הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחיל Starting Strength

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
החלטתי שלמרות שרוב המאמנים מתנגדים, חלקם אמנם נרגעים אחרי שאני אומר להם שמארק ריפטו נתן אישור חח, אני החלטתי לעשות Starting Strength.
קצת רקע עלי.
בן 14.5
גובה מכובד מאוד, אני מעדיף שלא להגיד, אין טעם.
משקל 80.
אחוז שומן מוערך, 12-13%, אולי קצת פחות.

התחלתי היום את התוכנית, לקח מלא זמן עד שפינו את המכשירים.
הסקוואט הלך חלק, כולה 30 קילו, בסמית' הייתי עושה 85, וקרוב ל90.
מה שכן הציק לי קצת בכתף שמאל, עדיין קצת מציק, כנראה המיקום של המוט היה לא ממש טוב, טוב הגיוני אני לוקח אותו מהמקום של החזה עליון.

הדדליפט היה בעייתי, עשיתי שוב רק עם המוט, זיינו לי את השכל המדריכים, אימון הבא שלי אני תופס את המדריך היחיד שעוסק בפוורליפטינג, שגם הכי סבבה שם, ואומר לו שיעבוד איתי על התנועות המורכבות, ויבדוק שאני עושה נכון, (אולי אפילו שיעשה 2-3 אימונים אישיים רק כדי ללמוד טכניקה כמו שצריך).

בנצ' הורדתי ל40 קילו, בערך 70% ממה שהייתי עושה פעם, 5 חזרות, 3 סטים, היה קל וטוב.
זה היה אימון A.

יום שלישי אימון B.

יאללה בהצלחה לי, תנו קצת בתגובות.​

בהצלחה, אני גם עושה את התוכנית ואני בגיל שלך (יש לי גם לוג) 😃
אני מציע לך לצלם את עצמך ואם אתה רוצה לפרסם פה כדי לבדוק את הטכניקה.
למה אתה לא כותב מה הגובה שלך? זה סוד חח?

• פותח/ת השרשור
סתם, לא רוצה שיתפסו ממני מתלהב אנערף.
אהה עזוב, לצלם את עצמי עכשיו יביא עצבים, אני עוד צריך לעבוד על הטכניקה בדדליפט או שאני לא יוכל לעלות שם במשקל, מרגיז.

• פותח/ת השרשור
תודה, אני ממש מקווה שיום שלישי וחמישי המאמן של הפוורליפטינג יהיה במכון שלי, אחרת המשקלים שלי בבנט אובר ובדדליפט ישארו אותו דבר..

• פותח/ת השרשור
אימון שני:
באתי אחרי שינה ולא אכלתי הרבה, אז כמעט התעלפתי בסוף חח.
סקוואט, 37.5, 3 סטים, 5 חזרות, שוב עדיין משקל נמוך, אז אין שום בעיות.
מיליטרי פרס, 22.5, העלתי קצת, גם לא היה ממש קשה, 3 סטים 5 חזרות.

בבנט אובר, כרגיל הבעיה עם התרגיל, בנוסף לבעיה עם הדדליפט, משהו שם בעייתי, עשיתי סט חימום (בכל התרגילים עשיתי סט חימום עם מוט ריק-20 קילו), ואז 2 סטים עם 30 קילו, שוב, היה קל, אבל פשוט ממש לא נוח והטכניקה לא הייתה משהו.

מה שכן אחת המאמנות מכירה מישהו ממכון יחסית קרוב, שמתעסק בפוורליפטינג, היא תדבר איתו ותסדר לי איתו איזה 2 שיעורים, אני ילמד טכניקה, ואז נרוץ במשקלים.

מה שכן יש לי עדיין כאב מציק בברכיים, מוזר מאוד, ולא נראה לי שזה מהסקוואט, אולי היציבה הדפוקה בדדליפט ובבנט אובר ראוס.

• פותח/ת השרשור
אימון שלישי:

סקוואט- 45 קילו, 5 חזרות 3 סטים- בסט השלישי החלפתי לhigh bar כי המאמן הציע לי, והוא דווקא אחד שמבין בפוורליפטינג הנפות וזה, ניסיתי וזה הציק לי בגב תחתון, דיברתי איתו והסכמתי שמה שיתאים לי זה פשוט הlow bar.

בנצ' פרס- 45 קילו- 5 חזרות 3 סטים, בגלל שהתאמנתי בלילה כל האימון הזה היה עם משקלים יחסית נמוכים אבל קצת קשה, מוזר כי זה עדיין 20 קילו פחות מהשיא שלי, כנראה כי אני מקפיד על טווח תנועה מלא ומדויק, וגם שיניתי טיפה את הטכניקה בנוסף לטווח תנועה המלא יותר.

דדליפט-30 קילו, היה 2 אימונים, אחד לפני ההתחלה של Starting Strength, ואחד אחרי, שעשיתי עם מוט ריק, כי לא הייתי בטוח לגבי הטכניקה, בדקו לי את הטכניקה, היה קל, אבל אחרי זה, כלומר עכשיו קצת מציק לי הגב תחתון, כנראה בגלל הסקוואט והדדליפט, אחרי הכל העלתי בסקוואט 7.5, עשיתי High bar בסט האחרון, ובדדליפט העלתי 10 קילו.

בעיקרון העלתי בסקוואט 7.5 קילו, בבנצ' 5 קילו, ובדדליפט 10 קילו, היה סבבה בסך הכל, למרות שהייתי עייף חח.

יאללה תנו בתגובות כבר, אני פה עושה לוג לעצמי בלבד? חח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית