החלטתי שלמרות שרוב המאמנים מתנגדים, חלקם אמנם נרגעים אחרי שאני אומר להם שמארק ריפטו נתן אישור חח, אני החלטתי לעשות Starting Strength.
קצת רקע עלי.
בן 14.5
גובה מכובד מאוד, אני מעדיף שלא להגיד, אין טעם.
משקל 80.
אחוז שומן מוערך, 12-13%, אולי קצת פחות.
התחלתי היום את התוכנית, לקח מלא זמן עד שפינו את המכשירים.
הסקוואט הלך חלק, כולה 30 קילו, בסמית' הייתי עושה 85, וקרוב ל90.
מה שכן הציק לי קצת בכתף שמאל, עדיין קצת מציק, כנראה המיקום של המוט היה לא ממש טוב, טוב הגיוני אני לוקח אותו מהמקום של החזה עליון.
הדדליפט היה בעייתי, עשיתי שוב רק עם המוט, זיינו לי את השכל המדריכים, אימון הבא שלי אני תופס את המדריך היחיד שעוסק בפוורליפטינג, שגם הכי סבבה שם, ואומר לו שיעבוד איתי על התנועות המורכבות, ויבדוק שאני עושה נכון, (אולי אפילו שיעשה 2-3 אימונים אישיים רק כדי ללמוד טכניקה כמו שצריך).
בנצ' הורדתי ל40 קילו, בערך 70% ממה שהייתי עושה פעם, 5 חזרות, 3 סטים, היה קל וטוב.
זה היה אימון A.
יום שלישי אימון B.
יאללה בהצלחה לי, תנו קצת בתגובות.
קצת רקע עלי.
בן 14.5
גובה מכובד מאוד, אני מעדיף שלא להגיד, אין טעם.
משקל 80.
אחוז שומן מוערך, 12-13%, אולי קצת פחות.
התחלתי היום את התוכנית, לקח מלא זמן עד שפינו את המכשירים.
הסקוואט הלך חלק, כולה 30 קילו, בסמית' הייתי עושה 85, וקרוב ל90.
מה שכן הציק לי קצת בכתף שמאל, עדיין קצת מציק, כנראה המיקום של המוט היה לא ממש טוב, טוב הגיוני אני לוקח אותו מהמקום של החזה עליון.
הדדליפט היה בעייתי, עשיתי שוב רק עם המוט, זיינו לי את השכל המדריכים, אימון הבא שלי אני תופס את המדריך היחיד שעוסק בפוורליפטינג, שגם הכי סבבה שם, ואומר לו שיעבוד איתי על התנועות המורכבות, ויבדוק שאני עושה נכון, (אולי אפילו שיעשה 2-3 אימונים אישיים רק כדי ללמוד טכניקה כמו שצריך).
בנצ' הורדתי ל40 קילו, בערך 70% ממה שהייתי עושה פעם, 5 חזרות, 3 סטים, היה קל וטוב.
זה היה אימון A.
יום שלישי אימון B.
יאללה בהצלחה לי, תנו קצת בתגובות.