הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר Cube Method

WeaKid

מושעה
4,728
3,273
נק' מוניטין:
9,328
4,728
3,273
מישהו התנסה בתוכנית ויכול להסביר עלייה? ראיתי כמה סרטונים שלה ביוטיוב אבל לא מצאתי עלייה מאמר שלם או סרטון שמסביר עם איזה אחוזים להתחיל סדר התוכנית וכו

אני מתאמן בסגנון פאוורבילדינג כאילו משלב בילדינג וליפטינג ויש את זה בתוכנית הזאת

אני מבין שעברנו לתחום המילים המומצאות...
ביום הרביעי עושים עבודת בילדינג.

הרעיון הכללי:
שבוע א
יום כבד, יום דינמי, יום חזרות, יום פיתוח גוף.
שבוע ב
יום דינמי, יום חזרות, יום כבד, יום פיתוח גוף
שבוע ג
יום חזרות, יום כבד, יום דינמי, יום פיתוח גוף
והתחלנו את שירנו מהתחלה.

• פותח/ת השרשור
אני מבין שעברנו לתחום המילים המומצאות...
ביום הרביעי עושים עבודת בילדינג.

הרעיון הכללי:
שבוע א
יום כבד, יום דינמי, יום חזרות, יום פיתוח גוף.
שבוע ב
יום דינמי, יום חזרות, יום כבד, יום פיתוח גוף
שבוע ג
יום חזרות, יום כבד, יום דינמי, יום פיתוח גוף
והתחלנו את שירנו מהתחלה.

למה מילים מומצאות הבנתי שיש קטגוריה כזו ושיש כמה תוכניות שניכנסות בה כמו PHAT או 5\3\1
בכל מקרה יש עוד דגשים לתוכנית? התחלה עם אחוזים? ואיך אני בוחר מה יהיה יום דינאמי יום כבד ויום חזרות? (מבחינת תרגילים)

למה מילים מומצאות הבנתי שיש קטגוריה כזו ושיש כמה תוכניות שניכנסות בה כמו PHAT או 5\3\1
בכל מקרה יש עוד דגשים לתוכנית? התחלה עם אחוזים? ואיך אני בוחר מה יהיה יום דינאמי יום כבד ויום חזרות? (מבחינת תרגילים)

יש ספר.
שכחתי לכתוב שכל יום מוקדש להרמה אחת, וזה באמת חשוב וחסר בהודעתי הקודמת.
אני בטוח שאפשר למצוא מאמרים מקיפים ברשת, לנסות להסביר תוכנית בהודעה בפורום זה לא הגיוני.

• פותח/ת השרשור
יש ספר.
שכחתי לכתוב שכל יום מוקדש להרמה אחת, וזה באמת חשוב וחסר בהודעתי הקודמת.
אני בטוח שאפשר למצוא מאמרים מקיפים ברשת, לנסות להסביר תוכנית בהודעה בפורום זה לא הגיוני.

חיפשתי כל המאמרים שראיתי אמרו לקנות תספר באיבוק
אני אריץ עוד חיפוש

דווקא קראתי את הספר השני 365STRONG והוא לא מדבר כמעט בכלל על ציוד.

לא יודע אם היא מתאימה לציוד אבל היא מיועדת לRAW.

לגבי פאוורבילדינג, מונח מעניין אבל ליפטרים עושים עבודת בילדינג לחזק את ההרמות לא כדי להראות יותר טוב חשוב להבין את זה.

• פותח/ת השרשור
דווקא קראתי את הספר השני 365STRONG והוא לא מדבר כמעט בכלל על ציוד.

לא יודע אם היא מתאימה לציוד אבל היא מיועדת לRAW.

לגבי פאוורבילדינג, מונח מעניין אבל ליפטרים עושים עבודת בילדינג לחזק את ההרמות לא כדי להראות יותר טוב חשוב להבין את זה.

אני מן הסתם מבין את זה הקטע שאני מעוניין לגדול ולהתחזק ותוכנית כמו שאני עושה עכשיו (fbw) של שי ימים כבדים ונפח נמוך ואז יום נפח עובדים לי מעולה
אני מתחזק וגודל מעולה
ובגלל זה תוכניות כמו cube או 531 נורא קורצות לי

זה תלוי איך אתה בונה אותן, הן לא בהכרח מיועדות למה שאתה מדבר עליו אבל ניתן ליישם את זה. ברנדון מדבר על היפרטרופיה לצורך עליה בכוח ואכן יש יום שנראה כמו בילדינג. לגבי 531 לרוב עם BBB ניתן להגיע להיפרטרופיה יפה אני מניח למרות שלא יודע אם זו המטרה.

• פותח/ת השרשור
זה תלוי איך אתה בונה אותן, הן לא בהכרח מיועדות למה שאתה מדבר עליו אבל ניתן ליישם את זה. ברנדון מדבר על היפרטרופיה לצורך עליה בכוח ואכן יש יום שנראה כמו בילדינג. לגבי 531 לרוב עם BBB ניתן להגיע להיפרטרופיה יפה אני מניח למרות שלא יודע אם זו המטרה.

BBB? סליחה על הבורות
ובנתיים הFBW עובדת לי
אני גודל ומתחזק כמתוכנן

BBB? סליחה על הבורות
ובנתיים הFBW עובדת לי
אני גודל ומתחזק כמתוכנן
לעשות 5x10 מורכב ואז תרגיל הפוך
נגיד ביום בנץ׳ אחרי ה5/3/1 לעשות בנץ׳ 5x10 ואז חתירה או מתח 5 סטים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית