חחח בהצלחה עם זה, אבל מה יש להתמודד- אני לא מתכוון להפריע בהעלאת הסרטון
אין סרטון, כמו עץ שנפל ביער בלי שאף אחד שמע - זה לא באמת קרה 😃
למרות שאחרי שהצלחתי פעם אחת להרים את זה המחסום הפסיכולוגי הורם ולא אמורה להיות בעיה לשחזר את השיא.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח בהצלחה עם זה, אבל מה יש להתמודד- אני לא מתכוון להפריע בהעלאת הסרטון
סמולוב ג'וניור 1/12
בסוף החלטתי לבזבז קצת את הזמן ולעשות תוכנית קלילה יחסית לבנץ' עד המילואים, פה ושם אעשה סקוואט ודדליפט בשביל לא לגמרי להיות בטטה.
האימון היומי:
בנץ' - סינגל עם 93% בשביל לא לשכוח איך משקל אמיתי מרגיש, לאחר מכן 6X6 עם 70% וקצת.
סקוואט - סינגלים עד 90%, לא הצלחתי לעשות סקוואט עם החור הרגיל שלי כי אכלתי היום די הרבה - אחה"צ היו עוגות מ"שני" למי שמכיר, זה הלך טוב עם הטונה/שלוש ביצים/גרעיני חמניות שאכלתי ליד ועם כמה כוסות חלב לקינוח.
יד קדמית מול המראה עם אלון - שלושה סטים עד שנגמר הכוח.
משקל מכון בסוף האימון: 112.8, כמו ילדה בת שש.
אלון חי? חח טוב לשמוע
אתה הולך לעשות כל אימון של סמולוב סינגל עם משקל אמיתי? גם אני מתכוון להתחיל סמולוב ג'וניור בקרוב ואני גם אוהב לא לשכוח איך מרגיש משקל אמיתי, אבל מצד שני זה יכול לפגוע בהתקדמות כי התוכנית תובענית גם בלי זה. מה אתה אומר?
סבב קורטה של 3 שבועות, תתחיל משבוע 2הסינגל לא היה עד כדי כך קשה, זה אמנם נראה קרוב ל-1RM אבל בבנץ' כל ק"ג משמעותי.
זה הסבב השלישי שלי עם סמולוב ג'וניור וזה מה שהיה חסר לי בשני הסבבים הקודמים, בסופו של דבר אני חושב שהתוכנית לא יותר מדי קשה לעומת תוכניות אחרות - אם בשבוע האחרון אני ארגיש עייף במיוחד אני אפסיק עם הסינגלים.
מה שכן עכשיו הבנתי שטעיתי בתאריך של המילואים ואני יוצא ביום ראשון ה-25/12, מה שמשאיר לי רק 9 אימונים ולא 12 כמו שחשבתי - נראה מה נעשה..
סבב קורטה של 3 שבועות, תתחיל משבוע 2
אלון חי? חח טוב לשמוע
אתה הולך לעשות כל אימון של סמולוב סינגל עם משקל אמיתי? גם אני מתכוון להתחיל סמולוב ג'וניור בקרוב ואני גם אוהב לא לשכוח איך מרגיש משקל אמיתי, אבל מצד שני זה יכול לפגוע בהתקדמות כי התוכנית תובענית גם בלי זה. מה אתה אומר?
באסה שלא באתי ביום חמישי, רציתי לראות את הדדליפט... מזל טוב על ה PR החדש 🚬🤪🚬אימון היום - עצימות #12 - דדליפט
הפעם הגעתי שמח יותר מבדר"כ כי סיימתי משהו בעבודה ואכלתי לא רע בכלל, הרמתי את המשקל שאני עומד לנסות להרים היום מאות פעמים בתוך הראש שלי, אני יודע שאני יכול.
מגיע לחד"כ - אין מוט אולימפי פנוי, ואין אף אחד מאנשי הכוח! שאלתי בחור שבדיוק שם את המגבת שלו על אחד הספסלים של הבנץ' בשיפוע אם איכפת לו שאני אחליף לו את המוט, במקום לענות כמו בנאדם כן או לא (אין לי בעיה עם לא, גם אני הייתי אומר לא) הוא התחיל להפציץ אותי בשאלות למה אני רוצה לקחת את המוט ומה ההבדל בין המוטות ולמה אני רוצה דווקא את המוט הזה וכמה הוא שוקל לעומת אחרים, הסברתי לו אז הוא אמר "טוב, אם הוא כל כך טוב אז אני רוצה לעשות איתו" ואז הוא עשה מה שנדמה היה כמיליון סטים עם 50 ק"ג.
