עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכל אפשרי אם רק רוצים
אז אין בעצם דרך לשמור על האתלטיות בזמן SS?יש פגיעה בהתאוששות חד משמעית.
אם תאכל הרבה, תישן הרבה, ותעשה שחרור טוב אחרי הספרינטים וגם אחרי הSS אולי תוכל להצליח גם להעלות משקלים תקין תוך כדיי.
המלצה שלי - תתמקד קודם כל בכוח ובמאסה. תשלב ספרינטים ויכולות אירוביות ברגע שתעשה חיטוב.
אל תדאג זה לא ילך לאיבוד במידה ולא תעשה דברים מפגרים(מניסיון).אז אין בעצם דרך לשמור על האתלטיות בזמן SS?
תחליט מה עדיף לך...אז אין בעצם דרך לשמור על האתלטיות בזמן SS?
אפשרי לעשות SS של 2 אימונים כבדים ואימון קל באמצע שבוע
באימון הקל אפשר להכניס ספרינטים או ביום שלאחר האימון האחרון
זה יפגע בהתאוששות, כן תתחזק אבל בלי הספרינטים אתה תוכל להתחזק יותר
השאלה מה אתה מחפש
אם אתה רוצה לשמור על הספרינטים ומוכן להקריב 10-20 קילו על המוט אולי שווה לך כן לשלב
השאלה מה אתה מחפש
אפשרי לעשות SS של 2 אימונים כבדים ואימון קל באמצע שבוע
באימון הקל אפשר להכניס ספרינטים או ביום שלאחר האימון האחרון
זה יפגע בהתאוששות, כן תתחזק אבל בלי הספרינטים אתה תוכל להתחזק יותר
השאלה מה אתה מחפש
אם אתה רוצה לשמור על הספרינטים ומוכן להקריב 10-20 קילו על המוט אולי שווה לך כן לשלב
השאלה מה אתה מחפש
לא קראת כנראה את הספר, כשאתה נתקע בSS אתה ממשיך אותה במתכונת של 2 אימונים כבדים ואימון קל באמצע השבוע
ראשית, לא רק שקראתי, אלא קרטתי את שתי הגרסאות (הנוכחית והקודמת).
כשאתה נתקע ב-SS, אתה משנה תכנית, כמו שכתבת, אבל אז זה כבר לא SS.
אז אף אחד לא עושה SS בארץ ?
(רמז בSS עושים פאוורקלין)
SS זה וריאציה למתחילים של 5X5 של ביל סטאר
the strongest shall survive
ועוד מאמרים של ביל סטאר
לשאלתך: כן. "אף אחד". אם אתה או "אף אחד" לא עושים PC, אל תגיד דאתה עושה SS.
יודע מה, בוא נחליף ת הסקוואט בלחיצת רגליים ונקרט לזה גם SS. מה זה משנה, נו... זה בקטנה. אז אני לא עושה בדיוק סקוואט, אז מה.
זה כמו שתכין פאי רועים עם סאייטן ותמשיך לקרוא לזה פאי רועים.... נו מה זה משנה אם אין בשר שם...
זה כמעט אותו דבר....
והנסיון שלו רלוונטי כי?דורון, מצחיק שאתה לא יודע עם מי אתה מתווכח וכמה נסיון בתור מאמן כוח\אתלטים יש לו.
אבל לא משנה עוד מעט תבין בעצמך.
כשאני לא עושה סינגלים זה עוד יותר גרוע..ליגיטימי יש רק תוכנית אחת שנקראת SS אני מסכים
את אותה תוכנית מקורית לפי הספר בלי הוריאציות האחרות (שהן כבר לא SS ואני מקבל את דעתך) אפשר לעשות אולי חודש חודשיים
וגם אותה לפי הספר אי אפשר לעשות בלי חודש הכנה ללמוד PC במועדון הרמת משקולות ו/או קרוספיט עם מאמן שמבין בOL, אז בעצם צימצמת את SS למתאמן לא מתחיל בכלל (צריך ללמוד את כל התרגילים בדגש פאוורקלין) וגם אתה תתקע מאוד מהר אז הגענו למסקנה
SS תוכנית למתקדם למשך חודש אולי
ככה צמצמת את זה ?