הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

FAKE IT TILL YOU MAKE IT

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך
טקסס שבוע 6 - עצימות

סקוואט 142X3 PR
בנץ 60 10X3 חיפשתי משקל שיכאב לי רק קצת בכתף, היה קל ומלבד הסטים הראשונים לא כאב לי בכתף.
דדליפט 140X1 - הרגשתי שרוף באגן וההמסטרינגס כבר בבוקר כשעשיתי אימונים אישיים, וויתרתי.

טקסס שבוע 6 - עצימות

סקוואט 142X3 PR
בנץ 60 10X3 חיפשתי משקל שיכאב לי רק קצת בכתף, היה קל ומלבד הסטים הראשונים לא כאב לי בכתף.
דדליפט 140X1 - הרגשתי שרוף באגן וההמסטרינגס כבר בבוקר כשעשיתי אימונים אישיים, וויתרתי.
תותח אחי 😃 לא נורא על הדדליפט.. סחטיין על הנסקוואט.

האימון היום היה מתיש וארוך משלל סיבות, היה לי יום ארוך ומתיש ביותר

סקוואט 5X5 115 הרגיש מעולה, מעט כאבה ברך ימין, לא הרגיש כבד בכלל אבל הייתי פשוט סחוט אחרי זה.
פרס 52.5 10X3 לא האמנתי שאני אסגור את זה
סומו דדליפט מהיר 80 8X3 אני עושה מעבר לסומו דדליפט לבנתיים בשביל ההתנסות.

סוף מסריח לאחד השבועות הכי מסריחים שעברו עלי בשנים האחרונות.

145X2F 145X1
בנץ 72 5X5
דדליפט 153X2

יוצא לשבוע דילואד, ככל הנראה אפילו שבוע שכולו מהירות עם 50% משקל.

סקוואט 142X1 *סבבה* יחסית לתנאים שהייתי בהם בשבועיים האחרונים.
בנץ 72.5X5X5 קל
סומו דדליפט 110X5 היה..קשה..
מתח +15 5X5
קצת כאבה לי הכתף, אני חוזר להתאמן כמו שצריך אחרי שבוע מנוחה, ולאכול.

עדכון קטן:
אני כרגע לא הולך ממש לעדכן את הלוג, אולי פעם ב. אני לא מבצע תוכנית כלשהיא אלא רק מיישם את כל מה שאני חושב שכדאי ולא כדאי ואולי עוד מעט אני אתחיל שוב טקסס. בעיקר בגלל שנפצעתי בהמסטרינגס אחרי 145X2 ונאלצתי לבצע את הפרוטוקול.
לבנץ אני ממשיך לגבש תאוריות ומרגיש שאני רואה תוצאות כשהאימון נפח האחרון היה 81X5X5 (סט אחרון היה ל-4 כי הכף יד שלי הייתה מתה מכאבים) כשזה שיפור של 4 קילו בנפח מהאימון נפח הקודם כשבעצימות לפני חודש לא היה לי 82 אפילו ליותר מ - 3.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית