עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סקרנתם אותי, מי לכלך על incin ואיך זה בכלל אפשרי? 😱
עזוב אחי אתה לא מממש את הפוטנציאל... חבל...אחרי הסט של אלון אני המשכתי לסט העבודה שלי בדדליפט ואז הלכתי ללוקר להתקשר לאישתי בשביל שתאסוף אותי. בחמש דקות שהייתי בחוץ איזה בחור מבוגר ניגש לאלון והתחיל לומר לו שאני לא יודע על מה אני מדבר, שאל את אלון כמה דדליפט עשיתי הרגע (יום עצימות) וכשהוא אמר לו הוא התחיל לומר שבמשקל שלי אני צריך להרים לפחות 300 ק"ג דדליפט (עזוב שאין לו מושג כמה אני שוקל אבל בסדר).
האינטרקציה היחידה שהיתה לי עם הבנאדם (נראה כמו בחור של דיבול בלי פיסיטי אגב) היתה לפני חודשיים בערך שהוא רצה להיכנס איתי בבנץ' (שוב פעם יום עצימות) וכשסיימתי הוא אמר לי "עם הגנטיקה שלך אתה צריך להרים הרבה יותר" (?!)
אמרתי לו "וואלה, טוב - תן לי עוד קצת זמן ואני ארים" ולזה הוא ענה "אתה צריך לדעת להתאמן בשביל זה".
לזה הגבתי בחיוך עם "טוב, אני יודע טוב מאוד מה אני עושה פה" ואז הלכתי.
עכשיו, מילא תאמר הבנאדם לוחץ 180 בנץ', אבל ההבדל בבנץ' באותו יום היה יותר מ-20 ק"ג לטובתי (ואני לא ממש בנצ'ר מוכשר).
גם המשפט שלו באותו יום מאוד עצבן אותי כי אנשים חושבים שפשוט יום אחד הגעתי לחדר כושר והתחלתי להרביץ משקלים, הם לא ראו אותי בהתחלה כשנכשלתי עם 70 ק"ג בנץ' ו90 ק"ג דדליפט נפלו לי מהידיים.
עזוב אחי אתה לא מממש את הפוטנציאל... חבל...
לשמוע דבר כזה ממדריך כושר זה בערך כמו לשמוע מטבעוני למה זה בריא יותר להיות טבעוני או משמאלני קיצוני למה ברגע שנחזיר את כל השטחים יהיה שלום... פשוט תופס תראש ואומר - מאיפה להתחיל....אתה מזכיר לי שאחד מהמדריכים בחד"כ (שידוע לשמצה בתוכניות המאולתרות שהוא נותן למתאמנים שלו) אמר לי יותר מפעם אחת שממש גדלתי מ"תוכניות הכוח שלי", אבל שהייתי גדל הרבה יותר אם הייתי הולך בדרך שלו. 😃
אחרי הסט של אלון אני המשכתי לסט העבודה שלי בדדליפט ואז הלכתי ללוקר להתקשר לאישתי בשביל שתאסוף אותי. בחמש דקות שהייתי בחוץ איזה בחור מבוגר ניגש לאלון והתחיל לומר לו שאני לא יודע על מה אני מדבר, שאל את אלון כמה דדליפט עשיתי הרגע (יום עצימות) וכשהוא אמר לו הוא התחיל לומר שבמשקל שלי אני צריך להרים לפחות 300 ק"ג דדליפט (עזוב שאין לו מושג כמה אני שוקל אבל בסדר).
האינטרקציה היחידה שהיתה לי עם הבנאדם (נראה כמו בחור של דיבול בלי פיסיטי אגב) היתה לפני חודשיים בערך שהוא רצה להיכנס איתי בבנץ' (שוב פעם יום עצימות) וכשסיימתי הוא אמר לי "עם הגנטיקה שלך אתה צריך להרים הרבה יותר" (?!)
אמרתי לו "וואלה, טוב - תן לי עוד קצת זמן ואני ארים" ולזה הוא ענה "אתה צריך לדעת להתאמן בשביל זה".
לזה הגבתי בחיוך עם "טוב, אני יודע טוב מאוד מה אני עושה פה" ואז הלכתי.
עכשיו, מילא תאמר הבנאדם לוחץ 180 בנץ', אבל ההבדל בבנץ' באותו יום היה יותר מ-20 ק"ג לטובתי (ואני לא ממש בנצ'ר מוכשר).
גם המשפט שלו באותו יום מאוד עצבן אותי כי אנשים חושבים שפשוט יום אחד הגעתי לחדר כושר והתחלתי להרביץ משקלים, הם לא ראו אותי בהתחלה כשנכשלתי עם 70 ק"ג בנץ' ו90 ק"ג דדליפט נפלו לי מהידיים.
נשמע מעצבן מאוד, שונא אנשים כאלה, והכי הזוי זה שהוא בחר להיטפל דווקא לבנאדם אולי הכי נחמד ומסביר פנים בכל החדר כושר:wallbash:
מעניין אותי מי זה ההזוי הזה...
אני גם כל הזמן מופתע מעזות המצח של אנשים אחרים, הוא לא רצה לומר לי בפנים מה הוא חושב אז הוא הלך לאלון ואמר לו שאני לא יודע כלום ושהמשקל שאני מרים הוא כלום לעומת מה שאני "אמור" להרים (למה לא, תזלזל בי עוד קצת) 🤬
עכשיו אני סקרן. כמה אתה מרים? מוותר לך על החובות לראק אפילו.
יש לי תחושה שהאיש המדובר זה ההוא שמסתכל ברקע על אלון עושה דדליפט..
יצא לי לדבר איתו פעם כשעשיתי דדליפט וגם הוא עשה. הוא ניסה להסביר לי שלא טוב להתחיל כל חזרה ממנוחה, שעדיף או לא לגעת ברצפה או לעשות t&g. דווקא אז הוא עשה את זה בצורה מאוד נחמדה וגם הקשיב וכמעט השתכנע כשאמרתי למה לדעתי הוא טועה. אבל שמעתי קצת בכמה מקרים שהוא דיבר עם אנשים וכשקראתי כאן ישר חשבתי עליו משום מה עוד לפני שראתי את הסרטון🤯
איך ידעת?
היום פעם ראשונה ששמעתי מוזיקה בסקוואט, לאט לאט נעלה את הקצב 🙄 אגב מתי נראה אותך פעם הבאה? נעלמת להרבה זמן כבר..אם תתחיל לשמוע מוזיקה יותר עצבנית הסקוואט שלך ישר יעלה ב 10 קילו לפחות 😉
תודה, גם אתה מתקדם מעולה ויש לך פרס משקל גוף:161bd:מסכים עם yujinius לגמרי. חוץ מזה כל הכבוד, מתקדם יפה!
הייתי בשני רביעי שישי בזמן האחרון. היום עשיתי מנוי במכון במעלות (בנוסף לשני המנויים לחדרי כושר שכבר יש לי 😁), אז כנראה אני הולך להתאמן שם רוב הזמן, אחלה מקום. אבל אני אצלם בשבילך סרטונים של הרגעים החשובים 😉מתי נראה אותך פעם הבאה? נעלמת להרבה זמן כבר..