הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Everything is Bigger in Texas II

אני קצת חולה, בכל זאת לא הפסדתי את האימון היום ואפילו עשיתי משהו שלא חשבתי שאצליח 🕴

אני אפרט מחר על כל אימוני העצימות שהיו מהפעם האחרונה שהספמתי את הלוג של אלון 😃

עדכון עצימות קורטה:

4/12 יום חמישי אימון עצימות מס' 2
בנץ' 5X4 60%
סקוואט 3X3 60%
דדליפט 2X1 90%

הדדליפט לא היה יותר מדי קשה, אין לי יותר מדי מה להוסיף כי אני כבר לא זוכר 😃

7/12 יום ראשון אימון עצימות מס' 3
בנץ' 5X4 60%
סקוואט 2X1 90%
דדליפט 3X3 60%

בחזרה הראשונה בסקוואט נכנסתי עם יותר מדי רייג' (סוף סוף משקל נורמלי בלי שישאלו אותי "מה קרה שנחלשת?" "הרמת פעם יותר, לא?" ועוד הערות בסגנון), כתוצאה מהרייג' המוט לא היה ממוקם כמו שאני אוהב והיתה חזרה יחסית קשה.
בחזרה השניה כבר העברתי להיי פייב מבריטני ספירס אז נכנסתי יותר רגוע ובהתאם לכך המשקל עלה בלי שום גריינד.

9/12 יום שלישי אימון עצימות מס' 4
בנץ' 2X1 95%
סקוואט 3X3 60%
דדליפט 3X3 60%

מאוד קרוב ל-1RM שלי, הרגיש כבד.. אני ממש מקווה שלא יהיו בעיות עם ה-1RM - נחכה ונראה.

11/12 יום חמישי אימון עצימות מס' 5
דדליפט 2X1 95%
בנץ' 5X4 60%
סקוואט 3X3 60%

החזרה הראשונה הפתיעה אותי במהירות, נאמר לי מהצד שזה נראה קל.
מישהו (רמי) שמע כמה אני מתכנן לשבוע הבא ושאל למה אני לא מרים יותר, בהתחלה לא הבנתי למה הוא התכוון ואז הוא הסביר "הרי הרמת את זה כבר בעבר, לא?" והוא היה מאוד מופתע לשמוע מה ה-1RM הנוכחי שלי.

עוד מישהו (בועז) אמר לי שחבר שלו ראה אותי בעבודה אז הוא שאל אותו "נו, אז איך הוא נראה שלא בבגדי כושר?"
הבחור ענה לו שהוא ראה אותי בחדר אוכל מאחורה וכל מה שרואים זה גב ענק ותחת עצום - זה מאוד הצחיק אותי 😃

אחרי האימון המוצלח יחסית חשבתי קצת בסופשבוע והחלטתי בעקבות הדלליפט המהיר שבניגוד לתוכנית הקודמת שלי לעשות 2X1 @95% בסקוואט ביום ראשון אם החזרה הראשונה עולה ואני מרגיש שיש לי עוד - אני אנסה את ה-1RM יעד.
לצערי, ביום ראשון כבר התעוררתי עם כאב גרון..

14/12 יום ראשון אימון עצימות מס' 6
בנץ' 5X4 60%
דדליפט 3X3 61.5%
סקוואט

אז - האימון התחיל עם הסקוואט, מנוזל ועם כאב גרון ניגשתי לראק והתחלתי להתחמם כהרגלי, חזרה ראשונה עם 95% - היה טוב, הופתעתי שלא הייתי צריך להילחם במיוחד כשאני לא מרגיש בשיאי.
אלון אמר שהיה ממש טוב אז חשבתי דקה ואמרתי לעצמי שאני חייב לנסות.. בערך שלוש דקות מנוחה מהחזרה הקודמת.

1X100% 1RM יעד - 10 ק"ג יותר מהשיא הקודם שנקבע ב-23/10 (לפני פחות מחודשיים), הדבר הראשון שחשבתי עליו כשהוצאתי את המוט מהראק היה "הממ, חשבתי שזה ירגיש יותר כבד", ירדתי למטה, באונס - והצלחתי לעלות.
עד עכשיו אני לא מאמין 😃

שבוע הבא ביום ראשון - מוסיף עוד 5 ק"ג ומנסה לשבור את השיא החדש, יהיה מעניין 🤘

והנה שיר דבילי שאחד ממדריכי הספינינג שם מאה פעמים כשאשתי גררה אותי לחדר כושר בזיו ונשאר איתי עד היום:
(אני אוהב שירים שלוקחים אותי אחורה לתקופות שונות בחיים שלי)

אני אוריד אותו לנגן וזה מה שאני אשמע ביום חמישי ב-1RM דדליפט 🚬🤪🚬

משתתף בצערך שכזה דבר נשאר איתך עד עכשיו.
ותפתח לוג ואז לא יהיה "כי אני כבר לא זוכר"

משתתף בצערך שכזה דבר נשאר איתך עד עכשיו.
ותפתח לוג ואז לא יהיה "כי אני כבר לא זוכר"

כן, אשתי אמרה לי הרגע לכבות את זה כי השיר עושה לה כאב ראש.
אני מעדיף להספים את הלוג של אלון, בשביל משקלי העבודה יש לי את האקסל בגוגל דרייב.

אני פוחד לטעות ופתאום אני אהיה כמו ג'ניפר לורנס.
דווקא בדרייב מאוד קל לשתף.
ודווקא אתה צריך לדעת שאם אתה לא רוצה להיות כמו ג'ניפר אז אסור לשים דברים בענן, אין חסינות של 100%.

אתה רוצה לפרוץ לגוגל ?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית