עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש בפורום "מחקרים" כמה וכמה מחקרים על השפעות של קור. אני לא זוכר בדיוק אילו מחקרים, אבל אני זוכר שהיה ממש לא נעים פיזית לקרוא את העינויים שמתוארים שם (המסקנות, נדמה לי, היו שכן, אם אתה מוכן להקפיא את הביצים שלך כמו פינגווין אנורקטי ומרוט-נוצות, הגוף שלך ישרוף שומן. בראבו!). חיפוש נעים.עד כמה זה באמת משמעותי ?
יש בפורום "מחקרים" כמה וכמה מחקרים על השפעות של קור. אני לא זוכר בדיוק אילו מחקרים, אבל אני זוכר שהיה ממש לא נעים פיזית לקרוא את העינויים שמתוארים שם (המסקנות, נדמה לי, היו שכן, אם אתה מוכן להקפיא את הביצים שלך כמו פינגווין אנורקטי ומרוט-נוצות, הגוף שלך ישרוף שומן. בראבו!). חיפוש נעים.
הנה אחד לדוגמא: http://www.lbs.co.il/threads/46613/ שם יש גם הפניה למאמר המלא (זהירות, PDF) שאין לי חשק לקרוא, אבל אולי לך יש.לא מצאתי,
קראתי מחקר אחד על הנושא והיה כתוב שאם אתה מתאמן בקור, התיאבון שלך נפתח משמעותית ואז בסוף האימון אתה אוכל ארוחה של 800-1000 קלוריות מאשר אימון בחום שמפחית את התיאבון ואז אתה אוכל 200-500 קלוריות.
הבאתי לך תשובה למעלה שאמורה לפתור את השאלה.מעניין, אבל התכוונתי למשהו אחר, אם מצב שאתה קופא מקור מוביל לשריפת קלוריות
הבאתי לך תשובה למעלה שאמורה לפתור את השאלה.
הרי אתה שואל אם אימון בקור שורף יותר קלוריות כי אני מניח שאתה מחפש לשרוף קלוריות.
אז בוא נניח שאתה כן שורף יותר קלוריות באימון במזג אוויר קר, אבל מה ייצא לך מזה אם התיאבון שלך יפתח ואתה תאוכל 1,000 קלוריות בארוחה אחת?
כל פעולה שאתה עושה יכולה להוביל לגרעון קלורי שלילי.לא קראת תתגובה הראשונה של הפוסט,
א' אני לא מתאמן בקור, אם חם לי אבל לא חשוב
ב' אני במסה מנסה לדחוף לגוף כמה שיותר קלוריות מחלבונים ופחמימות, מנסה להיות בגרעון קלורי חיובי כמה שיותר, אבל שאני חוזר בערב ישלי תמיד הליכה ארוכה שבה קר לי מאוד, ובכללי בתקופה הזאת במהלך היום קר לי...זה יכול להוביל לגרעון קלורי שלילי?
כל פעולה שאתה עושה יכולה להוביל לגרעון קלורי שלילי.
גם בנוחה הגוף שורף קלוריות.
כל הליכה שורפת קלוריות לא משנה אם זה בקור או בחום.
פשוט תוודא כשאתה חוזר אז אתה אוכל ארוחה טובה שתכסה על כל הקלוריות ששרפת + אקסטרה קלוריות.
לא משמעותי.כל פעולה, השאלה כמה משמעותי כל דבר ואם אפשר למנוע אם זה מיותר, ובגלל זה אני שואל כמה משמעותי זה שאתה קופא בקור נניח חצי שעה ממוצע ביום
משהו שהגיע אלי היום ואולי יעניין אותך: http://www.medicalnewstoday.com/articles/272258.phpעד כמה זה באמת משמעותי ?
אני אישית מעדיף למות בפעם אחת ולא להרוג את עצמי בעינויים כל בוקר מחדש.מאוד מאוד מומלץ אבל קשה מנטלית בהתחלה
תקרא מה שהוא שלח עכשיו מסתבר שזה כן משמעותילא משמעותי.
היה מחקר שאיתי זיו כתב, אנשים שעשו פעילות גופנית שרפו סה"כ 17-20 קלוריות יותר מאלו שהיו במזג אוויר רגיל.