ייעוץ שריפת קלוריות בקור

• פותח/ת השרשור tonyy
  • פורסם בתאריך

tonyy

משתמש מתחיל
285
17
נק' מוניטין:
40
285
17
ממה שההבנתי כאשר לגוף קר הוא מחמם אותו והדופק עולה, התהליך הזה שורף קלוריות(נשמע הגיוני)

עכשיו אני במסה, ושחוזר בערב תמיד קר לי, נשמע קצת מצחיק, אבל עד כמה זה באמת משמעותי ?

עד כמה זה באמת משמעותי ?
יש בפורום "מחקרים" כמה וכמה מחקרים על השפעות של קור. אני לא זוכר בדיוק אילו מחקרים, אבל אני זוכר שהיה ממש לא נעים פיזית לקרוא את העינויים שמתוארים שם (המסקנות, נדמה לי, היו שכן, אם אתה מוכן להקפיא את הביצים שלך כמו פינגווין אנורקטי ומרוט-נוצות, הגוף שלך ישרוף שומן. בראבו!). חיפוש נעים.

• פותח/ת השרשור
יש בפורום "מחקרים" כמה וכמה מחקרים על השפעות של קור. אני לא זוכר בדיוק אילו מחקרים, אבל אני זוכר שהיה ממש לא נעים פיזית לקרוא את העינויים שמתוארים שם (המסקנות, נדמה לי, היו שכן, אם אתה מוכן להקפיא את הביצים שלך כמו פינגווין אנורקטי ומרוט-נוצות, הגוף שלך ישרוף שומן. בראבו!). חיפוש נעים.

לא מצאתי, והבעיה זה לא ששומן ישרף אלא שהגרעון הקלורי ירד משמעותית (מה שאנחנו לא רוצים במסה)

קראתי מחקר אחד על הנושא והיה כתוב שאם אתה מתאמן בקור, התיאבון שלך נפתח משמעותית ואז בסוף האימון אתה אוכל ארוחה של 800-1000 קלוריות מאשר אימון בחום שמפחית את התיאבון ואז אתה אוכל 200-500 קלוריות.

• פותח/ת השרשור
קראתי מחקר אחד על הנושא והיה כתוב שאם אתה מתאמן בקור, התיאבון שלך נפתח משמעותית ואז בסוף האימון אתה אוכל ארוחה של 800-1000 קלוריות מאשר אימון בחום שמפחית את התיאבון ואז אתה אוכל 200-500 קלוריות.

מעניין, אבל התכוונתי למשהו אחר, אם מצב שאתה קופא מקור מוביל לשריפת קלוריות

מעניין, אבל התכוונתי למשהו אחר, אם מצב שאתה קופא מקור מוביל לשריפת קלוריות
הבאתי לך תשובה למעלה שאמורה לפתור את השאלה.
הרי אתה שואל אם אימון בקור שורף יותר קלוריות כי אני מניח שאתה מחפש לשרוף קלוריות.
אז בוא נניח שאתה כן שורף יותר קלוריות באימון במזג אוויר קר, אבל מה ייצא לך מזה אם התיאבון שלך יפתח ואתה תאוכל 1,000 קלוריות בארוחה אחת?

• פותח/ת השרשור
הבאתי לך תשובה למעלה שאמורה לפתור את השאלה.
הרי אתה שואל אם אימון בקור שורף יותר קלוריות כי אני מניח שאתה מחפש לשרוף קלוריות.
אז בוא נניח שאתה כן שורף יותר קלוריות באימון במזג אוויר קר, אבל מה ייצא לך מזה אם התיאבון שלך יפתח ואתה תאוכל 1,000 קלוריות בארוחה אחת?

לא קראת תתגובה הראשונה של הפוסט,
א' אני לא מתאמן בקור, אם חם לי אבל לא חשוב
ב' אני במסה מנסה לדחוף לגוף כמה שיותר קלוריות מחלבונים ופחמימות, מנסה להיות בגרעון קלורי חיובי כמה שיותר, אבל שאני חוזר בערב ישלי תמיד הליכה ארוכה שבה קר לי מאוד, ובכללי בתקופה הזאת במהלך היום קר לי...זה יכול להוביל לגרעון קלורי שלילי?

לא קראת תתגובה הראשונה של הפוסט,
א' אני לא מתאמן בקור, אם חם לי אבל לא חשוב
ב' אני במסה מנסה לדחוף לגוף כמה שיותר קלוריות מחלבונים ופחמימות, מנסה להיות בגרעון קלורי חיובי כמה שיותר, אבל שאני חוזר בערב ישלי תמיד הליכה ארוכה שבה קר לי מאוד, ובכללי בתקופה הזאת במהלך היום קר לי...זה יכול להוביל לגרעון קלורי שלילי?
כל פעולה שאתה עושה יכולה להוביל לגרעון קלורי שלילי.
גם בנוחה הגוף שורף קלוריות.
כל הליכה שורפת קלוריות לא משנה אם זה בקור או בחום.
פשוט תוודא כשאתה חוזר אז אתה אוכל ארוחה טובה שתכסה על כל הקלוריות ששרפת + אקסטרה קלוריות.

• פותח/ת השרשור
כל פעולה שאתה עושה יכולה להוביל לגרעון קלורי שלילי.
גם בנוחה הגוף שורף קלוריות.
כל הליכה שורפת קלוריות לא משנה אם זה בקור או בחום.
פשוט תוודא כשאתה חוזר אז אתה אוכל ארוחה טובה שתכסה על כל הקלוריות ששרפת + אקסטרה קלוריות.

כל פעולה, השאלה כמה משמעותי כל דבר ואם אפשר למנוע אם זה מיותר, ובגלל זה אני שואל כמה משמעותי זה שאתה קופא בקור נניח חצי שעה ממוצע ביום

כל פעולה, השאלה כמה משמעותי כל דבר ואם אפשר למנוע אם זה מיותר, ובגלל זה אני שואל כמה משמעותי זה שאתה קופא בקור נניח חצי שעה ממוצע ביום
לא משמעותי.
היה מחקר שאיתי זיו כתב, אנשים שעשו פעילות גופנית שרפו סה"כ 17-20 קלוריות יותר מאלו שהיו במזג אוויר רגיל.

כל הכבוד
עכשיו תוסיפו את זה ותנסו
מאוד מאוד מומלץ אבל קשה מנטלית בהתחלה, מי שעושה נכון ומתמיד, יש תוצאות מעולות לאורך זמן

http://www.jackkruse.com/cold-thermogenesis-easy-start-guide/

קור כשלעצמו הוא אנטי דלקתי,מספיק לעשות מקלחות קרוב כל יום בשביל להשיג יתרונות של קור.
מי שרוצה יותר שריפת שומן צריך להגיע למצב של SHIVERING שזה התכווצויות של השרירים מקור מבוקר שגורם לאיבוד שומן וגם שומן עיקש

כבוד מרווויחים לא מקבלים אתה יודע..
חוץ מזה, אחרי פעם פעמיים כל כך מתרגלים שזה ממש לא סבל ודווקא כיף, במיוחד ההרגשה אחרי
התמדה זה בעיה בכל דבר בחיים אבל בלי לנסות לא תדע
השאלה כמה זה חשוב לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית