עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טקסס-שבוע 9-התאוששות
סקוואט
97.5 2X5
פרס
62.5X4 60X5 65X1 מעאפן
צין אפס 3X8
שטויות כתפיים+יד קדמית
הליכה הביתה 20 דק'
טוב לשיר הזה לא מספיק שיר מטאל אחד לאזן אותו
זה כבר יותר מדי איזון.. יש לאזן מעט חזרה
כן, הטכניון פתוח כל השנה(חוץ מזה שאין אוטובוסים והגעתי למכון במונית אין תלונות) 😃 ואתה כולה 2.5 ק"ג מתחתיי, אין לך מה לקנא 😵💫🥊מקנא בדדליפט ;)
כיף לך שיכולת להתאמן היום.
לא בדיוק 2.5 קילו...כן, הטכניון פתוח כל השנה(חוץ מזה שאין אוטובוסים והגעתי למכון במונית אין תלונות) 😃 ואתה כולה 2.5 ק"ג מתחתיי, אין לך מה לקנא 😵💫🥊
תשמע את השירים שאני שם ונשתווה במשקלים ✌️לא בדיוק 2.5 קילו...
לא יפה לשים רגל להתקדמות של אנשים 😡תשמע את השירים שאני שם ונשתווה במשקלים ✌️
לא שמתי רגל, התכוונתי שהשירים שלי מביאים 5 ק"ג למוט, ככה שטכנית יש לי פחות משקל 😃לא יפה לשים רגל להתקדמות של אנשים 😡
פחחח בדיחת היום, בנץ חזק, הבנץ שלי זה בושה(חוץ מזה שאני שוקל +5 ק"ג מעלייך).איך הבנצ' שלך כל כך חזק ? אתה שוקל כמוני זה לא פייר !!!!
יופי אתה לוחץ כמעט 100, אני נפסל עם 87.5לא שמתי רגל, התכוונתי שהשירים שלי מביאים 5 ק"ג למוט, ככה שטכנית יש לי פחות משקל 😃
פחחח בדיחת היום, בנץ חזק, הבנץ שלי זה בושה(חוץ מזה שאני שוקל +5 ק"ג מעלייך).
תפמפם חזה כמו בילדר ואתה עוד תעקוף אותי(די נתקעתי), בנץ זה נטו נפח.יופי אתה לוחץ כמעט 100, אני נפסל עם 87.5
עכשיו התחלתי לעשות את זה, נהיה לי כבד עם 60 קילו.תפמפם חזה כמו בילדר ואתה עוד תעקוף אותי(די נתקעתי), בנץ זה נטו נפח.
גם לי היום הנפח כבד משום מה אבל העצימות זז איכשהו. תעשה גם במתכונת טקסס.עכשיו התחלתי לעשות את זה, נהיה לי כבד עם 60 קילו.