הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

shum_klum's log המ0ע ל*ד 50 ואחוז שומן תלת ספרתי

איזו יד חח, מה ההיקף ?
יאללה השתחררת בקרוב אצלי 😃

בנץ 1x170
דדליפט 1x242
סקוואט ללא חגורה 4x170

מוניטין, מעניין אם תרד לקטגורית עד 82 , כמה מהמשקל הזה ישמר.

עריכה : אני חייב לתת לשלושה משתמשים מוניטין לפי שאוכל לתת למשתמש זה :/ מצטער

200-250 ש"ח בחודש לא הרגו אף אחד, לא חושב שזה צריך להיות שיקול, במיוחד עכשיו שאתה אזרח ויהיה לך טיפה כסף.

200-250 ש"ח בחודש לא הרגו אף אחד, לא חושב שזה צריך להיות שיקול, במיוחד עכשיו שאתה אזרח ויהיה לך טיפה כסף.

נכון, אבל דווקא בגלל שאני אזרח אני בונה על זה שאוכל להשיג חדר כושר נורמאלי לעבוד בו ולהתאמן בו.

אפשר לשאול למה אתה עושה אליפטי?

לשמור על כושר גופני מינימלי, לא להיות שמן בטטה.

10.10.14 יום שישי

בנץ' 7X4X140, 1X3X140 ספסל נוראי (מתכוונן), מוט חלק ולא יציב, פלטות של 20 קילו לא זהות (חלק 20.7 חלק 20.4 וחלק 20.1), היה נוראי, מאוד לא יציב אבל זה מה יש כרגע, עם ציוד נורמלי הייתי תופר בלי בעיה.

סקוואט ללא 3X175 פחד אלוהים, הוצאה מסטנדים נפרדים ולא יציבים, בלי מוטות ביטחון ועם רצפה שלא בולמת זעזועים במקרה של כשל. השוותי את השיא שלי לפני הפציעה אך הפעם ללא חגורה ועם 7 קילו יותר משקל גוף, יש לתל"ה.

דדליפט 5X200 לא קשה בכלל אבל קרה לי משהו מוזר, כמו שבוע שעבר, אחרי החזרה השניה הרגשתי כזה כאב וגוש בגרון/הצרות של הקנה, מה שלא אפשר לי לקחת אויר כמו שצריך, נאלצתי לסגור את ה3 חזרות בלי לקחת נשימה עמוקה ולכווץ בצורה מאקסימלית.

תירוצים זה למוצצים (ד. יוסף)

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית