסוף אהיה פרופסור אני נשבע לך.ראיתי איזה סרטון שהוא די תאורתי אבל לדעתי אם לא יצליח לך תנסה.
בעיקרון הוא מתייחס לשריר כחבל, אפשר לעשות קשרים בחבל וזה מה שגורם לשרירים להיות TIGHT(לא יודע איך לפרש את זה בעברית), וכשאתה מותח אתה בעצם מחזק את הקשרים "בחבל" או בהענשה גורם לשריר להיות יותר TIGHT . בקיצור אם את אובד עצות אז תנסה לא לעשות לזמן מסוים מתיחות אלא רק פואם רולינג ואם הכדור טניס ותראה איך זה מרגיש.
אני אשמח אם תוכל למצוא לי את הסרטון, זה גם יכול להיות...הכל יכול להיות! אני בסוף אהיה פרופסור אני נשבע לך.
הי, המקור לכאבים שלי הם בגלל הרוטאציה של הרגל שגורמת לנטיה של הגוף ימינה, ואני גם יורד עמוק יותר בימין..כל העומס מופעל בחלק הימני של הגוף שלי.אז אתה אומר שגם אתה עודה בהיפר אקסטנשן? זה רציני או שבקטנה?
אני מאמין שזה המקור היחידי לכאבים שלי.
אמנם הטכניקה לא מושלמת, אבל ברכיים קדימה וכו' לא אמור להכאיב כמו החוסר נטרליות בגב
השאלה היא אם זה כאב שרירים, אני חושב שלפחות אצלי זה לא השריר.הי, המקור לכאבים שלי הם בגלל הרוטאציה של הרגל שגורמת לנטיה של הגוף ימינה, ואני גם יורד עמוק יותר בימין..כל העומס מופעל בחלק הימני של הגוף שלי.
ד"א אני ממליץ לך סוף סוף להתחיל מהתחלה עם נפח גבוהה ולהתקדם לאט לאט תוך כדי שיפור הכניקה. אם כואב לך, תנסה ישר לעסות את המקום ולמתוח(לא יום אחרי, אלא ישר אחרי הסטים! יש הקלה עצומה). הפציעות האלה לא יכולים לעבור מעצמם וצריך גם לטפל בהם כמו שצריך וגם להתחזק, אחרת אלה כאבים כרונים. יצרתי קשר עם אדם עם תסמינים דומים, הוא טוען שהוא החלים רק אחרי שנה אחרי שהתחזק, וגם עדיין לפעמים הוא מרגיש זכר לכאב, אז הוא דואג למתוח ולעסות באופן קבוע.
אז אולי בכל זאת יש לנו דברים שונים :\ אני מרגיש עקיצות ועיסוי ספציפי על המקום נותן הקלה מידית ולפעמים מעלים לגמרי את הכאב, אבל אני מאמץ את השריר ביום יום ולכן קשה לאזור להחלים.אין ליה הקרנות לאזורים אחרים אבל אני כמעט בתוך שבשלב מסויים האזור היה דלקתי והתפשט לי לכל האגן\ירך.השאלה היא אם זה כאב שרירים, אני חושב שלפחות אצלי זה לא השריר.
המקור הוא האגן, כלומר או רצועה או העצמות. ההקרנות שלי הולכות לאיזורים בגב שנמצאים "על העצמות" ככה שגם אם אני רוצה אי אפשר לעסות אותם.
ברור שאני אעשה מתיחות ועיסויים באגן אבל אני מאמין שקודם כל השיפור של הטכניקה בסקוואט (כנראה ממתיחה ומחיזוק של השרירים הקדמיים במפשעה שלי) ולהתחיל ממוט ריק, עם "הדרכה" של מישהו צמוד.
עשיתי עיסוי עם כדור טניס, זה עוזר אבל לא להרבה זמן.אז אולי בכל זאת יש לנו דברים שונים :\ אני מרגיש עקיצות ועיסוי ספציפי על המקום נותן הקלה מידית ולפעמים מעלים לגמרי את הכאב, אבל אני מאמץ את השריר ביום יום ולכן קשה לאזור להחלים.אין ליה הקרנות לאזורים אחרים אבל אני כמעט בתוך שבשלב מסויים האזור היה דלקתי והתפשט לי לכל האגן\ירך.
אנחנו הרבה פעמים מנסים להמנע או להקל על הכאב ושוכחים שצריך גם להתחזק. אין הולך בכל הכוח לנסות להתחזק ולדאוג לטפל באזור בצורה מבוקרת, נראה מה יקרה. אומרים שסקוואט יכול להחלים מחלות...😛 סקוואט 45X3X10 מרגיש ממש טוב. התחלתי להתגלגל על הפוא רולר אפילו אחרי כל סט והכאב מינימלי. עדיין צריך לעבוד על עבודה עם הברך.עשיתי עיסוי עם כדור טניס, זה עוזר אבל לא להרבה זמן.
כנ"ל עם כרית חימום. עוזר לשעה שעתיים גג.
מה שכן אחרי הכירופרקט(אני עושה אצלו הרבה תרגילים בסגנון של פיזיותרפיה על השריר הקדמי של המשפעה) או המתיחה שאמרת לי לעשות יש גם כן הקלה רגעית.
אם כואב לך כל כך הרבה סימן שאתה לא לוחץ במקום הנכון וחזק מדי. צריך גם לדעת איפה ללחוץ...העובדה שאתה לוחץ חזק ומכאיב לך לא אומר שאתה עושה נכון, אתה יכול סתם ללחוץ על גידים ורקמות רגישות ולא לקבל שות תועלת. אני מתגלגל על הפואם רולר אחרי כל סט שאני מרגיש את האזור ממש מעט (לפעמים רק כשאני מוסיף לחץ) ואני מתגלגל נקודתית על האזור הקטן והכאב נעלם.ניסיתי לעשות במכון עם הפואם רולר וממש הסתבכתי... מעדיף כדור טניס, אגב אם יש לך כדור טניס אז ממליץ לך לעשות בעמידה על הקיר, הרבה יותר נוח מאשר לשכח ולנסות לזוז.
אגב עם הפואם רולר/כדור טניס, לדעתך, המטרה זה ללחוץ כמה שיותר חזק על האיזור? או בעדינות? אחרי פעמיים שלוש המקום נהיה ממש רגיש וממש קשה לי מנטלית לעשות את זה שוב בלי לבכות כמו ילדה קטנה שלקחו לה את הברבי.
אני אנסה בעדינות ויותר לחפש איזורים רגישים, למרות שהלחיצות שהיו לי היו בול איפה שכואב וזה כן הרגיע לכמה זמן, פשוט יום אחרי באתי לעשות את זה שוב ואז זה היה יותר רגיש מקודם..אם כואב לך כל כך הרבה סימן שאתה לא לוחץ במקום הנכון וחזק מדי. צריך גם לדעת איפה ללחוץ...העובדה שאתה לוחץ חזק ומכאיב לך לא אומר שאתה עושה נכון, אתה יכול סתם ללחוץ על גידים ורקמות רגישות ולא לקבל שות תועלת. אני מתגלגל על הפואם רולר אחרי כל סט שאני מרגיש את האזור ממש מעט (לפעמים רק כשאני מוסיף לחץ) ואני מתגלגל נקודתית על האזור הקטן והכאב נעלם.
סקוואט 50X3X10 טכניקה טובה מאוד רק שיש לי אתגר, רק כשאני מכריח ודוחף את הברכיים החוצה אני מרגיש סימטריה בסקוואט. אחרת כל הגוף נוטה ימינה ויש לחץ. מעניין מה יקרה במשקלים גבוהים יותר...
שבוע הבא יש לי מבחן סקוואט בקורס..חחחחח
אני חושב שיתנו לי 60 או משהוא...אני אפמפם אותם 😛 אני חושב ש90% מהחבר'ה בקורס לא ביצעו סקוואט בחיים שלהם שזה קצת מטריד.אני אנסה בעדינות ויותר לחפש איזורים רגישים, למרות שהלחיצות שהיו לי היו בול איפה שכואב וזה כן הרגיע לכמה זמן, פשוט יום אחרי באתי לעשות את זה שוב ואז זה היה יותר רגיש מקודם..
בהצלחה במבחן סקוואט!!! שבור רגל... או שלא...
תעשה לאט ובזהירות ואל תעמיס יותר משקל מהמינימום שצריך