הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

בשנה הראשונה שעשיתי מנוי בטכניון (לפני שהייתי נשוי) הם ויתרו לי על החברות בארגון בוגרי הטכניון והייתי צריך לשלם רק 1200 ש"ח, היום הם יותר מקפידים וגם בוגרים צריכים לשלם את התוספת הזו.

אני כרגע על תקן בן זוג של סטודנטית לתואר ראשון, מה שאומר שאני משלם רק 600 ש"ח עבור המנוי+לוקר.
הבנתי, טוב עדיין יותר זול מהגראנד והומספלייס FAMILY בכביש דורי, וגם הרבה יותר טוב, רק שיביאו את הראק/כלוב השני.

סמולוב ג'וניור #3:

כשהגעתי לחד"כ הספה הרגילה שלי היתה תפוסה ע"י שני אנשים שעשו 20 סטים לחזה כל אחד (עליון/רגיל/שלילי) אז נאלצתי להתפשר על הספה המעאפנה שמתרוממת עם הלג דרייב (כמו שסיפרתי ליבגני פעם אחת היא אפילו עברה לשיפוע שלילי באמצע 3RM, מאז התחלתי לשים פלטת ברזל של 10 ק"ג בחלק התחתון של הספה).

אחד משני החבר'ה שעשו 20 סטים בא אלי (לא ממש מכיר אותו) ושאל אותי מה דעתי על שיפוע שלילי בעקבות דיון סוער שהיה לו עם הבחור השני בערבית, אמרתי לו את דעתי בנושא ואז לשמחתי הם סיימו ויכולתי להשתלט על הספה הטובה לפני סט העבודה הראשון (די בזבזתי את הזמן עד אז).

לא קשור #2 - מישהו שלא ראה אותי הרבה זמן (אמיר הספרינטר) אמר שאני נראה מפחיד, לא ממש המראה שאני מכוון אליו אבל אני אקח את זה כמחמאה 😃

אחרי כל בלבולי השכל שלי הנה האימון -
סינגל עצים עם 93% - ביקשתי מיבגני לשמור כי הרגשתי חלש בחימום, בסופו של דבר לא היה יותר מדי כבד.

8X4 עם 80% - לא היה קל בכלל לקראת הסוף, בשלושת הסטים האחרונים תמרה שמרה עלי - חשבתי לזייף כשל סתם בשביל לראות מה היא תעשה 😆

דדליפט - סינגלים עם 73%, 81%, לאחר מכן שלושה סינגלים עם 92.5% - טוב, האחרון היה לי ממש ממש קשה, יותר קשה מה-1RM שעשיתי שבוע שעבר. בין לבין היה מופע מעניין כשאלכס וסיימון הרימו את המוט של הדדליפט ביחד - והנה אני חשבתי שראיתי כבר הכל בחד"כ שלנו 😃

סוף אימון - חמש דקות יד קדמית מול המראה בשביל לאזן את הפאמפ בחזה/יד אחורית.

רק כדי שידעו שאני קיים
בנץ 72.5 3X8
דאמבלים 22 3X8
מתח 3X6
יד קדמית בהנחיית דודי 5X10
יד אחורית

***חם מהתנור ובלעדי***
לתל"ה יד קדמית של נציגות נכבדת מצוות הכוח של הטכניון!
אני זוכר ש @Alikk1998 הראה התעניינות מיוחדת ב incin אז אני מתייג שתראה שהוא לא משקר בקשר לזהותו.

קבצים מצורפים

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    KB 55.9 · צפיות: 130
***חם מהתנור ובלעדי***
לתל"ה יד קדמית של נציגות נכבדת מצוות הכוח של הטכניון!
אני זוכר ש @Alikk1998 הראה התעניינות מיוחדת ב incin אז אני מתייג שתראה שהוא לא משקר בקשר לזהותו.
האם אינסין יד 50 ?

מצטער, פה נגמרה עבודת המודיעין שלי בהתנדבות, מעכשיו זה בתשלום.
אני מקבל סקופים של חלבון, בלוקים של מגנזיום ונקודות מוניטין.
בתמורה לתמונה מחוץ למטריקס אני אתן לך כוכב ארד

אתה מבלה הרבה זמן באינטרנט ויש שמועות שאתה לא קיים במרחב הפיזי.

המציאו את הקאפצ'ה במיוחד בשבילי, אני לא מצליח לעבור את מבחן טיורינג.

היום בדיוק אמרתי לאחד המאמנים אצלנו שאני בכלל לא מתאמן וסתם בא לחד"כ לדבר, אף אחד לא באמת רואה אותי מרים משהו.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית