הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע למעוניינים - בלוגי אימונים מומלצים

StarDust

משתמש משקיע
6,045
1,273
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,290
6,045
1,273
מצטער שאני מתערב אבל לא נמאס כבר? פאק כל הדיונים האלו כ"כ מיותרים. תפתחו פורום מנהלים ותתוכחו שם. זה רק מוריד מהערך שלכם ומנהלים צריכים להוות דוגמה.
אני לא מסכים איתך, אני חושב שחברי הפורום צריכים לשמוע את כל הדעות ולהסיק מסקנות בעצמם.
בנוסף, יש לא מנהלים שמהווים חלק חשוב בדיונים כאלה, במקרה הזה למשל זאפטה.

מצטער שאני מתערב אבל לא נמאס כבר? פאק כל הדיונים האלו כ"כ מיותרים. תפתחו פורום מנהלים ותתוכחו שם. זה רק מוריד מהערך שלכם ומנהלים צריכים להוות דוגמה.
אין בעיה עם ויכוחים כל עוד זה ויכוחים מקצועיים ואפשר ללמוד מהם הרבה. הבעיה שזה הופך לאני יותר חזק ואני יותר גבר, וזה מעצבן קצת אתה צודק

אני לא מסכים איתך, אני חושב שחברי הפורום צריכים לשמוע את כל הדעות ולהסיק מסקנות בעצמם.
בנוסף, יש לא מנהלים שמהווים חלק חשוב בדיונים כאלה, במקרה הזה למשל זאפטה.
הבעיה היא פה שכל אחד מנסה להראות שהזין שלו יותר ארוך. במקום לתעל תאנרגיות האלו למאמרים ולעזרה ולהתעסק בעיקר סתכלו במה אתם מתעסקים.

.איך אף אחד לא דיבר על הלוג שהוא פירסם של הchaos and pain שהקשר בינו לבין אימונים או משהו בכלל מיקרי בהחלט חחח

תעשו EPIC RAP BATTLES OF THE HISTORY
ביסט נגד סטארדאסט
סטארדאסט נגד מייק
המנצח ננגד המנצח

מה קורה במקרה שסטארדאסט מנצח בשניהם? 🤡
מסכים

.איך אף אחד לא דיבר על הלוג שהוא פירסם של הchaos and pain שהקשר בינו לבין אימונים או משהו בכלל מיקרי בהחלט חחח
ג'יימי לואיס אחד האנשים הכי מצחיקים שקיימים לדעתי

• פותח/ת השרשור
סטארדאסט נגד ריפטו

צריך לעשות ריפטו נגד אמנון יצחק - לשניהם יש אותה מנת משכל, לשניהם אין בעיה לטעון ארגומנטים וגם את השלילה שלהם כדי למכור את הספרים/אג'נדה/קלטות/כרטיסים לגן עדן שלהם, ולשניהם יש קהל של תוכים שיגיד אמן על כל מה שהם אומרים.

צריך לעשות ריפטו נגד אמנון יצחק - לשניהם יש אותה מנת משכל, לשניהם אין בעיה לטעון ארגומנטים וגם את השלילה שלהם כדי למכור את הספרים/אג'נדה/קלטות/כרטיסים לגן עדן שלהם, ולשניהם יש קהל של תוכים שיגיד אמן על כל מה שהם אומרים.
איזה תוכנית אמנון יצחק כתב ? יש מישהו שניסה אותה ? איך התוצאות ?

• פותח/ת השרשור
איזה תוכנית אמנון יצחק כתב ? יש מישהו שניסה אותה ? איך התוצאות ?

אמונה בנחש מדבר, תרומה לחשבון הבנק של אמנון יצחק של כמה אלפי שקלים בשביל כרטיסים לגן עדן. אולי בזכות תפילות יהוה יוסיף לך כמה עשרות ק"ג לסקוואט, מי יודע....

אמונה בנחש מדבר, תרומה לחשבון הבנק של אמנון יצחק של כמה אלפי שקלים בשביל כרטיסים לגן עדן. אולי בזכות תפילות יהוה יוסיף לך כמה עשרות ק"ג לסקוואט, מי יודע....
תן קצת כבוד, באמת.

תשמע, תגיד מה שאתה רוצה על ריפטו.
בשורה התחתונה התוכניות שלו עושות את העבודה ומחזקות אנשים שלא YNDTFP ,ועושים הכל כמו שצריך, בצורה מדהימה.
הספרים שלו הם גם ללא ספק חומר זהב לכל מתאמן מתחיל שרוצה להתחזק.
בחייך, הבנו שאתה נגד וזאת זכותך המלאה לעשות מה שמתאים לך אישית, אבל מספיק להטיף על זה לאנשים כי זה מתחיל להזכיר צמחונים.

• פותח/ת השרשור
תשמע, תגיד מה שאתה רוצה על ריפטו.
בשורה התחתונה התוכניות שלו עושות את העבודה ומחזקות אנשים שלא YNDTFP ,ועושים הכל כמו שצריך, בצורה מדהימה.
הספרים שלו הם גם ללא ספק חומר זהב לכל מתאמן מתחיל שרוצה להתחזק.
בחייך, הבנו שאתה נגד וזאת זכותך המלאה לעשות מה שמתאים לך אישית, אבל מספיק להטיף על זה לאנשים כי זה מתחיל להזכיר צמחונים.

לא אמרתי בשום מקום ש-SS היא לא תכנית טובה, אבל זה לא משנה את זה שריפטו הוא או נוכל או דביל או שילוב שלהם.
ולגבי ה-YNDTP, זה מצחיק: ריפטו מצד אחד מטיף לגלון חלב ליום ומקדם מאמרים: http://startingstrength.com/index.php/site/article/eating_through_the_sticking_points#.UmQiIflRoiU ששורת המחץ בהם פשוט צריכה לזכות במדליית זהב על טמטום:
I have yet to see a single lifter who failed to get significantly stronger by pushing his weight up. And here’s the reality – they ALL got much stronger, regardless of whether the weight gain was mostly fat or mostly muscle.

ואח"כ כשמראים כמה אנשים ששמעו לעצות כאלה: http://www.rookiejournal.com/rippism.html אתם מחליטים שהם YNDTP. זה שאתם לא נשמעתם לו (ובשכל) ועשיתם תפריט תזונה משלכם זה משהו אחר, אבל בתכלס אפשר גם באותה מידה להחליט שאתם YNDTP.

אני לא נשמעתי לו כי לא הייתי ילד מורעב, אף פעם לא הייתה לי בעיה להעלות משקל.
גלון החלב מיוחס לאותם הילדים שיש להם בעיה רצינית בלהעלות משקל גוף וזה עלול לעזור להם.
חלב זה משקה נהדר מבחינה אנאבולית, למי שאין רגישות כלשהי.

האמת, אני לא חושב שהפורום הזה היה כ"כ מוצלח לולא ריפטו והספרים שלו...
אני כבר מזמן לא עובד בטכניקות שריפטו מלמד או המלצות תזונה וכו', אבל אני עדיין חושב שהגישה שלו היא מספר אחת ללימוד מתחילים (ברובה), ואני לא יודע באיזה מצב הייתי היום אם לא הייתי נחשף אליו.

מה קורה במקרה שסטארדאסט מנצח בשניהם? 🤡
הוא עוד לא ניצח באף אחד מאז שהויכוחים החלו, אז אני בספק ;)

ואח"כ כשמראים כמה אנשים ששמעו לעצות כאלה: http://www.rookiejournal.com/rippism.html אתם מחליטים שהם YNDTP.
זה האמת, דיי משעשע. לקחו את זאק, שהוא דוגמה למישהו שעלה במסת שריר בקצב מטורף (כן, גם בשומן, SHOCKING), הוא הדוגמה שלייל היה צריך על מנת להודות שהוא טעה (הוא טען שהמקסימום האפשרי הוא X, כולל סטרואידים וכו', וזאק בלי סטרואידים הפריח את זה)
ולוקחים אותו בתור מישהו שהשיג "חרא תוצאות".
פשוט עלוב
אגב, הנה הנתונים שלו: http://startingstrength.com/resources/forum/showthread.php?t=15386

זה שאתם לא נשמעתם לו (ובשכל) ועשיתם תפריט תזונה משלכם זה משהו אחר, אבל בתכלס אפשר גם באותה מידה להחליט שאתם YNDTP.
צר לי, אבל אתה לא יודע מה ריפטו טוען מבחינת תזונה בSS. ממליץ לך לקרוא את הפרק, כי אתה חוטא בחשיבה הזו שהGOMAD זה לכולם. הוא מדבר בספר בדיוק על מבני גוף שונים והתאמת התזונה לפיהם. GOMAD זה לשחיפים, לא לשמנים.

אולי כשריפטו, עם הסטרואידים,הגלון חלב ליום, המשיכה היעילה מהרצפה וה-carry over המופלא שיש בין LB למשיכת קלין יעשה קלין יותר מילדים ששוקלים 60 ק"ג, אולי הוא יוכיח לנו שכולם טועים, ורק הוא צודק.

כמה הקלין שלך? אתה שוקל בערך 60 לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית