הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ madcow

alon beilis

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
לאחר סיום ss (לא מצליח להעלות משקל מאימון לאימון כבר תקופה) התחלתי לפני שבוע madcow
אני מעוניין להחליף את החתירה במתח,הגב תחתון שלי מקבל מספיק עומס מהסקוואטים והדדליפט.
משקל העבודה שלי במתח כרגע הוא רק משקל גוף.
איך עושים את זה? נשארים במתכונת של 5*5?

קצת נתונים לא יזיקו:
גובה :190
משקל:88
סקואט:112.5
דדליפט: 125
בנצ': 80
פרס:52.5
מתח עם משקל גוף.באיזור ה6-8*3, אימון אחרון הצלחתי לעשות 5-5-5-2-1

תודה מראש!

לדעתי יש לך עוד לתת ב-SS. המשקלים שהגעת אליהם עד עכשיו הם לא רעים אבל גם לא כאלה שאתה צריך להיתקע בהם במשקל הגוף הנוכחי שלך אם הטכניקה שלך טובה ואתה עושה הכל לפי הספר (הכוונה בעיקר למשקלים בסקוואט ודדליפט). אני מציע שתשקול מחדש החלפת תוכנית ותראה מה אתה עושה לא בסדר.

• פותח/ת השרשור
לדעתי יש לך עוד לתת ב-SS. המשקלים שהגעת אליהם עד עכשיו הם לא רעים אבל גם לא כאלה שאתה צריך להיתקע בהם במשקל הגוף הנוכחי שלך אם הטכניקה שלך טובה ואתה עושה הכל לפי הספר (הכוונה בעיקר למשקלים בסקוואט ודדליפט). אני מציע שתשקול מחדש החלפת תוכנית ותראה מה אתה עושה לא בסדר.

יכול להבין מה אתה אומר.
קח בחשבון שבסקוואט אני לא יכול להמשיך עם התקדמות של ss. ניסיתי להכניס סקוואט קל באמצע,עשיתי ריסטים מרובים,עבדתי על טכניקה ואפילו קניתי חגורת גב.לא מצליח להעלות משקלים בכזאת תדירות בסקוואט.

בדדליפט יש לי עוד לאן להתקדם, למרות שבאימונים האחרונים בss הטכניקה הייתה לא משהו. אני מעדיף להעלות משקלים לאט לאט אבל לעשות את זה עם טכניקה נכונה.

בבנצ' אני עוד יכול להתקדם,לא יודע אם במהירות כמו בss ,אבל אני בהחלט מאמין שעוד אצליח להתקדם.

הבעיה הקשה מכל, אוכל.
די נמאס לי להאביס את עצמי כל היום ורק לרדוף אחרי אוכל.
אז 5*5 דיי מאזנת לי את כל המצב. גם נותנת לי קצת רגיעה עם האוכל ועדיין מעלה משקלים.

אני כרגע בסוף השבוע ה3 של הdeload בmadcow .
מה אתם אומרים?
@StasZ

לא יכול ממש להגיב בקשר לMADCOW
עוד לא סיימתי SS אפילו חחח(יש לי לוג שצף לו בפורום אם אתה מעוניין את מוזמן להתסכל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית