עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני יקרא על זה וינסה לשלב תודה 😃אני הכנסתי את התוכנית של 50pullups במתח
הולך לי בנתיים אחלה
חיפשתי בהודעות שלך(אני מניח שזה לפחות האחרונות 180+-) ולא מצאתי .. אם אתה זוכר למי או משהו אשמ אם תגידרשמתי תכניות ל6 ילדים פה אולי למי שמתחיל מ0 חזרות מתח, פשוט תחפש/תבקש ממישהו שרשמתי לו.
אין סיבה ב3 חודשים לא לעלות מ1 לבערך 8-9 חזרות לסטים(בהתחשב בזה שאתה בSS, אחרת היית עולה יותר)
תוכנית מתח טובה :אני עושה במקום פאוורקלין מתח, ואני חלש במתח. משהו כמו 3,1,1 3,2,1 מבחינת חזרות.. סך הכל 6..
חשבתי על לעשות שלילי(לקפוץ ממדרגה ולתת דגש על החלק של הירידה). אם יש רעיונות אחרות/הצעות לעשות משהו כזה או אחר אשמח לשמוע.
התכנית טובה, אבל לא בשבילי.. אין לי אפשרות כל יום לצאת ולעשות מתח ואין לי מתח בבית או באיזור(הכי קרוב זה חצי שעה הלוך חזור/ לנסוע לחדר כושר כל יום כמה פעמים) וכל זה לא מתאים לי כל כך..תוכנית מתח טובה :
http://www.t-nation.com/workouts/chin-up-project
תראה, אני חסידה של מתח. אימון גב שלי נפתח תמיד במתח עם משקל. זה תרגיל מורכב וביחד עם מקבילים סוגר לך את החלק העליון.התכנית טובה, אבל לא בשבילי.. אין לי אפשרות כל יום לצאת ולעשות מתח ואין לי מתח בבית או באיזור(הכי קרוב זה חצי שעה הלוך חזור/ לנסוע לחדר כושר כל יום כמה פעמים) וכל זה לא מתאים לי כל כך..