הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS ב20 א''ש

Great Shaped

משתמש מתחיל
218
66
נק' מוניטין:
350
218
66
גרייט שייפ רחובות
אם אני ב20 א''ש, זו טעות לעשות SS? מצד אחד אני נורא בהתחלה, מצד שני
למעשה, מי שעובר 20% שומן פוגע לעצמו ביכולת להשיג strength gains כי הוא נהיה אנדרוגני.
אז עדיף לי לחטב או להמשיך בSS?

ככה אני נראה בערך, (זו תמונה ישנה קצת):
https://docs.google.com/file/d/0B6ohcxA0GqI-Rlh3WUhhbThWWlk/edit?usp=sharing

אם אני לא טועה באחוזים האלה אפשר להמשיך להתקדם בלי לעלות באחוזי שומן, אמרו לי את זה כשרציתי לחטב

תחטב תחטב, עזוב את העניין של כמה שריר אתה תעלה או אם תשמור על ה% שומן,
ויזואלית זה יתסכל אותך.

אני כבר חודש וחצי(בערך) תקוע על 90 קילו למרות הפלוס הקלורי הגבוהה(גם אחרי העלאה נוספת בגלל המשקל גוף החדש)
אני מאמין שאני 20% ולא נראה לי שאני עולה יותר

אבל כל עוד יש לך מספיק ביטחון עצמי נראה לי זה לא ישנה הרבה
לי דווקא כיף להיות שמנמן

אין לך שום סיבה שבעולם לחשוב על "לחטב" כשרק מתחיל החורף.
המצב שלך בכלל לא גרוע לטעמי ואתה יכול לרוץ עם התוכנית לפחות 4-5 חודשים עד פסח, בערך.
אל תתעסק בשטויות, תעלה במשקלי עבודה ותתחזק, ואז לקראת הקיץ תוכל לחטב כשגם יהיה לך מה לחטב.

1) כל אחד שונה מאדם אחר, יש כאלה שמפריע להם להיות שמנים לעומת זאת יש אנשים שלא מפריע להם בכלל.
2) חורף זה זמן טוב להיות שמנים לאכול בלי הפסקה להתחזק ולצבור מסה, פחות מסיבות פחות שמש פחות דאגות.
3) אין שום שאדם יפסיק בזמן התוכנית בגלל האחוז שומן שלו.
4) כל עוד אתה רואה את הזין שך הכל בסדר לפי דעתי.
5)בהצלחה.

לא רוצה לפתוח על זה אשכול, אבל איפה אפשר לבדוק אחוז שומן, אני חא מדבר על להעלות תמונות ולקבל הערכה אלא ממש עם קליפר או פוד, באזור אשקלון..

אין שום סיבה לחטב, אתה נראה טוב ובכללי אין לך טיפת שריר, אז בשביל מה לחטב? תעשה SS רציני ותחטב לקראת הקיץ כשיהיה קצת שריר מתחת.

• פותח/ת השרשור
המטרה שלי היא נטו להגיע במצב אידיאלי לSS. איך אני אראה או אם זה חורף/קיץ ממש לא מעניין אותי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית