הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

טקסס-שבוע 9-נפח
82.5 3X6 2X5
באתי במיוחד בצהריים עם חבר כדי שיהיה ספוטר בבנץ והוא היה ממש מעפן, הבנץ הרגיש מאוד כבד וציפית ל6X5 ולא השלמתי.. די מאוכזב, היה קשה מאוד.
סקוואט
125 4X5 1X3
היה בינוני, ממש לא קשה. אחרי הבנץ המאכזב זה לפחות קצת שימח.
מתח 6X5
דאמבלים בנץ 3X7
דדליפט עזר 3X6
מאוד מאוכז מהבנץ שהיה סופר כבד, חוץ מזה הסקוואט והמתח והשאר היה סביר. כשעשיתי סקוואט נעמדו מאחורי איזה 5 ילדים רוסים שעשו לפניי 70 סקוואט עם חגורה וכל הזמן בהו בי וכשעברתי למתח חשבתי הם הולכים להרביץ לי, הם פשוט נעמדו מרחוק ודיברו עליי משהו. בכל מקרה אימון סביר. בנץ רע-אימון רע.
משקל בוקר-79.1
שיר גיי:

באתי במיוחד בצהריים עם חבר כדי שיהיה ספוטר בבנץ והוא היה ממש מעפן, הבנץ הרגיש מאוד כבד וציפית ל6X5 ולא השלמתי.. די מאוכזב, היה קשה מאוד.

מקווה שלפחות זה לא הגיע לכשל אלא סתם לא היה כוח, לא צריך יותר מדי להתבאס מאימון נפח שלא הולך מי-יודע-מה טוב, אימון העצימות הוא היחיד שקובע.

אני אולי אלך היום אם תהיה לי אנרגיה, חזרתי מהחתונה בערך ב1:30 ולא ישנתי כל כך טוב.
בכל מקרה מחר אני אהיה כרגיל 😃

מקווה שלפחות זה לא הגיע לכשל אלא סתם לא היה כוח, לא צריך יותר מדי להתבאס מאימון נפח שלא הולך מי-יודע-מה טוב, אימון העצימות הוא היחיד שקובע.

אני אולי אלך היום אם תהיה לי אנרגיה, חזרתי מהחתונה בערך ב1:30 ולא ישנתי כל כך טוב.
בכל מקרה מחר אני אהיה כרגיל 😃
אינסין אם אני גם אתחיל לשים שירים גייז אתה תגיב לי בלוג ?

טקסס-שבוע 9-התאוששות
סקוואט
97.5 2X5
פרס
62.5X4 60X5 65X1 מעאפן
צין אפס 3X8
שטויות כתפיים+יד קדמית
הליכה הביתה 20 דק'

זה לא מונע ממך להוריד מוזיקה טובה לאימונים ולשים באוזניות. חבל, אתה לא יודע כמה זה מוסיף לך למוט... 😉

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית