עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש דברים יותר קלים בהרבה, כדוגמאת לפרוץ לו למחשב ולקחת משם את הסיסמא וכו'...אתה רוצה לפרוץ לגוגל ?
Texas-week 4-prs
פייס פולז
שבוע 5-נפח
סקוואט
142.5 4X5ּּ+1X3
בנץ
82.5 5X5
מתח+10 5X5
מקבילים 3X12
פייס פולס 4X12
הטכניקה שלי לא מספיק טובה:saliva:לא סיכמנו שאתה עובר ל face sitting ? אומרים שזה כזה תרגיל טוב שאפילו ב UK אסרו לעשות אותו 😃
לא עברתי ישר מSS לטקסס, באמצע עשיתי שטויות.. סיימתי SS עם 115 סקוואט ודדליפט ו65 בנץ אני חושב.. לא התחברתי כל כך לSS.תגיד אתה זוכר באיזה משקלים עברתה מ SS ל טקסס
זה כי לא התאמנת עם @incin שנותן השראהלא עברתי ישר מSS לטקסס, באמצע עשיתי שטויות.. סיימתי SS עם 115 סקוואט ודדליפט ו65 בנץ אני חושב.. לא התחברתי כל כך לSS.
קורטה עצימות #8: סקוואט
אחרי ששבוע שעבר הצלחתי לשבור את ה-1RM שלי ב-10 ק"ג, איך אפשר שלא לנסות לשבור את השיא החדש בעוד 5 ק"ג 😃
היה קר היום אז התחממתי לא מעט זמן, כבר בסט החימום עם 80% הרגשתי שאני ב-bad groove day, אם 80% לא מוקפץ למעלה מה יהיה עם ה-1RM..
טוף, עוד חימום עם 90% - הבאונס הלך לאיבוד, לא יום טוב.
עשיתי עוד סט עם 90% בשביל לנסות למצוא את ההיפ דרייב שלי - היה יותר טוב מהסט הקודם אבל עדיין לא משהו.
למרות כל זאת אמרתי לעצמי בראש "פאק איט", באתי היום לעשות משהו ואני אעשה אותו - כבר נכשלתי מספיק פעמים בראק, מה כבר יכול להיות.
והוא עלה 😃
1RM חדש - 15 ק"ג יותר מהשיא הקודם, ניצלתי את יכולות הגריינדר שלי בשביל לעלות את המשקל למעלה, אני תמיד מופתע מכמה המוט מרגיש קל על הגב כשאני בשיא הרייג', למרות ה-1RM החדש אני קצת מאוכזב מהטכניקה - צריך להפיק לקחים לקראת שבוע הבא שבו אני אנסה, כן כן - לשבור את השיא פרה-קורטה שלי ב-20 ק"ג.
נזכרתי היום באימון בפרסומת של פלאנט פיטנס, I lift things up and put them down, קצת הרגשתי ככה היום אחרי הטכניקה הלא משהו.
בהמשך האימון עשיתי דברים לא ממש מעניינים עם 60% - בנץ' עם מוט מגעיל ודדליפט ממש מהיר, ביום שלישי מנסה לשבור את השיא בבנץ' - קצת חושש אבל מקווה לטוב.
Stay tuned!
בונא בזמן שלא הייתי במכון אני מפספס הרבה דברים מעניינים... אני רואה שהפירות מקורטא מגיעים 🏋️😅🤩
קורטה עצימות #8: סקוואט
אחרי ששבוע שעבר הצלחתי לשבור את ה-1RM שלי ב-10 ק"ג, איך אפשר שלא לנסות לשבור את השיא החדש בעוד 5 ק"ג 😃
היה קר היום אז התחממתי לא מעט זמן, כבר בסט החימום עם 80% הרגשתי שאני ב-bad groove day, אם 80% לא מוקפץ למעלה מה יהיה עם ה-1RM..
טוף, עוד חימום עם 90% - הבאונס הלך לאיבוד, לא יום טוב.
עשיתי עוד סט עם 90% בשביל לנסות למצוא את ההיפ דרייב שלי - היה יותר טוב מהסט הקודם אבל עדיין לא משהו.
למרות כל זאת אמרתי לעצמי בראש "פאק איט", באתי היום לעשות משהו ואני אעשה אותו - כבר נכשלתי מספיק פעמים בראק, מה כבר יכול להיות.
והוא עלה 😃
1RM חדש - 15 ק"ג יותר מהשיא הקודם, ניצלתי את יכולות הגריינדר שלי בשביל לעלות את המשקל למעלה, אני תמיד מופתע מכמה המוט מרגיש קל על הגב כשאני בשיא הרייג', למרות ה-1RM החדש אני קצת מאוכזב מהטכניקה - צריך להפיק לקחים לקראת שבוע הבא שבו אני אנסה, כן כן - לשבור את השיא פרה-קורטה שלי ב-20 ק"ג.
נזכרתי היום באימון בפרסומת של פלאנט פיטנס, I lift things up and put them down, קצת הרגשתי ככה היום אחרי הטכניקה הלא משהו.
בהמשך האימון עשיתי דברים לא ממש מעניינים עם 60% - בנץ' עם מוט מגעיל ודדליפט ממש מהיר, ביום שלישי מנסה לשבור את השיא בבנץ' - קצת חושש אבל מקווה לטוב.
Stay tuned!
אגב בדדליפט שברת כבר את השיא מלפני קורטא?כן, יהיה מעניין השבוע אחרי הדדליפט האכזרי שהיה ביום חמישי האחרון ואחרי שהפסדתי את אימון הבנץ' של שבוע שעבר, אימוני עצימות הם כיף - מרגיש כמו ב-SS עם שיא חדש כל אימון 😃
דבר במספרים 🤬🤬
אגב בדדליפט שברת כבר את השיא מלפני קורטא?
כן, השיא נשבר ב-5 ק"ג, שובר אותו ב-5 ק"ג נוספים ביום חמישי הקרוב.