אחרי רבע שעה של ייבוש (לא נורא, לא ממהר) הצלחתי להשיג את אחד ממוטות האלייקו האהובים והתחלתי להתחמם כשעוד מישהו עובד איתי על המשטחים (הבחור שאמר לאלון שהוא צריך לעבוד על פלג גוף עליון) - מרגיש די טוב בחימום, עושה כמה סינגלים עם 77%/85% בשביל להרגיש את התנועה - התפוצצות טובה, סה"כ לא רע בכלל.
אחרי כל סינגל צריך לגלגל את המשקל אחורה בשביל לתת לבחור השני לעבוד - קצת באסה, אבל לא נורא.
סינגל אחרון עם 88.5% - הרגשתי את המשקל, אבל לא כבד. שומע בין השירים שאני מעביר ב-MP3 כל מיני מלמולים מאנשים שאני לא מכיר סביבי על כמה משקל יש על המוט ואיך אני מצליח להרים את זה, מרגיש כמו בקרקס - איפה כל אנשי הכוח שלי..
מעמיס את המשקל - הבחור שעצבן אותי שבוע שעבר (אלכס) נמצא אבל אני לא נותן לו הזדמנות לדבר איתי בכלל - משאיר את האוזניות בין הסטים ומתחיל לפסוע ברחבי החד"כ.
נכנס לסטאפ, וכבר כשאחזתי במוט עם יד שמאל ידעתי מה יקרה 😃
לוקח נשימה, עוצר אותה בפנים - ומתחיל לעשות את מה שאני יודע לעשות - מרגיש את כל המשקל על העקבים...יופי 😃
עובר די מהר את הנקודה הדביקה שלי, וברגע שזה קרה - למשקל לא היה סיכוי מול הגב שלי - סוף סוף, ננעל. 🤘
נאמר לי אחרי הסט משני אנשים שהמוט עלה ממש מהר והאמת היא שהיה יותר קל מה-98% שהיה לפני שבועיים, הטכניקה גם היתה טובה יותר והייתי די מהיר - אין כמו תחושת האושר אחרי PR, עשה לי את הסופשבוע.
אחרי הדדליפט שוב עשיתי נפח בבנץ', הפעם 11 סטים של חמש חזרות עם אותו משקל של שבוע שעבר, למה 11? כי אני יכול 😵💫🥊
סיכום קורטה:
סקוואט - שיפור של 15 ק"ג (5 ק"ג יותר מהמתוכנן)
דדליפט - שיפור של 10 ק"ג (=יעד)
בנץ' - שיפור של 5 ק"ג (=יעד)
מה הלאה? לא ידוע. יש מילואים של שבוע בסוף החודש, קשה לי להתחייב לעוד סבב של קורטה ולאימונים שחורגים משלוש שעות, אולי עוד סבב של סמולוב ג'וניור קליל בשביל לנוח - אחליט בסופ"ש 🤩
באסה שלא באתי ביום חמישי, רציתי לראות את הדדליפט... מזל טוב על ה PR החדש 🚬🤪🚬
אם אתה רוצה לחגוג הלוג שלי תמיד פתוח.תודה, בהחלט סיבה למסיבה! 🤘
עכשיו צריך לחשוב איך אני שובר את השיא הזה בעוד 10 ק"ג..
אם אתה רוצה לחגוג הלוג שלי תמיד פתוח.
איפה אני נעלמתי? איפה אתה? לקח לי שבוע לחדש מנוי עם הסתומה שיושבת במזכירותאיפה נעלמת?
באסה שלא באתי ביום חמישי, רציתי לראות את הדדליפט... מזל טוב על ה PR החדש 🚬🤪🚬
אני לפחות נמצא בפורום כשאני לא במכון, אתה לא מעדכן את הלוג זה אומר שאתה לא כאן ולא שם 😃איפה אני נעלמתי? איפה אתה?
ביום חמישי נתראה 😃יבגני' התגעגתי יתותח
אם מישהו מעוניין נאמר לי שמחר יש רישום באתר של הכנסת לעבודה ביום הבחירות - משלמים 1700 ליום עבודה, שזה ממש לא רע.
אין לי מושג מה הדרישות וגם אין לי לינק, אבל בטח אפשר למצוא את זה אם נוברים קצת באתר שלהם.
1700 ?
כן, אבל זה יום עבודה מאוד ארוך.