הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הגיע זמן החגורה?

Mathi Tik

משתמש מתחיל
138
9
נק' מוניטין:
25
138
9
שלומות לכולם.

בעבר פרסמתי שאלה בנוגע לתחילת השימוש בחגורה (http://www.lbs.co.il/threads/48076/) בפורום המתחילים. אני מקווה לקבל תשובות נוספות בפורום הזה וגם לאור העובדה שאני קרוב למשקלים של 100 ק"ג בסקוואט ול-55 ק"ג בפרס דבר שגורם לי לתהות אם לא הגיע הזמן לחגורה.

אשמח לשמוע את דעתכם.

קצת נתונים על עצמי -

גובה - 1.88.
משקל - 92 ק"ג.

תודה מראש.

לא מתחילים לשמים חגורה כשמגיעים למשקל מסויים, מתחילים כשאתה מפסיק להתקדם בלעדיה.

החגורה עוזרת לך להרים בהרבה יותר? יש הבדל בין כל החגורות?

לבילדרים זה מומלץ?

ועוד שאלה קטנה אחרונה שמעתי שיש גם רצועות לברכיים שעוזרות לך להרים בהרבה יותר שהם כאילו מקפיצות אותך יש מידע על זה?

החגורה עוזרת לך להרים בהרבה יותר? יש הבדל בין כל החגורות?

לבילדרים זה מומלץ?

ועוד שאלה קטנה אחרונה שמעתי שיש גם רצועות לברכיים שעוזרות לך להרים בהרבה יותר שהם כאילו מקפיצות אותך יש מידע על זה?
היא נותנת הייתי אומר בין 5-10 ק"ג לrm1.
ברור שיש הבדל בין החגורות, חגורות שצרות מקדימה לא עוזרות בכלום, חגורה סבירה הכי זולה זה rdx ומשם יש רק לעלות לחגורות איכותיות יותר.
לבילדר שמתאמן בעצימות גבוה בסקוואט זה יעזור מן הסתם כמו לליפטר.
אם אתה לא מתחרה בליפטניג עם רצועות בירכיים אין למה לשים אותן.

היא נותנת הייתי אומר בין 5-10 ק"ג לrm1.
ברור שיש הבדל בין החגורות, חגורות שצרות מקדימה לא עוזרות בכלום, חגורה סבירה הכי זולה זה rdx ומשם יש רק לעלות לחגורות איכותיות יותר.
לבילדר שמתאמן בעצימות גבוה בסקוואט זה יעזור מן הסתם כמו לליפטר.
אם אתה לא מתחרה בליפטניג עם רצועות בירכיים אין למה לשים אותן.

שמעתי זה כאילו מקפיץ אותך ועוזר לך לעלות במשקל של הסקווט. אני עובד בלי אבל אני מנסה לקראת הסוף לקפוץ וזה עוזר .. אז שמעתי עם רצועה יותר קל

שמעתי זה כאילו מקפיץ אותך ועוזר לך לעלות במשקל של הסקווט. אני עובד בלי אבל אני מנסה לקראת הסוף לקפוץ וזה עוזר .. אז שמעתי עם רצועה יותר קל
שמעתי גם שעם חולצת לחיצה לוחצים יותר אז תשים גם אותה...

"כלל אצבע" אומר שלא כדאי שתחשוב על חגורה לפני שאתה מגיע ל-1.5×משקל גוף בסקוואט.
הסיבה היא שאכן, חגורה מקלה עליך ועוזרת לך לייצר לחץ תוך ביטני. משהו ששרירי הבטן שלך אמורים לעשות..

"כלל אצבע" אומר שלא כדאי שתחשוב על חגורה לפני שאתה מגיע ל-1.5×משקל גוף בסקוואט.
הסיבה היא שאכן, חגורה מקלה עליך ועוזרת לך לייצר לחץ תוך ביטני. משהו ששרירי הבטן שלך אמורים לעשות..
גורמת להתחזקות הבטן, אבל מורידה עבודה מהזוקפי גב?

מה אתה רוצה אני חדש אני לא מבין הזה יקציצה שעושה SS מה מצחיק?
1382887_275904502534753_1418479388_n.jpg

חולצת לחיצה? מזה כמה דברים יש? וגם קריאטין וכל זה..

מה הקשר קריאטין,קיצור הם מסטלבטים עלייך.
למה לך לקנות חגורה אם אתה לא ליפטר,או שיש לך בעיה כולשהי..
אין טעם לקנות חגורה רק בשביל להרים כמה קילוגרמים יותר

אתה בילדר, למה מעניין אותך להרים כבד?

כי אני מרים כמו כוסית

רגע יש לי שאלה אם אני עושה סקוואט אבל מקפיץ כזה את הגוף זה בסדר? כי זה עוזר לי להרים יותר אבל המוט כזה קופץ לי וזה קצת כואב אבל בקטנה

ועוד שאלה מה הדגשים בסקוואט?

כי אני מרים כמו כוסית

רגע יש לי שאלה אם אני עושה סקוואט אבל מקפיץ כזה את הגוף זה בסדר? כי זה עוזר לי להרים יותר אבל המוט כזה קופץ לי וזה קצת כואב אבל בקטנה

ועוד שאלה מה הדגשים בסקוואט?
אל תקפיץ את המוט.
לגביי דגשים בסקוואט יש לך פה עשרות הודעות בפורום של בקשות לביקורות טכניקה וכו'. תחטט קצת בפורום, יש פה יותר ממספיק.
לגביי החגורה- אין איזה כלל..בעיקר לפי התחושה. רצוי לדחות את זה כמה שאפשר יותר.

ממליץ על מה שאסיף אמר - אם אתה מתקדם בלי חגורה, תמשיך. באופן כללי כל עוד אתה מתקדם חבל לשנות משהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית