הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גמישות

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
יש לי בעיית גמישות בהאמס ובמקרבים. עד כמה היא קריטית? אני בקושי מצליח לשבור מקביל ב-LB.
אני לא ממש הצלחתי למצוא מדריכי מתיחות, וגם כמה ספרים שעברתי עליהם לא עזרו יותר מדי.
אני לא מצליח להבין כמה פעמים לעשות את המתיחה, כמה זמן, באיזו תדירות, כמה מתיחות וכו'.
אשמח אם תוכלו להפנות אותי למאמר/להסביר איך לעבוד על הנושא הזה, כי אני חייב דחוף לשפר את הגמישות...

• פותח/ת השרשור
משום מה לא קיבלתי התראה שהגיבו באשכול 😣

תודה, נראה אחלה של דבר.
ממליץ את הרוטינה הנ"ל:

שמעתי מכמה חיפושים על הסרטון של דפרנקו רק שלא הצלחתי למצוא אותו עד עכשיו. תודה רבה

מכיר את האתר, אני מסתבך שם ולא מבין ממש איך לתפעל אותו. זה פשוט נראה כמו גלריית סרטונים שונים שאני לא יודע מה מהם לראות...

זה מחולק למפרקים . פשוט תבחר מפרק ויש לך מלא סרטונים איך להגמיש ולפתוח טווח תנועה

זה מחולק למפרקים . פשוט תבחר מפרק ויש לך מלא סרטונים איך להגמיש ולפתוח טווח תנועה
נדב איזה תרגילים אתה עושה או ממליץ כדי להגמיש את החלק שאחראי על תפיסה של הקלין? ז״א מפרק כף היד הכתף כל הראק פוזישן..

נדב איזה תרגילים אתה עושה או ממליץ כדי להגמיש את החלק שאחראי על תפיסה של הקלין? ז״א מפרק כף היד הכתף כל הראק פוזישן..

למפרק הכתף אני קודם לוקח מקל מטאטא תופס אותו כמו בסנאץ ומעביר אותו עם מרפקים נעולים קדימה ומאחורי הגוף.

אחרי זה אני עושה את זה:

ולפרק כף היד:

אחרי זה לוקח מוט ועושה קצת תרגילי "כוח" לפרק כף היד אבל ממש בקטנה.

למפרק הכתף אני קודם לוקח מקל מטאטא תופס אותו כמו בסנאץ ומעביר אותו עם מרפקים נעולים קדימה ומאחורי הגוף.

אחרי זה אני עושה את זה:

ולפרק כף היד:

תודה איפה אפשר להשיג גומיה כזו?

לא יודע אצלנו במכון קרוספיט יש וגם בהדר יוסף יש...בעיקרון זה נקרא "רסיסטינס בנד" אם אתה שוקל לקנות

אחרי זה אני עושה את זה:

ולפרק כף היד:

למה ברנדון לילי כזה רזה בסרטון הראשון ?

• פותח/ת השרשור
ממליץ את הרוטינה הנ"ל:

אני ביצעתי את הרוטינה במשך יומיים-שלושה והשיפור עצום!
רק יש שתי מתיחות שאני לא מסתדר איתן ממש- מאונטיין קליימברז והמתיחה האחרונה להיפ פלקסורז, אני פשוט לא מסתדר איתן. יש לך רעיון במה להחליף אותן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית