הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתח בSS

Or_chen

משתמש פעיל
379
78
נק' מוניטין:
305
379
78
Private gym
אני עושה במקום פאוורקלין מתח, ואני חלש במתח. משהו כמו 3,1,1 3,2,1 מבחינת חזרות.. סך הכל 6..
חשבתי על לעשות שלילי(לקפוץ ממדרגה ולתת דגש על החלק של הירידה). אם יש רעיונות אחרות/הצעות לעשות משהו כזה או אחר אשמח לשמוע.

גם אני התחלתי ככה תעשה מתח פעמיים שבוע ודליפט רק פעם אחת בשלישי.
תעשה בסופנציה .
תעשה שתי סטים נגיד 1,1 ואז סט של מקסימום נגיד יצא לך 4 אז בשתי סטים הבאים תכוון ל-3 ככה.
וזה עזר לי מאוד

רשמתי תכניות ל6 ילדים פה אולי למי שמתחיל מ0 חזרות מתח, פשוט תחפש/תבקש ממישהו שרשמתי לו.
אין סיבה ב3 חודשים לא לעלות מ1 לבערך 8-9 חזרות לסטים(בהתחשב בזה שאתה בSS, אחרת היית עולה יותר)

• פותח/ת השרשור
רשמתי תכניות ל6 ילדים פה אולי למי שמתחיל מ0 חזרות מתח, פשוט תחפש/תבקש ממישהו שרשמתי לו.
אין סיבה ב3 חודשים לא לעלות מ1 לבערך 8-9 חזרות לסטים(בהתחשב בזה שאתה בSS, אחרת היית עולה יותר)
חיפשתי בהודעות שלך(אני מניח שזה לפחות האחרונות 180+-) ולא מצאתי .. אם אתה זוכר למי או משהו אשמ אם תגיד

אני עושה במקום פאוורקלין מתח, ואני חלש במתח. משהו כמו 3,1,1 3,2,1 מבחינת חזרות.. סך הכל 6..
חשבתי על לעשות שלילי(לקפוץ ממדרגה ולתת דגש על החלק של הירידה). אם יש רעיונות אחרות/הצעות לעשות משהו כזה או אחר אשמח לשמוע.
תוכנית מתח טובה :
http://www.t-nation.com/workouts/chin-up-project

• פותח/ת השרשור
התכנית טובה, אבל לא בשבילי.. אין לי אפשרות כל יום לצאת ולעשות מתח ואין לי מתח בבית או באיזור(הכי קרוב זה חצי שעה הלוך חזור/ לנסוע לחדר כושר כל יום כמה פעמים) וכל זה לא מתאים לי כל כך..
תראה, אני חסידה של מתח. אימון גב שלי נפתח תמיד במתח עם משקל. זה תרגיל מורכב וביחד עם מקבילים סוגר לך את החלק העליון.
העובדה שאתה לא עולה מעל 3 עליות מתח אומרת שאתה כבד מדי ביחס למסת השריר (במילים אחרות שמן) או שאתה מאוד לא מאומן ו/או חלש. כך או כך שיפור בעליות המתח יעיף אותך ואני לא אגזים אם אומר שהייתי מתמקד בזה.
בניגוד לחלקים אחרים, כאן אין תחליף (לעשות משיכות במכונה כנראה לא עובד, עובדה, זה לא משפר את עליות המתח).

בכלל, תנועות של משיכה עדיפות על תנועות של חתירה (טווח תנועה גדול יותר), ככה שאם כל היתרונות האחרים של חתירה בSS, הייתי מעדיף מתח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית